Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağ ol kuzum ya ben desenli şeyleri çok sevmiyorum genelde bej, yeşil tonları erkek de olunca seçeneğim azalıyor bundan öncekileri hep h&m aldım çok beğendim onlari
Kanka hm sanki daha kaliteli görünüyor ya, belkide bana öyle geldi

Eklentiler

• IMG_5133.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_5132.webp
    31 KB · Görüntüleme: 57
Bunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyım
Kuzum ben çalıştığım için bir noktada zaten lazım olacak önceden sağıp saklamam gerek. Ama ondan öte yakın arkadaşım bu sene doğum yaptı hep mastit oldu doktor mutlaka sağmalısın dedi o yüzden aldım

Bunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyım
Ya ben de aynısını düşünüyorum. İki bebekle sağacak süt mü kalır diyorum bir de
Ama şey diyen de var mastit falan olunuyormuş o zaman göğsün sağılması falan gerekiyormuş. Tecrübeli anneler aydınlatsın bizi

Görümcem kanka avent almış elektrikli, hiç kullanmadım 1-2 kere sağdım duruyor dedi. Doğduktan sonra hemen aldırırsın lazım olursa diyor oda kafamı karıştırdı zaten alırsam bende aynı sirinm gibi giyilebilir alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…