Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar ben çoğu şeyini kasıma bırakıcam galiba hem kafamda netleşir hem çoğu şeyi. Hemde dediğiniz gibi kışlıklarda çıkmış olur
Kasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değil

Kızlar ben çoğu şeyini kasıma bırakıcam galiba hem kafamda netleşir hem çoğu şeyi. Hemde dediğiniz gibi kışlıklarda çıkmış olur
Bende eylül bitmeden temel ihtiyaçların hepsini alırım, arabasıda eylülde gelecek, ekime sadece kıyafet bırakacağım, kasım yıkama yağlama

Kasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değil

Bende eylül bitmeden temel ihtiyaçların hepsini alırım, arabasıda eylülde gelecek, ekime sadece kıyafet bırakacağım, kasım yıkama yağlama
Kızlar haklısınız benim doğum aralık sonu gibi görünüyor 27si. O yüzden kasım geç olmaz gibi gelmişti ama bunu ben bi düşüneyim

Ben kıyafetlerin çoğunu aldım gibi, müslin örtüleri vs onlar hazır bugün hatta bi tane yün bere bulduk bebek arabasını, babybjörn anakucağını aldım. Ateş ölçer ve bebek kamerasını aldım elektroniklerden, bi de elektrikli süt sağma pompası almam gerekk. Biberon ısıtıcı ve sterilizatörü dogumdan sonra ihtiyaca göre bakıcam. Emzik biberon falan onlardan var birer tane.
Büyük kalemlerden bi yatak konusu var bi de odaya dolap falan yaptırılacak ama önce taşınmam lazım eylül başı taşınıp sonra bu işlere kalkışcam gibi duruyor

Ooo kuzu maşallah halletmişsin çoğu şeyini bebek arabası ne aldınn

Biliyorum bunu kuzumm güle güle kullanın sen demiştin hatırlıyorum
Bende oyle canım son ay alacagım cogu seyını
Ohh aynı fikirde olduğum biri çok mutlu oldum

Zaten almak cok basıt askım 10 sn lik is arastırmasını onden yaparsan bence sorun yok
Tabii kuzuu sepetimde duracak hepsi son dk yapıştırıcam hemen ütüleme yerleştirme işine de kayınvalidem gelir bence birlikte yaparız diye düşünüyorum. Ya da temizliğe gelen ablayla hallederim bir şekilde.

Kanka üTüde ne var bir kere bassan bitiyor bana kargola bayılırım ütü yapmaya, hele birde makinan iyi olursa keyif benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…