Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kanka benim görümcem 4moms kullanmış o memnun değil, yavaş sallıyor falan dedi

braun neyden şikayet etmişler aşko
Kuzu mesela Trendyol puanı 3.7 benim için baştan elenmiş geneli şöyle yazmış burun ucundaki sümüğü bile çekmiyor param çöp oldu, nefesle çektiğim bin kat daha iyi, anca dışarı çıkmak üzere olan sümüğü alırsınız, çekim gücü yetersiz, vakumu kötü, yenidoğan burun deliğine büyük.
Yorumları oku kuzu hep böyle. Ki ben manuel nefesle çekilen almak istemedim ama en iyisi babyvac ve o yazmışlar. Babyvac denilen gibi her an pratik olmayabilir süpürge ile çekmek ama onu tıkanıklık zamanlarında kullanır, normal zaman için otribebe alırım

Ya bence doğru nefes alması için hep açık olmalı çünkü nefes alamasa uyku da uyumaz hep bir problem olur gibi geliyor. O yüzden günlük rutinde otribebe Allah korusun tıkanıklık, üst solunum yolu hastalıkları olursa da babyvac

Kanka seninki zaten ayrı bir alemde ya onu nasıl görmek birebir tanışmak istiyorum anlatamam
Siz bakmayın kötü örnek
Çok orijinal bi çocuk ya çok mutluyum onu doğurdum diye bı doğuralım da tanıştıracam sizi evcilik oynayalım beşimiz

Kanka süpürgeyle çekmek ne ya merak ettim bakıp geleyim
Görümcemde otribebe kullanmış, ben manuel olduğu için rahat ediyordum çekme gücünü kendim ayarladığım için, diğeri beni biraz korkuttu fazla çeker yada yara eder diye demişti bana

O yüzden ben otribebe alacağım kuzu dediğim gibi ileri tıkanıklıklar için de babyvac

Tikaliysa öyle kuzum ama bazı doktorlar da sürekli rutin temizleyin diyor. Benim doktorum sürekli yapma tahriş olur burun dokusu bozulur dedi. Ufak tikaniklik olunca bile biraz vücudun kendini onarmasina izin vermek lazim diyor mesela. Hastayken illaki çekmek gerekiyor uyuyamiyor ememiyor zaten çok fena bişey inşallah olmazlar

Kızlar merhaba bişey soracağım ben 21+2 detaylı girdim bebeğim Amniyon sıvım çok fazla. Bebek 470 gram 27 cm Doktor gizli şekerin olabilir dedi. Pastane ürünlerini meyveyi hayatından çıkar dedi diyet dedi. Ama kan tahlillerinde glikoz değerleri hep normal çıkıyordu. Doktor ilerki haftalarda sorun yaşayabileceğimi söyledi. Bebek haftasına göre irimi gidiyor şekerim mi var acaba ya bu konu beni bayağı düşündürdü.

Canım bence normal, ben 21+4 460 gram 26 cm boyu,

Hba1c baktirdin mi hiç. 3 aylık ortalama şeker hakkında bir fikir veriyor. O şekilde bir kanı edinebilirsin. En sağlıklı sonucu ise şeker yükleme veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…