- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.181
Bende endolu kullanırken doktor karpuz kavun dilediğin kadar yiyebilirsin demişti oda artırıyor herhalde sıkılırsan havuç suyundanEvet canım inşallah hem dinlenme hem de havuç suyu devam
Ömrüm yeterse seni takipteyim kuzumannabelica Cherry Mom 6 sezon daha burdayım arka sokaklar gibi, hangi gruba bakarsanız beni göreceksiniz
Hayatına şöyle girsem ne yapabilirsin ki
Canım ben kendim karbonhidrat oldum patates çılgınıyım zarar vermesin yavrucuğumaKarpuz karpuz, bol karbonhidrat
Şeker sanırım bebeğin suyunu arttırıyorBende endolu kullanırken doktor karpuz kavun dilediğin kadar yiyebilirsin demişti oda artırıyor herhalde sıkılırsan havuç suyundan
Oh yarasın bebişin suyu olsun bol bolEvet canım inşallah hem dinlenme hem de havuç suyu devam
Ahahah sesli gülüyorumannabelica Cherry Mom 6 sezon daha burdayım arka sokaklar gibi, hangi gruba bakarsanız beni göreceksiniz
Hayatına şöyle girsem ne yapabilirsin ki
Senin de rüyalar yaaabende 3 gündür karpuzu nasıl çok yediysem rüyamda şekerim cıkıyordu 222 fln yazıyordu makinede nasıl korktum
Kahraman anne madalyası falan takarlar bana herhalde kanka
Canım karpuz ye benim suyum fazla çıktı sebebi karpuz çok yiyordumEvet canım inşallah hem dinlenme hem de havuç suyu devam
Canım benim ikincj gebeligimde doğum sancılarım gece 3 gibi başladı saat tuttum düzenli geliyordu eşim işte olduğu için onu beklemek zorunda kaldım saat 5 gibi hastaneye gittim hemşire 3 cm açılma olmuş istersen yatışını yapalım dedi bende suni sancı verirler diye korktum eve gitmek istediğimi sancılarımı evde çekiceğimi söyledim imza atıp gönderdiler beni eve gittiğimde sürekli hareket ettim saat 8 gibi hastaneye gittik zar zor yetiştim az kalsın asansörde doğuruyordumKızlar peki bu sancı başlar başlamaz koşuyoruz ya hastaneye, bu süreç evde olsak mı daha rahat geçer hastanedemi
İkinci gebeliği olanlarda yolda doğurma korkusu yüklendi şu anCanım benim ikincj gebeligimde doğum sancılarım gece 3 gibi başladı saat tuttum düzenli geliyordu eşim işte olduğu için onu beklemek zorunda kaldım saat 5 gibi hastaneye gittim hemşire 3 cm açılma olmuş istersen yatışını yapalım dedi bende suni sancı verirler diye korktum eve gitmek istediğimi sancılarımı evde çekiceğimi söyledim imza atıp gönderdiler beni eve gittiğimde sürekli hareket ettim saat 8 gibi hastaneye gittik zar zor yetiştim az kalsın asansörde doğuruyordum
çok daha kötü maalesef sırtından karnına sonra bacaklarına Ağrı vuruyor şiddetli bir şekilde yani dayanılmayacak şekilde oluyor anlıyorsun zatenKızlar bu doğum sancısı nasıl bir sancı yani regl sancısı gibi mi geliyor ilk başta nasıl anlayacağız
Benim bu üç olacak bakalım bunda nasıl bı macera yaşicazİkinci gebeliği olanlarda yolda doğurma korkusu yüklendi şu an
Tamam canım günde 1 tabak mı mesela çok dediğin ne kadar acabaCanım karpuz ye benim suyum fazla çıktı sebebi karpuz çok yiyordum
38den sonra direkt hastanede yat bence çıkıverir belli olmazBenim bu üç olacak bakalım bunda nasıl bı macera yaşicaz
38den sonra direkt hastanede yat bence çıkıverir belli olmaz
sabah 8 demiCanım benim ikincj gebeligimde doğum sancılarım gece 3 gibi başladı saat tuttum düzenli geliyordu eşim işte olduğu için onu beklemek zorunda kaldım saat 5 gibi hastaneye gittim hemşire 3 cm açılma olmuş istersen yatışını yapalım dedi bende suni sancı verirler diye korktum eve gitmek istediğimi sancılarımı evde çekiceğimi söyledim imza atıp gönderdiler beni eve gittiğimde sürekli hareket ettim saat 8 gibi hastaneye gittik zar zor yetiştim az kalsın asansörde doğuruyordum
çok daha kötü maalesef sırtından karnına sonra bacaklarına Ağrı vuruyor şiddetli bir şekilde yani dayanılmayacak şekilde oluyor anlıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?