- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.161
Ama akside çok kötü ne bileyim benim embriyolarımı başkalarına transfer yapmayacaklarını o yüzden sepide doğursun temiz olsunHer gün yeni bişey öğreniyorum ya ama bu çok şaşırttı beni. Çok kötü izletmeleri ya öyle şey mi olur
Bencede çorba olacakHerkes başka bişey diyecek kafan daha çok karışabilir ama ben İpek diyorum
benim sesim pek kalmamıştı artık bağırmaktan ama içimden cok küfür ettim ya sanki cok kolaymış gibi başımıda hadi versinler suni sancıyı demeleri sırf bebem gelsin diye artıkO anda çok küfür ediliyor diyorlar ama7 ceddine gidenler varmış
Bazen hızlandırmak için normal sancıya suni de ekliyorlar ama sen direkt hissetmişsin. Ben uzun süre hissetmedim sonra ebe dozu artırdı. Artık hissedersin dedi. Hissettimnormal sancı baki banasuni sancıyı az bi hissetmem için denediler o ney öyle ya sancının iki katıydı hemen dur dedim ebeye normal sancımla doğurdum uzun sürdü belki hastsaneye vardımdan itibaren 11 saatte doğurdum acelesi yok ya benim için kız kardeşimde suni sancı versinler doğur artık diyor kulağımın dibinde o an ağzımı bozmak üzereydim sancıdan zaten kıvranıyom sepide
Kızları tribe sokucaz ya gerçekten doğurmak isteyecekler bide. Bebek değil onlar sakinDoğurcan mecbur
O sırada senin ebe -hadi şimdi hissetmede göriyimBazen hızlandırmak için normal sancıya suni de ekliyorlar ama sen direkt hissetmişsin. Ben uzun süre hissetmedim sonra ebe dozu artırdı. Artık hissedersin dedi. Hissettim
kız seninki cok daha farklı gecmiş hissetmemissin resmen ben hemen hayır dur diye bağırdım normal sancım zaten güzel düzenli geldi neyin acelesini ediym iyikide öyle olduBazen hızlandırmak için normal sancıya suni de ekliyorlar ama sen direkt hissetmişsin. Ben uzun süre hissetmedim sonra ebe dozu artırdı. Artık hissedersin dedi. Hissettim
Ahahah arkadaşlarımız da öyle diyorMaşallahadıyla yaşasın inşallah
Kanka siz havacısınız ya sizden gökyüzü falan bekliyordum isminibulut
Yaa kuzum yerim onu benYaa benim çok yakın arkadaşımın oğlunun adı. Kızımdan 3 ay büyük kankasıçok uslu bir bebek ve çok yakışıklı
Ay neler düşünüyorsunuz olmaz öyle yaAma akside çok kötü ne bileyim benim embriyolarımı başkalarına transfer yapmayacaklarını o yüzden sepide doğursun temiz olsun
Ay neler düşünüyorsunuz olmaz öyle ya
Merhabalar canım Teşekkür ederim
Canım teşekkür ederim bakalım ama Minel konusunda aynı şeyi düşündümMinel zor bir isim sanki yada hep Mine anlarlar
Gökçe güzel
Defne artık bence çok var :/ama bende severim defne ismini
İpek favorim
Şükür yolunda her şey geçmiş olsun canımMerhabalar canım Teşekkür ederim️ çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş iyiydi nabzını falan duyduk çok şükür Endol fitil suyu azalttığı için suyu sınırda yoksa böbreklerine falan baktı bir sorun yok dedi, o yüzden endolü kesti, dikişi kontrol etti su sızıntısı vs yokmuş, kan sulandırıcı devam dedi istirahat işe yaramış 20mmye kadar sıkıntı görünmüyor istirahata devam et daha da iyi olur dedi işte ben devam etmeye çalışıyorum progestan, kan sulandırıcı devam enfeksiyon devam ettiği için cefaks antibiyotik verdi günde 1 tane, birde magnezyum başladı ek olarak
Herkes başka bişey diyecek kafan daha çok karışabilir ama ben İpek diyorum
Bende ipek ve defne diyorummCanım teşekkür ederim bakalım ama Minel konusunda aynı şeyi düşündüm
Çok sağ ol canım çok teşekkür ederimŞükür yolunda her şey geçmiş olsun canım
Ay baya uzamış çok şükür yatmak çok işe yarıyor demekkiMerhabalar canım Teşekkür ederim️ çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş iyiydi nabzını falan duyduk çok şükür Endol fitil suyu azalttığı için suyu sınırda yoksa böbreklerine falan baktı bir sorun yok dedi, o yüzden endolü kesti, dikişi kontrol etti su sızıntısı vs yokmuş, kan sulandırıcı devam dedi istirahat işe yaramış 20mmye kadar sıkıntı görünmüyor istirahata devam et daha da iyi olur dedi işte ben devam etmeye çalışıyorum progestan, kan sulandırıcı devam enfeksiyon devam ettiği için cefaks antibiyotik verdi günde 1 tane, birde magnezyum başladı ek olarak
Evet canım inşallah hem dinlenme hem de havuç suyu devamAy baya uzamış çok şükür yatmak çok işe yarıyor demekkiSuyu da artar şimdi ilacı kesmiş ya. O da yoluna girince tamamdir artık
Karpuz karpuz, bol karbonhidratEvet canım inşallah hem dinlenme hem de havuç suyu devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?