- 18 Temmuz 2022
- 6.172
- 10.284
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.181
Ben hiç anlayamiyorum canımKızlar bebişinizi hıçkırık tuttuğunda normal hareketinden ayırt edebiliyo musunuz, ve dışardan anlaşıyor mu?
Aşkım salona bunu alacam inşallah
Bende öyle yapcam kıyafet konusunuKızlar ben kiyafetlerini ekim gibi alayım diyorum ya, hem mevsimlik şeyler daha çok olacak gibi
Yok aşko bende bakmıştım ebebekte cidden kötü buPamlok kanka bu biraz dandikti ben baktım e bebekte, canlı bakıp öyle sipariş vereyim dedim ama ahşap falan kalitesiz
Kasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değilKızlar ben çoğu şeyini kasıma bırakıcam galiba hem kafamda netleşir hem çoğu şeyi. Hemde dediğiniz gibi kışlıklarda çıkmış olur
Uff bende bundan korkuyorumKasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değil
Bende eylül bitmeden temel ihtiyaçların hepsini alırım, arabasıda eylülde gelecek, ekime sadece kıyafet bırakacağım, kasım yıkama yağlamaKızlar ben çoğu şeyini kasıma bırakıcam galiba hem kafamda netleşir hem çoğu şeyi. Hemde dediğiniz gibi kışlıklarda çıkmış olur
İnşallah yaa ama son dakikaya bırakmak tehlikeli gibi geliyor banaUff bende bundan korkuyorumzamanında doğuralım inşallah
Kasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değil
Kızlar haklısınız benim doğum aralık sonu gibi görünüyor 27si. O yüzden kasım geç olmaz gibi gelmişti ama bunu ben bi düşüneyimBende eylül bitmeden temel ihtiyaçların hepsini alırım, arabasıda eylülde gelecek, ekime sadece kıyafet bırakacağım, kasım yıkama yağlama
Ooo kuzu maşallah halletmişsin çoğu şeyiniBen kıyafetlerin çoğunu aldım gibi, müslin örtüleri vs onlar hazır bugün hatta bi tane yün bere buldukbebek arabasını, babybjörn anakucağını aldım. Ateş ölçer ve bebek kamerasını aldım elektroniklerden, bi de elektrikli süt sağma pompası almam gerekk. Biberon ısıtıcı ve sterilizatörü dogumdan sonra ihtiyaca göre bakıcam. Emzik biberon falan onlardan var birer tane.
Büyük kalemlerden bi yatak konusu var bi de odaya dolap falan yaptırılacak ama önce taşınmam lazımeylül başı taşınıp sonra bu işlere kalkışcam gibi duruyor
Cybex bailos s aldık beybimOoo kuzu maşallah halletmişsin çoğu şeyinibebek arabası ne aldınn
Bende oyle canım son ay alacagım cogu seyınıKızlar ben çoğu şeyini kasıma bırakıcam galiba hem kafamda netleşir hem çoğu şeyi. Hemde dediğiniz gibi kışlıklarda çıkmış olur
Biliyorum bunu kuzumm güle güle kullanınCybex bailos s aldık beybim
Cybex Balios S Lux (stone grey) (konforlu bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Balios S Lux bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve Cybex kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ile.www.operaistanbul.com
Ohh aynı fikirde olduğum biri çok mutlu oldumBende oyle canım son ay alacagım cogu seyını
Zaten almak cok basıt askım 10 sn lik is arastırmasını onden yaparsan bence sorun yokBiliyorum bunu kuzumm güle güle kullanınsen demiştin hatırlıyorum
Ohh aynı fikirde olduğum biri çok mutlu oldum
Tabii kuzuu sepetimde duracak hepsiZaten almak cok basıt askım 10 sn lik is arastırmasını onden yaparsan bence sorun yok
Kanka üTüde ne var bir kere bassan bitiyorTabii kuzuu sepetimde duracak hepsison dk yapıştırıcam hemen ütüleme yerleştirme işine de kayınvalidem gelir bence birlikte yaparız diye düşünüyorum. Ya da temizliğe gelen ablayla hallederim bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?