- 15 Ağustos 2024
- 638
- 1.059
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.301
Aşkım bana chatgpt anne memesi gibi olan aralarında yenidoğana en uygun soothie dedi bende onu aldımsepide kuzu bu dediğin emzik yalancı emzik diye mi geçiyor yanlış mı bakıyorum şu usttekiler mi
Ben de giyilebilir düşünüyorum. Ama galiba onların çekim gücü diğer elektrikli pompalara göre biraz daha düşük oluyormuş.Görümcem kanka avent almış elektrikli, hiç kullanmadım 1-2 kere sağdım duruyor dedi. Doğduktan sonra hemen aldırırsın lazım olursa diyor oda kafamı karıştırdızaten alırsam bende aynı sirinm gibi giyilebilir alcam
Tamam kuzum çok teşekkür ederim, yarın bunu da araştırayım ona göre artık listeyi alayımAşkım bana chatgpt anne memesi gibi olan aralarında yenidoğana en uygun soothie dedi bende onu aldım0-6 olanların hepsini artısını eksisini çıkardı bana
Gerçektende ucu anne memesi gibi atayım sanasepide kuzu bu dediğin emzik yalancı emzik diye mi geçiyor yanlış mı bakıyorum şu usttekiler mi
Kuzum dün bir emzirme eğitimine katıldım. Kesin giyilebilir alacaktım diğer türlü priz başında darlanırım. Mochi ve lansinoh arasında kalmıştım. Uzman lansinohu gösterdi gerçekten elektrikli olanla aynı performansı gösteriyor iyice içime sindiBen de giyilebilir düşünüyorum. Ama galiba onların çekim gücü diğer elektrikli pompalara göre biraz daha düşük oluyormuş.
Kanka benim mememin bundan haberi var mı (anne memesi gibi = küçük) hahaha o sırada tüm kiloyu memeye alan benGerçektende ucu anne memesi gibi atayım sanaküçük
Aslında ben evdeyim çalışmıyorumda elektrikli alıp başında oturabilirim ama nedense giyilebilir tak gez gibime geldiBen de giyilebilir düşünüyorum. Ama galiba onların çekim gücü diğer elektrikli pompalara göre biraz daha düşük oluyormuş.
Aaa süper o zaman. Böyle bilir kişiden duyunca insan rahatlıyor gerçekten. Sağol kuzum. Ben de onu ekleyeyim listemeKuzum dün bir emzirme eğitimine katıldım. Kesin giyilebilir alacaktım diğer türlü priz başında darlanırım. Mochi ve lansinoh arasında kalmıştım. Uzman lansinohu gösterdi gerçekten elektrikli olanla aynı performansı gösteriyor iyice içime sindi
Kuzu evde de olsan zaten emzirirken vs hep oturuyor olacaksın, en azından bir yandan işimi hallederken bir yandan sağım yapabilirim diye düşündüm ben.Aslında ben evdeyim çalışmıyorumda elektrikli alıp başında oturabilirim ama nedense giyilebilir tak gez gibime geldi
Mesele takıp yatmak varken niye oturayımKuzu evde de olsan zaten emzirirken vs hep oturuyor olacaksın, en azından bir yandan işimi hallederken bir yandan sağım yapabilirim diye düşündüm ben.
Aşko sen nerden aldın ürünleriBen fermuarlı almadım hiç cırt cırtlı aldım çocuğun bı yerlerini kistiririm diye korkumdan
+1Hm dışında beğendiğiniz %100 pamuk ya da organik pamuk kıyafetler var mı kızlar, marka önerir misiniz
Bu konuda bende hiç bişey bilmiyorum ya bir sürü çeşit var elektrikli tekli çiftli hiç anlamıyorum bakmadım bu konuyaBunlarda çok kararsızım ya, acaba doğduktan sonramı alsam diyorum, lazım olur mu kullanırmıyım
Kanka takılabilirli teklide var çiftte var, tekli alırsan sırayla sağacan, çfitte aynı anda . Elektrikli alırsan priz başında oturuyormuşsun, takılabilir direk geziyorsun takip, önerilen zaten en çok mochi ile lansinoh, ben eğer lazım olurda alırsam lansinoh alacamBu konuda bende hiç bişey bilmiyorum ya bir sürü çeşit var elektrikli tekli çiftli hiç anlamıyorum bakmadım bu konuya
Kuzu minik anne yanı almak isteme sebebim bu benim salonada taşırım diye düşünüyorum. Tekerlekli ve hafif oluyorlar çünküKızlar görümcem diyor ki ben salona ayrı bir beşik almadım, salonda ana kucağında yatırdım diyor 4moms’ta, ondada çocuk saatlerce yatabilir mi ya rahatsız ederbana mantıklı gelmedi
Bende acaba salona bunumu alsam diyorum, çünkü yatak chiccoda kararlıyım onuda taşımak eziyet gibi geliyor Kuzu minik anne yanı almak isteme sebebim bu benim salonada taşırım diye düşünüyorum. Tekerlekli ve hafif oluyorlar çünkü
Hmmmm şimdi kafamda oturdu sanki elektrikli olan daha gelişmiş gibi geliyordu kulağıma ama öyle değilmiş demek kiKanka takılabilirli teklide var çiftte var, tekli alırsan sırayla sağacan, çfitte aynı anda . Elektrikli alırsan priz başında oturuyormuşsun, takılabilir direk geziyorsun takip, önerilen zaten en çok mochi ile lansinoh, ben eğer lazım olurda alırsam lansinoh alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?