Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kuzum şimdi gördüm yazdıktan sonra sıra sıra okuyorum. İyidir bebeğin kafanda kötü şeyler kurma nolursun. Yarın güzel haberler getireceksin bize inanıyorum

Soğuk su içersende baya etkili hareket için canım, benimki hemen kıpırdamaya başlıyor soğuk sudan sonra
kuzu ben yaz kış hep soğuk su içerim bebiş alıştı heralde soğuk suya hiç tınlamıyor ama saol yine de
Kuzum şimdi gördüm yazdıktan sonra sıra sıra okuyorum. İyidir bebeğin kafanda kötü şeyler kurma nolursun. Yarın güzel haberler getireceksin bize inanıyorum
İnşallah yaaa normalde çok soğuk kanlıyımdır ama galiba hamilelikte işler böyle olmuyormuş. Ben de çok inanıyorum inşallah sağlıklı güpgüzel haberlerle gelicem

Ay sorma yaa
Benimki de öyle hattaaaa büyük harfleri kullanıyor kendisi net gayet o huyunu sevdim de biraz çabuk cevap bekliyorum sadece
Yine aynı güne razıyım doktor ertesi günü bile geçiriyor bazen. Galiba arada kaynıyor mesajım

İnşallah ilk 10 gün çok kritikmiş işe başlayanlar bile varmış sonrasında benim eski doktorum bana 5 hafta ötelettiriliyor bu ameliyatla senin yapsak bile gene de tutunamaz demişti inşallah sağlıkla doğurayım da fotoğraf atayım ona aldır dediğin bebeği doğurdum diye

Bende de var kuzum bugün sordum doktoruma çok normal dedi
cok hareket ettikce o hissi yasiyorum nette de okudum normal yaziyordu mesela suan iyim hic o his yok
canımm anlıyorum seni nolur stres yapma bende cok stres yapiyodum gerckten bebegi etkiliyor sen cok odanlanma sakin ol kafani dagitcak seyler yap o hareket eder insallah
canim o zaman anlattgm gibi bi his degil o zaman bu kadar hareket etmiyordu 3 gundur asiri hareket hissediyorum oturunca ozellikle o hissi yasiyorum hareket yokken gayet iyim nette rahim buyumesi yaziyordu genel olarak iyim sukur ama senin olaydan sonra bi acabami diyorum yani
2 dogumum var hic o durumu yasamdm hep rahim agzi ölculerim uzun cikiyor 2 dogumda da o hikayr olmaynca icim rahat degildir ya diyorum ama hep kafamada bi acabami oluyor

annabelica çok sevindim haberlerin güzel olmasina. Prensese kocaman masallah
Sunsun9 canim herseyin yolunda olmasi cok iyi haber. Tum kontrollerini yapti dimi doktorun. Saglikla gelsin
Evet canım her şeye baktı çok şükür. Servikal uzunluğu da ölçtü. Şimdilik yolunda gidiyor. Sen nasılsın

Vicdanini ve çöpe atmis bir doktor daha… hamile bir kadina bu soylenecek sey mi yaa hicte degil valla daha bugun arkadasim aradi, bir arkadasi 5.5 aylikken serklaj yapilmis, 35. Haftasinda dogmus 3 gün kuvözde kalmis bebis ve su an gayet evinde saglikliymis yeni dogmus daha. Bize güzel hikayeler lazim bos konusanlardan uzak dur. İlk 10 gün mü onemliymis bu arada bilmiyordum. Senin kontrol ne zaman

Servikali bu sefer ben de sordum önceki usglerde hep atlamıştım doktor da söylememişti. 36 mm ölçtü plesatansı ön duvardaymış hatta eliyle tutuyordu o da normal sanırım ayrıca bir şey demedi çünkü. Senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim resmen yarıyı geçtik

Resim aldınız mı
Maşallah hareketli tembel tosbik değil
Evet görüntüleri ve videoları en son Whatsapptan attılar yüzünü zor yakaladık ama hep kapatıyordu doktor ultrasonla baya bi bastırıp karnımı salladı ancak öyle açtı o da geri yumruk atmak için doktor bastırdıkça kız içerden yumruk atıp durdu çok komikti

Canim cok ayakta kalip yorulma o zaman da oluyordur muhtemelen. Dedigin gibi gecmis bir öykün de yok bu yüzden hic stres olma hatta. Rahim büyüyor bebisler yukari cikiyor agrilar batmalar normal. Korkma korkutma kendini.

Savaş verdi ya

Canım benim doktorum gün içinde mutlaka dönüyor. Sabah yazdıysam öğle arasında, öğleden sonra yazdıysam iş çıkışı

Canımm yarın randevun kaçtaydı bizi güzel haberlerden mahrum etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…