- 15 Ağustos 2024
- 638
- 1.059
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.281
Hadi ya kuzu öyle diyorsan sepette 5-6 tulumum var sileyim hepsiniBen aldım ama benim gözüme kaliteli gelmedi ya pek. Yenidoğan biraz küçük boyutu
Kanka ben atayım buraya birazdan bak istersenHadi ya kuzu öyle diyorsan sepette 5-6 tulumum var sileyim hepsini
Hepsi çok güzelKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Bikaç isimle geldim hangisi sizce ?
1: Minel
2: Gökçe
3: Defne
4: ipek
Sağ ol kuzumKanka ben atayım buraya birazdan bak istersen
yoo daha randevumada varHayırdır stresli misn :)
bugün yine kacırdım bu geceki rüyamı merak ediyomSonra rüya görüp duruyosun az ye geceleri
Kanka hm sanki daha kaliteli görünüyor ya, belkide bana öyle geldiSağ ol kuzumya ben desenli şeyleri çok sevmiyorum genelde bej, yeşil tonları erkek de olunca seçeneğim azalıyor bundan öncekileri hep h&m aldım çok beğendim onlari
Kanka 2 tane söyle dene, hespi aynı değildir belkideHadi ya kuzu öyle diyorsan sepette 5-6 tulumum var sileyim hepsini
Ben avent aldım canım soothie yenidoğana daha uygunmuşKızlar bir de tecrübeli annelere sorum, emzik bibs mi Philips avent mi
Bunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyımKızlar bunu alacak olan varsa ilk kez bu fiyatı gördüm kaptım hemen kaçırmayın siz detyolda 4700, burada da 4150'ye kadar düşmüştü daha altını ilk kez gördüm.
Ay ben de bu arılı olanı ekledimKanka hm sanki daha kaliteli görünüyor ya, belkide bana öyle geldi
Kanka arılı olan maviden daha iyi, onu alabilirsinAy ben de bu arılı olanı ekledimevet hm daha kaliteli ama ordakileri aldım
Hm nin bebek urunlerini çok begeniyorlar kızlarKanka hm sanki daha kaliteli görünüyor ya, belkide bana öyle geldi
Ben fermuarlı almadım hiç cırt cırtlı aldım çocuğun bı yerlerini kistiririm diye korkumdanKanka hm sanki daha kaliteli görünüyor ya, belkide bana öyle geldi
Kuzum ben çalıştığım için bir noktada zaten lazım olacak önceden sağıp saklamam gerek. Ama ondan öte yakın arkadaşım bu sene doğum yaptı hep mastit oldu doktor mutlaka sağmalısın dedi o yüzden aldımBunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyım
ben hep mam kullandım ama aventde onun kadar iyiBen avent aldım canım soothie yenidoğana daha uygunmuş
Canım ben hep hm aldım cidden kaliteliHm nin bebek urunlerini çok begeniyorlar kızlar
Ya ben de aynısını düşünüyorum. İki bebekle sağacak süt mü kalır diyorum bir deBunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyım
Kanka onu akıl edemdim yaBen fermuarlı almadım hiç cırt cırtlı aldım çocuğun bı yerlerini kistiririm diye korkumdan
Evet canım öyleymiş. 4 aylık bebeği olan kız kardeşim özellikle atletleri falan oradan al dedi bana da. Çünkü daha esnek oluyormuş. Hem kolay giydiriliyormuş hem de bebişler daha rahat ediyormuşHm nin bebek urunlerini çok begeniyorlar kızlar
Görümcem kanka avent almış elektrikli, hiç kullanmadım 1-2 kere sağdım duruyor dedi. Doğduktan sonra hemen aldırırsın lazım olursa diyor oda kafamı karıştırdıYa ben de aynısını düşünüyorum. İki bebekle sağacak süt mü kalır diyorum bir de
Ama şey diyen de var mastit falan olunuyormuş o zaman göğsün sağılması falan gerekiyormuş. Tecrübeli anneler aydınlatsın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?