Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım bu videoda bir kaç öneri var ve bu doktor yağların tek başına işe yaramadığını söylüyor. Yastık için de ben ebebekten linkini paylaştığım yastığı aldım ama hiç rahat edemedim. Hele de yaz aylarında beni çok boğdu. Sürekli aynı pozisyonda yatıyorsan olabilşr ama mesela ben normalde de yatarken niraz hareketli yatarım o yüzden bana uymadı galiba. Yataşın L şeklinde hamile uyku yastığı var onu mu alsam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kanka bunu ben kullanamadım ya, bende işe yaramadı, ben mi ters yatıyorum acabA
Ay ben de ya sorun bende sanıyordum duruyor orda kocam kullanıyor geçen arkadaşım U gibi olanlardan verdi bunla çok daha rahat ettim. Büyük diye bundan almak istememiştim, arkadaş verince deniyim dedim mis gibi oldu

Badger marka tavsiye ederim hindistan cevizi yağı ile de arada destek olabilirsin bio oil çok yetersiz nemlenriyor

Ay ben de ya sorun bende sanıyordum duruyor orda kocam kullanıyor geçen arkadaşım U gibi olanlardan verdi bunla çok daha rahat ettim. Büyük diye bundan almak istememiştim, arkadaş verince deniyim dedim mis gibi oldu
Allah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanıza neyse ben istisnayım o zaman se25lin sen yinede bi düşün almadan önce canım

Kızlar Carter's tulum alan var mı kalıpları nasıl acaba aralıklı değil direkt 3-6-9 ay diye gidiyor 3 alsam çok mu büyük olur

Allah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanıza neyse ben istisnayım o zaman se25lin sen yinede bi düşün almadan önce canım
Kuzu demek ki kişiden kişiye değişiyor ben yer kaplamasın diye onu aldım ama cidden işime yaramadı. Büyük olana bacağımı atıyorum ya iyi geldi

Kuzu demek ki kişiden kişiye değişiyor ben yer kaplamasın diye onu aldım ama cidden işime yaramadı. Büyük olana bacağımı atıyorum ya iyi geldi
O zaman şunu anlıyorum sen bel değil bacak desteğiyle daha rahat ediyorsun ona ihtiyaç duyuyorsun yaniii. Bende tam tersi bel desteğiyle daha rahat ettim. Sorunun kaynağını çözdük

Bir de gümüş kapak kullanan var mı, gerçekten faydalı mı? Bir de xl olanı var göğüslerim biraz büyük onu mu almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…