- 10 Şubat 2024
- 1.025
- 1.394
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.261
Canım bu videoda bir kaç öneri var ve bu doktor yağların tek başına işe yaramadığını söylüyor. Yastık için de ben ebebekten linkini paylaştığım yastığı aldım ama hiç rahat edemedim. Hele de yaz aylarında beni çok boğdu. Sürekli aynı pozisyonda yatıyorsan olabilşr ama mesela ben normalde de yatarken niraz hareketli yatarım o yüzden bana uymadı galiba. Yataşın L şeklinde hamile uyku yastığı var onu mu alsam diye düşünüyorum.Kızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
Benim de ilk doğum sadece suniydi. Çok rahat geçti benim amaKız zaten ilk doğumumda sadece suni sancı aldım o yüzden ikincisinde böyle maceralara girdim
Evet canım detaylıdan bir hafta sonra gel demişti doktorumRutin kontrol zamanı mı canım
Guzel haberler getir bize canım dualarımız seninleYarın detaylim var kızlar bir aydır görmüyorum bebeğimi cok merak ediyorum dua edin güzel geçsin
Ay İpek yaKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Sonra rüya görüp duruyosun az ye geceleriKızlar ben şuan bi ton cikolata gömdüm kendimi tutamıyorummm
Ben de yarın 24'e giriyorum ve benim de dediğin gibi artık güçlü tekmeler ve bazen karnımda dalgayı görüyoruz bile24.haftaya gircem canım yarın
Ay ben de ya sorun bende sanıyordumKanka bunu ben kullanamadım ya, bende işe yaramadı, ben mi ters yatıyorum acabA
Badger marka tavsiye ederim hindistan cevizi yağı ile de arada destek olabilirsin bio oil çok yetersiz nemlenriyorKızlar hepinize iyi akşamlarrbenim karnım iyice gerilmeye başladı 3 gündür canım çok yanıyor ve kaşınıyor gibi gece ve sabah
bio-oil sürüyorum sürünce rahatlıyorum az ama yine başlıyor etkisini kaybedince ve tekmeler aşırı güçlenmeye başladı bugün karnıma kumanda koydum nerdeyse kumanda düşçekti ve ilk defa her saat hareketlerini hissettim güçlü şekilde önerebilceğiniz bi yağ var mı birde yatakta rahat şekilde dönemiyorum artık birde yastık önerisi alabilirmiyimmm bi kaç tane favorilerimde var ama yorumlar çok karışık kafam karıştı yardımlarınıza ihtiyacım var
Allah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanızaAy ben de ya sorun bende sanıyordumduruyor orda kocam kullanıyor geçen arkadaşım U gibi olanlardan verdi bunla çok daha rahat ettim. Büyük diye bundan almak istememiştim, arkadaş verince deniyim dedim mis gibi oldu
Kuzu demek ki kişiden kişiye değişiyor ben yer kaplamasın diye onu aldım ama cidden işime yaramadı. Büyük olana bacağımı atıyorum ya iyi geldiAllah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanızaneyse ben istisnayım o zaman se25lin sen yinede bi düşün almadan önce canım
Biraz büyük carters ve h&m kalıplarıKızlar Carter's tulum alan var mı kalıpları nasıl acaba aralıklı değil direkt 3-6-9 ay diye gidiyor 3 alsam çok mu büyük olur
O zaman şunu anlıyorum sen bel değil bacak desteğiyle daha rahat ediyorsun ona ihtiyaç duyuyorsun yaniii. Bende tam tersi bel desteğiyle daha rahat ettim. Sorunun kaynağını çözdükKuzu demek ki kişiden kişiye değişiyor ben yer kaplamasın diye onu aldım ama cidden işime yaramadı. Büyük olana bacağımı atıyorum ya iyi geldi
Bibs estetik güzel duruyor ama emdikçe büyüyor sıkı takip etmek lazım avent daha sevilen bir emzik riskleri azKızlar bir de tecrübeli annelere sorum, emzik bibs mi Philips avent mi
Ya ne güzel herkesin açı eşiği farklı demekkiBenim de ilk doğum sadece suniydi. Çok rahat geçti benim ama
Ben aldım ama benim gözüme kaliteli gelmedi ya pek. Yenidoğan biraz küçük boyutuKızlar Carter's tulum alan var mı kalıpları nasıl acaba aralıklı değil direkt 3-6-9 ay diye gidiyor 3 alsam çok mu büyük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?