- 5 Şubat 2015
- 276
- 395
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.461
Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyinkuzu ben yaz kış hep soğuk su içerim bebiş alıştı heralde soğuk suya hiç tınlamıyor ama saol yine de
İnşallah yaaa normalde çok soğuk kanlıyımdır ama galiba hamilelikte işler böyle olmuyormuş. Ben de çok inanıyorum inşallah sağlıklı güpgüzel haberlerle gelicem
Yok kuzum, yakın arkadaşım da kullanıyor hiç böyle bir şikayet duymadımsirinm kanka huggy moon denge sorunu varmış ya, sen okumuşmuydun onu, bebek tam ortada değilse sallanirken savuruyormuş
Ohhh beklediğimiz güzel haberler geliyor :) yarın da senden bekliyoruzzzKızlar bebişim iyi çok şükür. Serviksle ilgili de hiiiç bi sorun yok 25 üstü okey dedi doktorumProgestan verdi diğer doktor dedim. Çok da kanıtlanmış bir faydası yok ama zararı da yok kullan istersen dedi
Ha bire bir deneyen varsa okey aşkım, genel yorumlarda öyle yazmış chatgptYok kuzum, yakın arkadaşım da kullanıyor hiç böyle bir şikayet duymadım
Kanka ana ekrana al uygulamayıKızlar bu sıtenın uygulaması yok mu ya ındırsek. Boyle sureklı google dan gırmek zor oluyor ve bıldırım gelmıyorkeske baska platformdan grup kursak
Çok haklısın bır de reklam yaptırdığı panoda rısklı gebelık falan yazıyordu. Allah bildiği gibi yapsın Ben ameliyat sonrası gittim kapanmış açılma dedi uzunluk güzel devam dedi haftaya cuma beni kontrol edip açılmam olduğunu söyleyen doktor a gideceğimVicdanini ve çöpe atmis bir doktor daha… hamile bir kadina bu soylenecek sey mi yaahicte degil valla daha bugun arkadasim aradi, bir arkadasi 5.5 aylikken serklaj yapilmis, 35. Haftasinda dogmus 3 gün kuvözde kalmis bebis ve su an gayet evinde saglikliymis yeni dogmus daha. Bize güzel hikayeler lazim bos konusanlardan uzak dur. İlk 10 gün mü onemliymis bu arada bilmiyordum. Senin kontrol ne zaman
Canım şikayetvarda toplam 2 şikayet var 1'i denge olayı chatgpt onu almıştır ama binlerce kişide 2 şikayet oranı güzel benceHa bire bir deneyen varsa okey aşkım, genel yorumlarda öyle yazmış chatgpt
Ha bire bir deneyen varsa okey aşkım, genel yorumlarda öyle yazmış chatgpt
Ya aldım ama yıne bıldırım gelmıyor bana anca sıteye gırersemKanka ana ekrana al uygulamayı
Banada gelmiyor ama ben bildirimi kapattım, senin açıkmı kontrol et istersenYa aldım ama yıne bıldırım gelmıyor bana anca sıteye gırersem
Sen bunda kararlımısın kanka, varmı aklında yoksa başka bir şey
Buradan da detaylı izleyebilirsin
Canım Öncelikle geçmiş olsun ilk defa duyuyorum bu vermiks yapı ne acaba Doktor ne dedi bu konuda ve sonradan oluşma gibi bir durum oluyor muymuş Haftasıyla mı alakalımış?Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Canım geçmiş olsun, neymiş o ben hiç duymadım, tehlikeli bir şey miKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Gercekten Allaha havale edip gec bosver. Hamile kadinlarin ne kadar stresli oldugunu duydugu bir cümleyi bile gecelerce düşündüğünü bilmeyen bir hekim ne kotu..Çok haklısın bır de reklam yaptırdığı panoda rısklı gebelık falan yazıyordu. Allah bildiği gibi yapsın Ben ameliyat sonrası gittim kapanmış açılma dedi uzunluk güzel devam dedi haftaya cuma beni kontrol edip açılmam olduğunu söyleyen doktor a gideceğim
Duymadım canım böyle bişey. fetal dna yaptırmış mıydınKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Yok kuzum ben direkt bunu alacağımSen bunda kararlımısın kanka, varmı aklında yoksa başka bir şey
Canim gecmis olsun bende duymamistim. Duzelebilen bisey miymis anlami neymisKızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?