Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben lierac kullaniyorum canim yağ değil ama jel o da bereketli bir ürün, benim şu anda günde bir kere sürmek idare ediyor

bende yarın 24.haftadayım aynı
ve tesadüfe bak bugün öğlen bende komandayı karnıma koydum komanda sağ sol oynadı
aynı şeyleri aynanda yapmışız bacım
senin tahmini doğum tarihin kac dedi doktorun?
yaaa bizim bebişler aynı gün değilmiydi sanki kız aklımda öyle kalmış 5 aralık değilmiydi senin tarihinde bizimkiler baya hareketli baksana daha onumuzde kaç haftalar var korkmaya başladım bu kadar hareket ediyosa 30ları 35 lerı çıkmak için baya zorlayacak gibiler

kız bana deme böyle şeyler ben zaten adminim annabelica biliyor erken doğum takıntım başladı sende deme bak böyle şeyler
benim tarihim 5 değil kuzum 9 aralık dedi doktorum ama aynı senin gibi yarın 24.haftalık oluyoruz

Canım çoğu kişi molfix oneriyor ama mavi paketlerinden ben de ondan aldım sleppy de düşünüyordum ama sizdiriyor diyorlar

O sırada 1 numaradan 4 paket alan ben

Canım benim karnımda değil ama gögüslerimde kaşıntı olmaya başladı korkuyorum çatlama kaşıntısı olmasın diye ama bakıyorum çatlama yok gibi bende bir çok şey kullanıyorum tto nun bir yağı var onu aldım baya memnunum lierac ı kıyafetim kirlenmesin istediğimde sürüyorum hemen emiliyor bide daha önce paylaşmıştım linkini eklerim böyle bir krem almıştım buda çok bereketli ve ertesi gün bile karnım nemli oluyor Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları

Yastık olarakta e bebekten hamile yastığı aldım 1 ay oluyor onsuz uyuyamıyorum çok rahatlatıyor belimi

Eklentiler

• IMG_4152.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 8
Kız dur ben yanlış söylemişim şimdi kağıda baktım 9 aralıkmış b12 me baktırmam lazım en kısa sürede şakasına söyledim canım yine vaktinde gelsin bebişlerimiz

Canım çok sağol tüm onerileriniz alıp deneyeceğim inşallah yastık içinde evet benimde favorilerimde vardı bu yastık bide yataşın var L şeklinde onada çok iyi diyolar ama genel senin kullandığın yastığı alıcak gibiyim artık yatamıyorum çok canım yanıyor inşallah rahat ederim

Ben çok memnun kaldım canım umarım sende rahat edersin

Kanka bunu ben kullanamadım ya, bende işe yaramadı, ben mi ters yatıyorum acabA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…