Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşko suni sancı hangi durumlarda veriliyor, su falan geldiyse doğum başlamadıysamı
Benim ilk gebeligimde gece lekelenmem olmuştu hemen hastaneye gittim nstye bağladılar 2 cm açılmam olduğunu doğumun daha başlamadığını söylediler tabi arada alttanda muayene ediyorlardı doğumum başlamadığı için eve göndermek istediler ama allttan muayene ederken suyumu patlattılar o yüzden doğumu başlatmak zorunda kaldılar sancım hiç olmadığı için suni sancı aldım

Canım yastıktan memnunum demişsin bide uzun yastıklar var bacak arasına konabilcek bende istiyorum bi yastık rahat uykuya dalamıyorum bu ara araştırıyorum

Canım yastıktan memnunum demişsin bide uzun yastıklar var bacak arasına konabilcek bende istiyorum bi yastık rahat uykuya dalamıyorum bu ara araştırıyorum
Canım bunu bacak arana alamıyosun sadece belini ve göbeğini destekliyor ama normal başka bir yastığı da alabilirsin bacağının arasına. Ben bel ağrısı yaşadığım için bundan çok memnunum güzel destekliyor

Canım bu videoda bir kaç öneri var ve bu doktor yağların tek başına işe yaramadığını söylüyor. Yastık için de ben ebebekten linkini paylaştığım yastığı aldım ama hiç rahat edemedim. Hele de yaz aylarında beni çok boğdu. Sürekli aynı pozisyonda yatıyorsan olabilşr ama mesela ben normalde de yatarken niraz hareketli yatarım o yüzden bana uymadı galiba. Yataşın L şeklinde hamile uyku yastığı var onu mu alsam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…