Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyin

Kızlar bu sıtenın uygulaması yok mu ya ındırsek. Boyle sureklı google dan gırmek zor oluyor ve bıldırım gelmıyor keske baska platformdan grup kursak

Ohhh beklediğimiz güzel haberler geliyor :) yarın da senden bekliyoruzzz sepide

Çok haklısın bır de reklam yaptırdığı panoda rısklı gebelık falan yazıyordu. Allah bildiği gibi yapsın Ben ameliyat sonrası gittim kapanmış açılma dedi uzunluk güzel devam dedi haftaya cuma beni kontrol edip açılmam olduğunu söyleyen doktor a gideceğim

Kızlar detaylidan çıktım doktor bebegin beyninde vermiks yapısını görmedi amniyosentez istedi böyle bisey yaşayan var mi
Canım Öncelikle geçmiş olsun ilk defa duyuyorum bu vermiks yapı ne acaba Doktor ne dedi bu konuda ve sonradan oluşma gibi bir durum oluyor muymuş Haftasıyla mı alakalımış?

Gercekten Allaha havale edip gec bosver. Hamile kadinlarin ne kadar stresli oldugunu duydugu bir cümleyi bile gecelerce düşündüğünü bilmeyen bir hekim ne kotu..
iyi canim sevindim kapanmis olmasina. Bende gidecegim haftaya tekrar. İnsallah bende güzel haberlerle gelirim benimde uzunluk güzel seviyelere gelmis olur kapanmis olur tüm açıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…