- 15 Mayıs 2022
- 1.781
- 2.280
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.321
Bunun fiyatıda uygundu bence olabilirBende acaba salona bunumu alsam diyorum, çünkü yatak chiccoda kararlıyım onuda taşımak eziyet gibi geliyor
Ya kanka çok haklı bence emzirme ayrı bir sanatHmmmm şimdi kafamda oturdu sanki elektrikli olan daha gelişmiş gibi geliyordu kulağıma ama öyle değilmiş demek kibugün bir arkadaşımla konuştum dedi ki emzirme eğitimlerine mutlaka katıl çünkü ben doğuma odaklanmıştım ve emzirmenin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim ilk zamanlar çok zorlandım dedi. Bende araştırıcam bakalım emzirme eğitimi
Yorumlarda güzeldi, birde görümcemin arkadaşında varmış çok memnunmuşBunun fiyatıda uygundu bence olabilir
Ben de bu fikirdeyimKuzu minik anne yanı almak isteme sebebim bu benim salonada taşırım diye düşünüyorum. Tekerlekli ve hafif oluyorlar çünkü
Ay keşke dün size atsaydım ya online bir eğitim vardı hem de ücretsizdi. Bir daha olunca link atayım hep beraber izleyelimHmmmm şimdi kafamda oturdu sanki elektrikli olan daha gelişmiş gibi geliyordu kulağıma ama öyle değilmiş demek kibugün bir arkadaşımla konuştum dedi ki emzirme eğitimlerine mutlaka katıl çünkü ben doğuma odaklanmıştım ve emzirmenin bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim ilk zamanlar çok zorlandım dedi. Bende araştırıcam bakalım emzirme eğitimi
çekirdekte alalımAy keşke dün size atsaydım ya online bir eğitim vardı hem de ücretsizdi. Bir daha olunca link atayım hep beraber izleyelim
Evett böyle eğitimleri de atalım birbirimizeAy keşke dün size atsaydım ya online bir eğitim vardı hem de ücretsizdi. Bir daha olunca link atayım hep beraber izleyelim
Kanka ben çok üşeniyorum git gele yaEvett böyle eğitimleri de atalım birbirimizebirde ben İstanbul da reformer pilatese gidiyordum şimdi taşınınca burada da başlasam mı yoksa online yoga pilates mi yapsam kararsızım. Siz yapıyor musunuz kızlar? Yapmayınca kendimi boşa vaktimi harcıyor gibi hissediyorum artık doğuma çokta bişey kalmadı
Ben 3. aydan sonra reformera başladım kuzum, doğum öncesi de gidiyordum mis gibiEvett böyle eğitimleri de atalım birbirimizebirde ben İstanbul da reformer pilatese gidiyordum şimdi taşınınca burada da başlasam mı yoksa online yoga pilates mi yapsam kararsızım. Siz yapıyor musunuz kızlar? Yapmayınca kendimi boşa vaktimi harcıyor gibi hissediyorum artık doğuma çokta bişey kalmadı
OfffKızlar 10u 5i bilmem size en önemli noktayı söyleyim bebeğinizi sakın ayağınızda sallamayı alıştırmayın benim eşim alıştırdı ve zorluğu ben cekiyorum icerde ailem geldi oturuyor ben bir saatir ayağımda sallıyorum ve hala tık yok uyumuyor birde 2 bucuk olcak büyüdü baya karnıma felan vuruyor yanlışlıkla böyle alıştırmayın
Sanki yarın bebem doğacak da ağzına emziği tıkacakmışım gibi gece gece emzik derdine düştüm
Kanka chatgpt yalancısıyım
Bu çatlak kremi yağ işi şansa kaldı hangisi iyi gelir bilmiyorum aslında çatlamak benim için çokta önemli değilde onun acısı mahvediyor en azından ağrıyı aza indirse biraz iyi olcak bakalım aralarından birini seçip kullanıcam şansa kaldı.Canım bu videoda bir kaç öneri var ve bu doktor yağların tek başına işe yaramadığını söylüyor. Yastık için de ben ebebekten linkini paylaştığım yastığı aldım ama hiç rahat edemedim. Hele de yaz aylarında beni çok boğdu. Sürekli aynı pozisyonda yatıyorsan olabilşr ama mesela ben normalde de yatarken niraz hareketli yatarım o yüzden bana uymadı galiba. Yataşın L şeklinde hamile uyku yastığı var onu mu alsam diye düşünüyorum.
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Genelde tahmine uymayabiliyor ama denk gelirsek çok şaşırırım gerçektenaynıııbakalım ikimzden kim önce doğurcak
Kanka avent yenidoğanda ucu bunun gösterdiği olan yok kiSanki yarın bebem doğacak da ağzına emziği tıkacakmışım gibi gece gece emzik derdine düştüm
3 kişi aynı gün 24.haftaya girdik ne güzel varmı arttıranBen de yarın 24'e giriyorum ve benim de dediğin gibi artık güçlü tekmeler ve bazen karnımda dalgayı görüyoruz bile
Başka markada demek ki kuzu, yorum da kapalı yoksa yazardı millet hangi markaKanka avent yenidoğanda ucu bunun gösterdiği olan yok ki
Hemen not alıyorum canım teşekkür ederim önerin içinBadger marka tavsiye ederim hindistan cevizi yağı ile de arada destek olabilirsin bio oil çok yetersiz nemlenriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?