Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bazen hızlandırmak için normal sancıya suni de ekliyorlar ama sen direkt hissetmişsin. Ben uzun süre hissetmedim sonra ebe dozu artırdı. Artık hissedersin dedi. Hissettim

Bazen hızlandırmak için normal sancıya suni de ekliyorlar ama sen direkt hissetmişsin. Ben uzun süre hissetmedim sonra ebe dozu artırdı. Artık hissedersin dedi. Hissettim
kız seninki cok daha farklı gecmiş hissetmemissin resmen ben hemen hayır dur diye bağırdım normal sancım zaten güzel düzenli geldi neyin acelesini ediym iyikide öyle oldu ilk doğumum bizahmetde 11 saat sürsün ilk kez bebemizi cıkarıyoz yane

Maşallah adıyla yaşasın inşallah
Kanka siz havacısınız ya sizden gökyüzü falan bekliyordum ismini bulut
Ahahah arkadaşlarımız da öyle diyor gökalp, bulut filan ama toprak eşimin çok içine sindi o seslendikçe benimde çok hoşuma gitti
Yaa benim çok yakın arkadaşımın oğlunun adı. Kızımdan 3 ay büyük kankası çok uslu bir bebek ve çok yakışıklı
Yaa kuzum yerim onu ben anlam olarakta çok yaramaz bir çocuk ismi gibi değil inşallah sakin bir bebe olur

cebellato dün doktora gittin mi canım. Yazar mısın diye bekliyorum ama yazmadın merak ediyorum
Merhabalar canım Teşekkür ederim️ çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş iyiydi nabzını falan duyduk çok şükür Endol fitil suyu azalttığı için suyu sınırda yoksa böbreklerine falan baktı bir sorun yok dedi, o yüzden endolü kesti, dikişi kontrol etti su sızıntısı vs yokmuş, kan sulandırıcı devam dedi istirahat işe yaramış 20mmye kadar sıkıntı görünmüyor istirahata devam et daha da iyi olur dedi işte ben devam etmeye çalışıyorum progestan, kan sulandırıcı devam enfeksiyon devam ettiği için cefaks antibiyotik verdi günde 1 tane, birde magnezyum başladı ek olarak

Şükür yolunda her şey geçmiş olsun canım

Ay baya uzamış çok şükür yatmak çok işe yarıyor demekki Suyu da artar şimdi ilacı kesmiş ya. O da yoluna girince tamamdir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…