- 18 Temmuz 2022
- 6.217
- 10.427
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.881
MükemmelKızlar bu arada ben özellikle rahim ağzı uzunluğunu sormayı unuttum. Bebeğin sağlıklı herşey normal dedi bende rapora baktım. Bilenler bakarbilir mi? Gbt ye sordum normal dedisizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3631022
Yedek al mutlaka ilk aylar doluyor hemen@Pamlok kanka çöp kovası poşetiylemi geliyor ayrı alayım mı yanında ? Korbell
Merhaba rahim agzı uzunlugunuz kaç çıktıKuzum demedi öyle bişey ama benim rahim ağzı uzunluğu biraz kısa çıkınca kendim önlem alıyorum şu an. 2 hafta dururuz bişey olmaz valla doktor tekrar bakıp da sorun yok diyene kadar beklicem
28 mmMerhaba rahim agzı uzunlugunuz kaç çıktı
Bana da 19.hafta karından 25 vajinadan 33mm dediler şu an sınırdasın serklaj yapabilirsin dediler iki hafta sonra kontrolüm var
Canım ben manuel babybjörn alacağım. Otomatikleri çok sağlıklı bulmuyorumKızlar sizce peki ana kucağı babyBjörn gibi düz duran ancak çocuk hareket edince sallanan mı alınmalı, yoksa otomatik sallananlar mı
Sen diyorsan konu kapanmıştırCanım ben manuel babybjörn alacağım. Otomatikleri çok sağlıklı bulmuyorum
Kuzu eskiden 4moms alacağım diyordum hep ama araştırınca dedim en iyisi manuelSen diyorsan konu kapanmıştır
Bende süpürge makinesiyle gördüm ama oda gayet uğraşmalı diye vazgeçtim şans işi herhalde burun aspiratörü memnun olanda varmışKızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuşkorkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac
Vajinal 33 daha doğru bir sonuç. Karından ölçüm net olmuyor. Serklaj 25 üstüne yapıldığını hiç duymadımBana da 19.hafta karından 25 vajinadan 33mm dediler şu an sınırdasın serklaj yapabilirsin dediler iki hafta sonra kontrolüm var
Kanka benim görümcem 4moms kullanmış o memnun değil, yavaş sallıyor falan dediKuzu eskiden 4moms alacağım diyordum hep ama araştırınca dedim en iyisi manuel
braun neyden şikayet etmişler aşkoKızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuşkorkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac
E kanka sen haberim yok görmedim duymadım yaptın ya ana kucağı içinKız bizi attı ya kenara resmen
Otribebe kullandım ben hep. Babyvac çok güzelmiş ama o kadar ihtiyacım olmadı çok şükürKızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuşkorkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac
Evet doktorda vajinal daha doğru dedi sınırdasın iki hafta sonra tekrar bakalm dedi düşerse yapacak sanırımVajinal 33 daha doğru bir sonuç. Karından ölçüm net olmuyor. Serklaj 25 üstüne yapıldığını hiç duymadım
Olsun önemli bir bilgiydi yine deE kanka sen haberim yok görmedim duymadım yaptın ya ana kucağı için
Kanka seninki zaten ayrı bir alemde yaOlsun önemli bir bilgiydi yine debence benim kızım manuelde de çok durmazdı zaten eminim. Siz benim kıza bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?