Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar bu arada kaç sayfa birden okuyunca kim yazmıştı kaçırdım ama ben de burun aspiratörü Braun otomatik alacaktım ama o kadar olumsuz yorum okudum ki o yüzden manuel otribebe alayım dedim. Bugün çok yakın arkadaşım da babyvac önerdi kullanan var mı bilmiyorum elektrik süpürgesi ile çekiliyormuş korkuttu aslında beni ama okuyup videoları izleyince rahatladım. Sanırım ben normal günler için otribebe alacağım, herhangi bir tıkanıklıkta falan da babyvac

Bende süpürge makinesiyle gördüm ama oda gayet uğraşmalı diye vazgeçtim şans işi herhalde burun aspiratörü memnun olanda varmış

Bana da 19.hafta karından 25 vajinadan 33mm dediler şu an sınırdasın serklaj yapabilirsin dediler iki hafta sonra kontrolüm var
Vajinal 33 daha doğru bir sonuç. Karından ölçüm net olmuyor. Serklaj 25 üstüne yapıldığını hiç duymadım

Kuzu eskiden 4moms alacağım diyordum hep ama araştırınca dedim en iyisi manuel
Kanka benim görümcem 4moms kullanmış o memnun değil, yavaş sallıyor falan dedi
braun neyden şikayet etmişler aşko

Otribebe kullandım ben hep. Babyvac çok güzelmiş ama o kadar ihtiyacım olmadı çok şükür bazı doktorlar sürekli burun açın diyor bazısı çok da kurcalamaya gerek yok diyor. Artık bebeğinize göre pozisyon alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…