- 15 Ağustos 2024
- 643
- 1.076
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.341
Her gün kaç kere şükrettiğimi sayamıyorum artık3 kişi aynı gün 24.haftaya girdik ne güzel varmı arttıranşaka maka ben hala şaşırııyorum ne hızlı büyüdüler ama gözyaşım pıt
Şimdi aklıma geldi arkadaşım 2 ay once doğum yaptı ondada seninkinden vardı eylülde onun yanına gidicem söylim baride ondan alayım denerim bakalım bi eğer rahat etmezsem L yastık alırımAllah allah çok şaşırdım kızlar rahat edememiş olmanızaneyse ben istisnayım o zaman se25lin sen yinede bi düşün almadan önce canım
Evet evet yakınında varsa mutlaka deneŞimdi aklıma geldi arkadaşım 2 ay once doğum yaptı ondada seninkinden vardı eylülde onun yanına gidicem söylim baride ondan alayım denerim bakalım bi eğer rahat etmezsem L yastık alırım
Evet ya duyuyorlar ben konuştukça deli gibi tekme atıyoHer gün kaç kere şükrettiğimi sayamıyorum artıkher gün endişe ederken şimdi oğlum dediğim an bir cevap almak müthiş
Canım ana kucağı hangi model hem elektrik hem manuel olan link atabilirmisinHastane çıkışı hariç kıyafetlerin büyük kısmı tm bebek arabamızı seçtik c.tesi alcaz Kraft Tokyo alcaz elektrikli anakucagini ebebekten seçtik hem otomatik hem manuel olan Park yatağı da halletcez c.tesi battaniye oruyorum kuşuma bitince buraya da atarım annemle teyzem de bı sürü yelek ceket süveter ormusler bugün bakım çantası da gelecek sipariş vermiştim dün törpü makinesi aldım önce cocugunkileri bitireyim sonra kendi ihtiyaclarimi alacam cumartesi hepsini almaya calisacam buraya da sergi fotosunu atarım
Benimde öyle çıktı doktor hiç önemli değil dedi. Az az sık ye aç kalma ara öğünlere atlama dediKızlar Hipoglisemi yaşayan var mı aramızda benim tokluk şekerim 60 larda geziyorşimdi de bunu sıkıntı ediyorum
Bebisim ben bi pompa karnima bi pompa popoma kullaniyorum
Ben kitikate, carters ve little gustoyu begeniyorum. Ama arastirmalarima gore lcw de bebek kiyafetleri konusunda cok guvenilirmis oraya da bakilabilir kizlarHm dışında beğendiğiniz %100 pamuk ya da organik pamuk kıyafetler var mı kızlar, marka önerir misiniz
Atayım kuzumCanım ana kucağı hangi model hem elektrik hem manuel olan link atabilirmisin
Ay evet hastane çıkışı için de kitikate tinylamb alacağım kumaşları çok güzelBen kitikate, carters ve little gustoyu begeniyorum. Ama arastirmalarima gore lcw de bebek kiyafetleri konusunda cok guvenilirmis oraya da bakilabilir kizlarsepide
Kanka tez falan yazacan mıGünaydın kızlarbelki 15 tane anne-bebek kitabı okudum ama yenilerine ihtiyacım var önerisi olan varsa mutlu olurum
Evet öyle bir şansın varsa mutlaka dene kuzummŞimdi aklıma geldi arkadaşım 2 ay once doğum yaptı ondada seninkinden vardı eylülde onun yanına gidicem söylim baride ondan alayım denerim bakalım bi eğer rahat etmezsem L yastık alırım
Magnezyum almıyorum canım genelde kahvaltı sonrası çok fenaAşkım geçmiş olsun, elim anca burda saatlerce gır gır yaptığım zaman elimde çok telefon tutmaktan uyuştuğu oluyor arada ama normalde yok
Magnezyum alıyormusun sen
Benimki öyle degil kuzu ya el ayak boşalmasıCanım bende de sabah uyandığımda el uyuşması ve bacak krampları oluyordu. Magnezyuma başladık geçti
Hmm zaten benim rahatsızlık sadece bana özgüBende yok kuzum ama karın kasılması çok sık ve düzenli olmadıkça sorun değilmiş. Sen detayliya girdin mi hiç yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?