- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.201
Süper sakin birisin demek ki bana yatış deseler yatarım kalkış deseler kalkarımÖyle yapim anca bu gidişle evde doğururum bu sefer
Ahahahah yerim seniiiibişey yok bişey yok acı eşiği değişiyor siz çok şey etmeyin ilk doğumu olacaklar
Ahahahah yerim seniiiikorkmayalım diye
Bizim önceki grubumuzda vardı 3. Doğum olan arkadaş. Sancım mi var noluyor demeye kalmadan hastaneye girer girmez doğum yapmıştı. Çok özendik tabi kolay olmasına ama o çok korkmuştu çatala çıkamadan doğurcam diyeÖyle yapim anca bu gidişle evde doğururum bu sefer
tek duam böyle gecmesiBizim önceki grubumuzda vardı 3. Doğum olan arkadaş. Sancım mi var noluyor demeye kalmadan hastaneye girer girmez doğum yapmıştı. Çok özendik tabi kolay olmasına ama o çok korkmuştu çatala çıkamadan doğurcam diye
yarın bize resimlerle gel amaAy kızlar ben yarın doktoruma gitcem. Bakalım nolcak heyecan sardı yine dört bir yanımı
Çooook güzel haberler alacağız eminimAy kızlar ben yarın doktoruma gitcem. Bakalım nolcak heyecan sardı yine dört bir yanımı
Yarın fotoğraf getiremem kuzu devlete gitcem. Sonraki hafta gidince 3 boyutlu alcaz inşallahyarın bize resimlerle gel ama
İsterseniz serklaj grubumuza sizi de alabilirizKizlar. Haberler cok iyi degil. Acil yatışım yapıldı. Serklaj yapilacak. Acilma varmis.
Sizlerin duasina çok ihtiyacım var. Nolur ogluma ve bana dua edin.
Çocuğum heyecan yapıp yüzünü göstermiyor ya üstüne gitmeyelim teyzelerÇooook güzel haberler alacağız eminimşebnem bebişin güzel bir fotisini de bekliyoruz
Suni sancı korkusu diyelim biz onaSüper sakin birisin demek ki bana yatış deseler yatarım kalkış deseler kalkarım
ameliyat kıyafeti giydirip öyle çatala alıyorlar benim ona bile fırsatım olmadıBizim önceki grubumuzda vardı 3. Doğum olan arkadaş. Sancım mi var noluyor demeye kalmadan hastaneye girer girmez doğum yapmıştı. Çok özendik tabi kolay olmasına ama o çok korkmuştu çatala çıkamadan doğurcam diye
Canım sorma ben günde 2 tabak yiyordum bi gündüz bi geceTamam canım günde 1 tabak mı mesela çok dediğin ne kadar acabagünde 1 karpuz değildir inşallah
Canım sorma ben günde 2 tabak yiyordum bi gündüz bi geceçok iyi geliyordu bana bilsem böyle olacağını yemezdim orası ayrı . 1 hafta içinde suyum fazla olmuş düşün çok etki ediyor karpuz
Maşallah canım kaçıncı haftadasınKızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
Aman benimkide göstermiyo zaten sjsjs iyi olsunlarda napalım doğunca görcezÇocuğum heyecan yapıp yüzünü göstermiyor ya üstüne gitmeyelim teyzelerfotoğraf haftaya getircem inşallah kuzum perinatologa gitcem o zaman
24.haftaya gircem canım yarınMaşallah canım kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?