- 5 Şubat 2015
- 276
- 395
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.221
Ben lierac kullaniyorum canim yağ değil ama jel o da bereketli bir ürün, benim şu anda günde bir kere sürmek idare ediyorKızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
Senin kız yüz görümlülüğü istiyor galibaÇocuğum heyecan yapıp yüzünü göstermiyor ya üstüne gitmeyelim teyzelerfotoğraf haftaya getircem inşallah kuzum perinatologa gitcem o zaman
olsun bekler teyzeleri onuYarın fotoğraf getiremem kuzu devlete gitcem. Sonraki hafta gidince 3 boyutlu alcaz inşallah
Bir kere sürmek yetiyorsa kesinlikle alayım o zaman sabah akşam yağlanmaktan pehlivanlara döndüm kırkpınara çıkıcam yani az kaldıBen lierac kullaniyorum canim yağ değil ama jel o da bereketli bir ürün, benim şu anda günde bir kere sürmek idare ediyor
bende yarın 24.haftadayım aynı24.haftaya gircem canım yarın
bu beni sevindirdi hemen doğururum bende ikinciyi inşallahEvet canım
yaaa bizim bebişler aynı gün değilmiydi sanki kız aklımda öyle kalmış 5 aralık değilmiydi senin tarihindebende yarın 24.haftadayım aynı
ve tesadüfe bak bugün öğlen bende komandayı karnıma koydum komanda sağ sol oynadı
aynı şeyleri aynanda yapmışız bacım
senin tahmini doğum tarihin kac dedi doktorun?
Ay çok fena ya. Sen yat diyorlarsa yat bence bu defa. Suni de korkulacak bişey değil merak etmeameliyat kıyafeti giydirip öyle çatala alıyorlar benim ona bile fırsatım olmadı
Evet ya ben de çok takilmiyorum ona. Sağlık haberini versin doktor tamamdırAman benimkide göstermiyo zaten sjsjs iyi olsunlarda napalım doğunca görcez
kız bana deme böyle şeyler ben zaten adminimyaaa bizim bebişler aynı gün değilmiydi sanki kız aklımda öyle kalmış 5 aralık değilmiydi senin tarihindebizimkiler baya hareketli baksana daha onumuzde kaç haftalar var korkmaya başladım bu kadar hareket ediyosa 30ları 35 lerı çıkmak için baya zorlayacak gibiler
Canım çoğu kişi molfix oneriyor ama mavi paketlerinden ben de ondan aldım sleppy de düşünüyordum ama sizdiriyor diyorlarKızlar Molfix premium ya da baby turco doğadan kullanan var mı acaba ben ikisinden birini alacağım dabu arada her bebek aynı olmuyor evet annabelica bu konuda haklı ondan stok yapmayacağım ama hangisi kararsız kaldım
O sırada 1 numaradan 4 paket alan benAşkım ben 1 numara olandan bir paket aldım içinde 70 adet varmış, yetmezse sonra üstüne yine alırım
2 numara olandan 2 paket aldım toplam 120 adet, çok stoklamadım, her ikisi prima premium care, bunla başlayacağım bakalım sevecek mi
Birde chatgpt ilk zamanlar her 2-3 saatte bir altını yenilemek lazım demiş
Canım benim karnımda değil ama gögüslerimde kaşıntı olmaya başladı korkuyorum çatlama kaşıntısı olmasın diye ama bakıyorum çatlama yok gibiKızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
Kız dur ben yanlış söylemişim şimdi kağıda baktım 9 aralıkmışkız bana deme böyle şeyler ben zaten adminimannabelica biliyor erken doğum takıntım başladı sende deme bak böyle şeyler
benim tarihim 5 değil kuzum 9 aralık dedi doktorum ama aynı senin gibi yarın 24.haftalık oluyoruz
Canım çok sağolCanım benim karnımda değil ama gögüslerimde kaşıntı olmaya başladı korkuyorum çatlama kaşıntısı olmasın diye ama bakıyorum çatlama yok gibibende bir çok şey kullanıyorum tto nun bir yağı var onu aldım baya memnunum lierac ı kıyafetim kirlenmesin istediğimde sürüyorum hemen emiliyor bide daha önce paylaşmıştım linkini eklerim böyle bir krem almıştım buda çok bereketli ve ertesi gün bile karnım nemli oluyor Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları
Yastık olarakta e bebekten hamile yastığı aldım 1 ay oluyor onsuz uyuyamıyorum çok rahatlatıyor belimi
Ben çok memnun kaldım canım umarım sende rahat edersinCanım çok sağoltüm onerileriniz alıp deneyeceğim inşallah yastık içinde evet benimde favorilerimde vardı bu yastık bide yataşın var L şeklinde onada çok iyi diyolar ama genel senin kullandığın yastığı alıcak gibiyim artık yatamıyorum çok canım yanıyor inşallah rahat ederim
Kanka bunu ben kullanamadım ya, bende işe yaramadı, ben mi ters yatıyorum acabACanım benim karnımda değil ama gögüslerimde kaşıntı olmaya başladı korkuyorum çatlama kaşıntısı olmasın diye ama bakıyorum çatlama yok gibibende bir çok şey kullanıyorum tto nun bir yağı var onu aldım baya memnunum lierac ı kıyafetim kirlenmesin istediğimde sürüyorum hemen emiliyor bide daha önce paylaşmıştım linkini eklerim böyle bir krem almıştım buda çok bereketli ve ertesi gün bile karnım nemli oluyor Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları
Yastık olarakta e bebekten hamile yastığı aldım 1 ay oluyor onsuz uyuyamıyorum çok rahatlatıyor belimi
Ay inşallah istediğin gibi kolay geçer doğumunbu beni sevindirdi hemen doğururum bende ikinciyi inşallah
Aşkım chatgpt 1 numarayı anca 3 hafta kullanırsınız dediği için ben bir paket aldımO sırada 1 numaradan 4 paket alan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?