- 15 Ağustos 2024
- 490
- 739
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #24.901
Kuzu mesela Trendyol puanı 3.7 benim için baştan elenmişKanka benim görümcem 4moms kullanmış o memnun değil, yavaş sallıyor falan dedi
braun neyden şikayet etmişler aşko
Ya bence doğru nefes alması için hep açık olmalıOtribebe kullandım ben hep. Babyvac çok güzelmiş ama o kadar ihtiyacım olmadı çok şükürbazı doktorlar sürekli burun açın diyor bazısı çok da kurcalamaya gerek yok diyor. Artık bebeğinize göre pozisyon alırsınız
limonlu çay da olsunKızlar şu an canlandırdım kafamda, düşünün dışarı soğuk kar veya yağmur yağıyor, biz sıcak evde arkada bebek müziği açmışız battaniyeler falan, şöyle akşam olmak üzere, offf dadından yenmez
Çok orijinal bi çocuk ya çok mutluyum onu doğurdum diyeKanka seninki zaten ayrı bir alemde yaonu nasıl görmek birebir tanışmak istiyorum anlatamam
Siz bakmayın kötü örnek
Kanka seninki hepimize patronluk ederÇok orijinal bi çocuk ya çok mutluyum onu doğurdum diyebı doğuralım da tanıştıracam sizi evcilik oynayalım beşimiz
Kanka süpürgeyle çekmek ne ya merak ettim bakıp geleyimKuzu mesela Trendyol puanı 3.7 benim için baştan elenmişgeneli şöyle yazmış burun ucundaki sümüğü bile çekmiyor param çöp oldu, nefesle çektiğim bin kat daha iyi, anca dışarı çıkmak üzere olan sümüğü alırsınız, çekim gücü yetersiz, vakumu kötü, yenidoğan burun deliğine büyük.
Yorumları oku kuzu hep böyle. Ki ben manuel nefesle çekilen almak istemedim ama en iyisi babyvac ve o yazmışlar. Babyvac denilen gibi her an pratik olmayabilir süpürge ile çekmek ama onu tıkanıklık zamanlarında kullanır, normal zaman için otribebe alırım
O yüzden ben otribebe alacağım kuzuKanka süpürgeyle çekmek ne ya merak ettim bakıp geleyim
Görümcemde otribebe kullanmış, ben manuel olduğu için rahat ediyordum çekme gücünü kendim ayarladığım için, diğeri beni biraz korkuttu fazla çeker yada yara eder diye demişti bana
Tikaliysa öyle kuzum ama bazı doktorlar da sürekli rutin temizleyin diyor. Benim doktorum sürekli yapma tahriş olur burun dokusu bozulur dedi. Ufak tikaniklik olunca bile biraz vücudun kendini onarmasina izin vermek lazim diyor mesela. Hastayken illaki çekmek gerekiyor uyuyamiyor ememiyor zaten çok fena bişey inşallah olmazlarYa bence doğru nefes alması için hep açık olmalıçünkü nefes alamasa uyku da uyumaz hep bir problem olur gibi geliyor. O yüzden günlük rutinde otribebe Allah korusun tıkanıklık, üst solunum yolu hastalıkları olursa da babyvac
Çok saçma yaO yüzden ben otribebe alacağım kuzudediğim gibi ileri tıkanıklıklar için de babyvac
Kardeşine yapacaklarından korkuyorum zaten 2 yaş sendromlu artist yaKanka seninki hepimize patronluk eder
Canım bence normal, ben 21+4 460 gram 26 cm boyu,Kızlar merhaba bişey soracağım ben 21+2 detaylı girdim bebeğim Amniyon sıvım çok fazla. Bebek 470 gram 27 cm Doktor gizli şekerin olabilir dedi. Pastane ürünlerini meyveyi hayatından çıkar dedi diyet dedi. Ama kan tahlillerinde glikoz değerleri hep normal çıkıyordu. Doktor ilerki haftalarda sorun yaşayabileceğimi söyledi. Bebek haftasına göre irimi gidiyor şekerim mi var acaba ya bu konu beni bayağı düşündürdü.
Yani bırakıcan beni illa aralık sonunaKardeşine yapacaklarından korkuyorum zaten 2 yaş sendromlu artist yaoğlak burcu bu arada. Belki seninki de oğlak olur
Ay valla inanılmaz rahatladım saol paylaştığın için canımCanım bence normal, ben 21+4 460 gram 26 cm boyu,
Hba1c baktirdin mi hiç. 3 aylık ortalama şeker hakkında bir fikir veriyor. O şekilde bir kanı edinebilirsin. En sağlıklı sonucu ise şeker yükleme veriyorKızlar merhaba bişey soracağım ben 21+2 detaylı girdim bebeğim Amniyon sıvım çok fazla. Bebek 470 gram 27 cm Doktor gizli şekerin olabilir dedi. Pastane ürünlerini meyveyi hayatından çıkar dedi diyet dedi. Ama kan tahlillerinde glikoz değerleri hep normal çıkıyordu. Doktor ilerki haftalarda sorun yaşayabileceğimi söyledi. Bebek haftasına göre irimi gidiyor şekerim mi var acaba ya bu konu beni bayağı düşündürdü.
40 hafta dursun işte baştakilere yetişcem diye erkenden doğurma çocuğuYani bırakıcan beni illa aralık sonunaburda tek takılacam ya
Aynen canım artık şeker testinde göreceğimHba1c baktirdin mi hiç. 3 aylık ortalama şeker hakkında bir fikir veriyor. O şekilde bir kanı edinebilirsin. En sağlıklı sonucu ise şeker yükleme veriyor
Ben de geçmiş epikriz raporuna baktım 21+3 433 gram 27 cm canımCanım bence normal, ben 21+4 460 gram 26 cm boyu,
Ki ben asla şekerli şeyler, karbonhidrat tüketmiyorum, stres olma canımAy valla inanılmaz rahatladım saol paylaştığın için canımartık şeker testinde görücem durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?