Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
sepide kuzu bu dediğin emzik yalancı emzik diye mi geçiyor yanlış mı bakıyorum şu usttekiler mi

Eklentiler

• 1000122719.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 48
sepide kuzu bu dediğin emzik yalancı emzik diye mi geçiyor yanlış mı bakıyorum şu usttekiler mi
Aşkım bana chatgpt anne memesi gibi olan aralarında yenidoğana en uygun soothie dedi bende onu aldım 0-6 olanların hepsini artısını eksisini çıkardı bana

Eklentiler

• IMG_5134.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 47
Ben de giyilebilir düşünüyorum. Ama galiba onların çekim gücü diğer elektrikli pompalara göre biraz daha düşük oluyormuş.

Aşkım bana chatgpt anne memesi gibi olan aralarında yenidoğana en uygun soothie dedi bende onu aldım 0-6 olanların hepsini artısını eksisini çıkardı bana
Tamam kuzum çok teşekkür ederim, yarın bunu da araştırayım ona göre artık listeyi alayım

Ben de giyilebilir düşünüyorum. Ama galiba onların çekim gücü diğer elektrikli pompalara göre biraz daha düşük oluyormuş.
Kuzum dün bir emzirme eğitimine katıldım. Kesin giyilebilir alacaktım diğer türlü priz başında darlanırım. Mochi ve lansinoh arasında kalmıştım. Uzman lansinohu gösterdi gerçekten elektrikli olanla aynı performansı gösteriyor iyice içime sindi

Aaa süper o zaman. Böyle bilir kişiden duyunca insan rahatlıyor gerçekten. Sağol kuzum. Ben de onu ekleyeyim listeme

Aslında ben evdeyim çalışmıyorumda elektrikli alıp başında oturabilirim ama nedense giyilebilir tak gez gibime geldi
Kuzu evde de olsan zaten emzirirken vs hep oturuyor olacaksın, en azından bir yandan işimi hallederken bir yandan sağım yapabilirim diye düşündüm ben.

Hm dışında beğendiğiniz %100 pamuk ya da organik pamuk kıyafetler var mı kızlar, marka önerir misiniz

Kızlar görümcem diyor ki ben salona ayrı bir beşik almadım, salonda ana kucağında yatırdım diyor 4moms’ta, ondada çocuk saatlerce yatabilir mi ya rahatsız eder bana mantıklı gelmedi

Bu konuda bende hiç bişey bilmiyorum ya bir sürü çeşit var elektrikli tekli çiftli hiç anlamıyorum bakmadım bu konuya
Kanka takılabilirli teklide var çiftte var, tekli alırsan sırayla sağacan, çfitte aynı anda . Elektrikli alırsan priz başında oturuyormuşsun, takılabilir direk geziyorsun takip, önerilen zaten en çok mochi ile lansinoh, ben eğer lazım olurda alırsam lansinoh alacam

Kızlar görümcem diyor ki ben salona ayrı bir beşik almadım, salonda ana kucağında yatırdım diyor 4moms’ta, ondada çocuk saatlerce yatabilir mi ya rahatsız eder bana mantıklı gelmedi
Kuzu minik anne yanı almak isteme sebebim bu benim salonada taşırım diye düşünüyorum. Tekerlekli ve hafif oluyorlar çünkü

Hmmmm şimdi kafamda oturdu sanki elektrikli olan daha gelişmiş gibi geliyordu kulağıma ama öyle değilmiş demek ki bugün bir arkadaşımla konuştum dedi ki emzirme eğitimlerine mutlaka katıl çünkü ben doğuma odaklanmıştım ve emzirmenin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim ilk zamanlar çok zorlandım dedi. Bende araştırıcam bakalım emzirme eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…