Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya kanka çok haklı bence emzirme ayrı bir sanat

Ay keşke dün size atsaydım ya online bir eğitim vardı hem de ücretsizdi. Bir daha olunca link atayım hep beraber izleyelim

Kızlar 10u 5i bilmem size en önemli noktayı söyleyim bebeğinizi sakın ayağınızda sallamayı alıştırmayın benim eşim alıştırdı ve zorluğu ben cekiyorum icerde ailem geldi oturuyor ben bir saatir ayağımda sallıyorum ve hala tık yok uyumuyor birde 2 bucuk olcak büyüdü baya karnıma felan vuruyor yanlışlıkla böyle alıştırmayın

Ay keşke dün size atsaydım ya online bir eğitim vardı hem de ücretsizdi. Bir daha olunca link atayım hep beraber izleyelim
Evett böyle eğitimleri de atalım birbirimize birde ben İstanbul da reformer pilatese gidiyordum şimdi taşınınca burada da başlasam mı yoksa online yoga pilates mi yapsam kararsızım. Siz yapıyor musunuz kızlar? Yapmayınca kendimi boşa vaktimi harcıyor gibi hissediyorum artık doğuma çokta bişey kalmadı

Kanka ben çok üşeniyorum git gele ya aslında bir yanım istiyor bir yanımda bir hafta gidip bırakacan diyor, yanımda motive eden beraber gidecek biri olsa giderim

Ben 3. aydan sonra reformera başladım kuzum, doğum öncesi de gidiyordum mis gibi

Offf işin zor aşkom

Bu çatlak kremi yağ işi şansa kaldı hangisi iyi gelir bilmiyorum aslında çatlamak benim için çokta önemli değilde onun acısı mahvediyor en azından ağrıyı aza indirse biraz iyi olcak bakalım aralarından birini seçip kullanıcam şansa kaldı.
Bende hep dönüyorum belkide 10 dk bir dönüyoda olabilirim ama ilerisinide düşüniyorum bakalım son aylarda dönebilecekmiyim oda muamma L banada mantıklı geldi fakat ben çok terliyorum ve bişeye sarılıp uyumayı pek sevmem alırsamda oda nasıl olur bilemiyorum galiba her ikisinde alıp denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…