- 4 Mart 2020
- 826
- 1.124
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.241
Kız zaten ilk doğumumda sadece suni sancı aldım o yüzden ikincisinde böyle maceralara girdimAy çok fena ya. Sen yat diyorlarsa yat bence bu defa. Suni de korkulacak bişey değil merak etme
Aşko suni sancı hangi durumlarda veriliyor, su falan geldiyse doğum başlamadıysamıKız zaten ilk doğumumda sadece suni sancı aldım o yüzden ikincisinde böyle maceralara girdim
Benim ilk gebeligimde gece lekelenmem olmuştu hemen hastaneye gittim nstye bağladılar 2 cm açılmam olduğunu doğumun daha başlamadığını söylediler tabi arada alttanda muayene ediyorlardı doğumum başlamadığı için eve göndermek istediler ama allttan muayene ederken suyumu patlattılar o yüzden doğumu başlatmak zorunda kaldılar sancım hiç olmadığı için suni sancı aldımAşko suni sancı hangi durumlarda veriliyor, su falan geldiyse doğum başlamadıysamı
Cırtlarından ayarlanıyor kuzu yastık ayarlayıp denedin mi bana ilk geniş geldi ayarladım mesela. Lierac ı da çok sürersen yapış yapış oluyor onu nohut tanesi kadar alıp sürmek lazım@Freyja93 lierac sendede yapış yapış oluyormu sürdükten sonra kanka ya
Rutin kontrol zamanı mı canımAy kızlar ben yarın doktoruma gitcem. Bakalım nolcak heyecan sardı yine dört bir yanımı
Eşimde 4 lu pakette indirim var diye almış toplam 240 adetAşkım chatgpt 1 numarayı anca 3 hafta kullanırsınız dediği için ben bir paket aldımyetmezse tekrar alırım diye
Canım yastıktan memnunum demişsin bide uzun yastıklar var bacak arasına konabilcek bende istiyorum bi yastık rahat uykuya dalamıyorum bu ara araştırıyorumCanım benim karnımda değil ama gögüslerimde kaşıntı olmaya başladı korkuyorum çatlama kaşıntısı olmasın diye ama bakıyorum çatlama yok gibibende bir çok şey kullanıyorum tto nun bir yağı var onu aldım baya memnunum lierac ı kıyafetim kirlenmesin istediğimde sürüyorum hemen emiliyor bide daha önce paylaşmıştım linkini eklerim böyle bir krem almıştım buda çok bereketli ve ertesi gün bile karnım nemli oluyor Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları
Yastık olarakta e bebekten hamile yastığı aldım 1 ay oluyor onsuz uyuyamıyorum çok rahatlatıyor belimi
İnşallah çok güzel geçsin canımYarın detaylim var kızlar bir aydır görmüyorum bebeğimi cok merak ediyorum dua edin güzel geçsin
Canım bunu bacak arana alamıyosun sadece belini ve göbeğini destekliyor ama normal başka bir yastığı da alabilirsin bacağının arasına. Ben bel ağrısı yaşadığım için bundan çok memnunum güzel destekliyorCanım yastıktan memnunum demişsin bide uzun yastıklar var bacak arasına konabilcek bende istiyorum bi yastık rahat uykuya dalamıyorum bu ara araştırıyorum
Yarısını süren benCırtlarından ayarlanıyor kuzu yastık ayarlayıp denedin mi bana ilk geniş geldi ayarladım mesela. Lierac ı da çok sürersen yapış yapış oluyor onu nohut tanesi kadar alıp sürmek lazım
Ay çok heyecanlıYarın detaylim var kızlar bir aydır görmüyorum bebeğimi cok merak ediyorum dua edin güzel geçsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın detaylim var kızlar bir aydır görmüyorum bebeğimi cok merak ediyorum dua edin güzel geçsin
Kuzu o zaman biraz daha kilo alman lazımYarısını süren ben
Kanka yastığı her türlü denedim belime oturmuyor
Belimi yamulta yamulta incelttimKuzu o zaman biraz daha kilo alman lazım
aynıııKız dur ben yanlış söylemişim şimdi kağıda baktım 9 aralıkmışb12 me baktırmam lazım en kısa sürede şakasına söyledim canım yine vaktinde gelsin bebişlerimiz
Hayırdır stresli misn :)Kızlar ben şuan bi ton cikolata gömdüm kendimi tutamıyorummm
Canım bu videoda bir kaç öneri var ve bu doktor yağların tek başına işe yaramadığını söylüyor. Yastık için de ben ebebekten linkini paylaştığım yastığı aldım ama hiç rahat edemedim. Hele de yaz aylarında beni çok boğdu. Sürekli aynı pozisyonda yatıyorsan olabilşr ama mesela ben normalde de yatarken niraz hareketli yatarım o yüzden bana uymadı galiba. Yataşın L şeklinde hamile uyku yastığı var onu mu alsam diye düşünüyorum.Kızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?