- 23 Ekim 2024
- 3.832
- 6.034
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.141
Uff bende bunu düşünüyorumKız onları nasıl imha ettireceksiniz doğurun hepsini
Valla doktor ne derse tamam dedik bi de İnternet'e de yasal değil diye okudum ilk denemede bilmiyorum kuzumAşkım aslında rahim durumun iyiyse ısrar etseydin biraz
Benim rahim küçük, o yüzden tek koydu, çift olursa erken doğum ihtimali zaten var, küçük rahimle dahada artar dedi
minelKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Aa ilk defa duydum gerçekten insan kıyamaz yaUff bende bunu düşünüyorum
Birde imha ederken sağlık bakanlığından geliip yapıyorlarmış, senide çağırıp izleten yerler varmış emin olmak için
Yaa gerçekten mi ikisi de çok güzel çok zor karar vermek çokminel
defne
benim de listemde var canım
Ahahah yaptik bi kere dimiKız onları nasıl imha ettireceksiniz doğurun hepsini
Kızlar yasalar gereği zaten en erken 3.denemede çift koyulabiliyor ama tabi özel merkezler kılıfına uyduruyorAy evet ya ben de çift istiyordum doktor ilk deneme ve yasdan dolayi tek koyalım dedi ama instada görüyorum gençler ve ilk denemede olanlara ikizleri oluyorbenim de geride 6 tane var insallah çift koyarlar bundan sonra
İpek, GökçeKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Demek ki fenomenler filan oyle kılıfına uyduruyorKızlar yasalar gereği zaten en erken 3.denemede çift koyulabiliyor ama tabi özel merkezler kılıfına uyduruyor
Benim ilki tekti ve maalesef 8.haftada kalbi durmuştu. Sonra biz çift istedik ama olumsuz sonuç aldık. 3.denemede ikizlerimize kavuştuk
Maşallah canım artık inandın mı kız olduğunaçok şükür hersey yolunda plesenta yerine çıkmış cinsiyet kesin kız
kızım çok şükür iyidi hareketliydi surekli agzını açıp kapatıyodu elini agzına goturuyordu
406 gr olmus
icim rahat bir sekilde ciktm haftaya ayrintili bakilicak artik nasipse
normal sancı baki banaBen de öyle duydum kuzum ama kolay geçti benimki bilemiyorum. Şöyle tarif edeyim. Doğal sancıda yavaş yavaş sancının hem sıklığı hem şiddeti artıyor. Ama doğurmak çok uzun sürüyorBenim son 2 saate kadar hiç bişeyim yoktu. Son iki saatte direkt şiddetli ve 5 dakikalık sancılar geldi. Jet doğum oldu. Bana uygun bişeymis suni sancı. Konuyu çok uzatmaya gerek yok
Bana ordan bi fırt suniii çekAz alıp deneyebiliyormuyuz
riskim vardı canım ama sezeryan yerim küçük değildi aslında normaldi .Bence bebeğimin haftası küçük diye .24 haftalıktı .Canım çok zor yapeki sezeryan sonrası normal doğuma nasıl izin verdi doktorlar, sezeryan kesiği yerin mi küçüktü normalde aslında olmuyor ya sezeryan sonrası
evettMaşallah canım artık inandın mı kız olduğuna
Doğurcan mecburUff bende bunu düşünüyorum
Birde imha ederken sağlık bakanlığından geliip yapıyorlarmış, senide çağırıp izleten yerler varmış emin olmak için
Minel zor bir isim sanki yada hep Mine anlarlarKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Her gün yeni bişey öğreniyorum ya ama bu çok şaşırttı beni. Çok kötü izletmeleri ya öyle şey mi olurUff bende bunu düşünüyorum
O anda çok küfür ediliyor diyorlar amanormal sancı baki banasuni sancıyı az bi hissetmem için denediler o ney öyle ya sancının iki katıydı hemen dur dedim ebeye normal sancımla doğurdum uzun sürdü belki hastsaneye vardımdan itibaren 11 saatte doğurdum acelesi yok ya benim için kız kardeşimde suni sancı versinler doğur artık diyor kulağımın dibinde o an ağzımı bozmak üzereydim sancıdan zaten kıvranıyom sepide
Herkes başka bişey diyecek kafan daha çok karışabilir ama ben İpek diyorumKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?