- 18 Temmuz 2022
- 6.195
- 10.369
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.221
Canım normal doğum olacaksa 2 gecelik 1 pijama bence. Yani benim için yeterli olmuştuBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
Yaa şimdilik mi aldın ben şu an idare ediyorum evdekilerle de özellikle lohusa için hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorumşu modelleri çok beğendim ama kullanışlı oluyor mu acaba
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay ben de böyle düşünüyorum ya. Evime döndüm. Bugünlü yarınlı bi liste oluşturup tik ata ata gideceğim. Hem bebek ihtiyaçlarını hem de kendi ihtiyaçlarımı iki ay içinde çok ağırlaşmadan bitirmek istiyorum. Sonra da keyifle doğumu bekleriz artıkBence 32-33 gibi hastane çantasını hazır etmekte fayda var
Ya ben lohusa takımlarını sevmiyorum dantelli filan iki doğumumda normal pijama takım aldım bundada aynı şekilde pijama takımı alırımBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
Aa guzelmıs canımCanım ben kanguru kullandım bu şekilde yeni doğan aparatı ile birlikteydi oğlum 5 aylıkken aldığım için yeni doğan aparatını kullanamamıştım
Canım lohusayken 25-26 haftalık gibi bir göbek kalıyor. Şu an üstümüze olan bişey aşağı yukarı doğumdan sonra da uygun olur benceYaa şimdilik mi aldın ben şu an idare ediyorum evdekilerle de özellikle lohusa için hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorumşu modelleri çok beğendim ama kullanışlı oluyor mu acaba
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaa mantıklı farklı bedenler almak o zamanYok canın lohusayken en baştan başladım 1-2 haftaya topluyor zaten beden, ben toplam 2 kilo aldım bu zamana kadar sadece göbeğim var, herhalde abartılacak kadar almam diyorum alsam da olur bana pijama zaten bunlar
O zaman ben 25-26 haftalıkken bi bakayim cok iyi oldu ya bu bilgiCanım lohusayken 25-26 haftalık gibi bir göbek kalıyor. Şu an üstümüze olan bişey aşağı yukarı doğumdan sonra da uygun olur bence
Ben de öyle şeyleri pek sevmem ya ama mesela sabahlık ihtiyaci olabilir gibi geldiYa ben lohusa takımlarını sevmiyorum dantelli filan iki doğumumda normal pijama takım aldım bundada aynı şekilde pijama takımı alırım
Ben de bu modeli çok beğeniyorum. Alacağım galiba. Hem sade hem rahat duruyor. Bir de sabahlıklı set almayı planlıyorum. Valla benim evdekiler artık sıkmaya başladı. Birkaç tane L beden aldım giyiyorum ama doğuma XL alırım heralde. Salaş salaş giyerim. Doğumdan sonra da kurutmaya atarım çeker birazYaa şimdilik mi aldın ben şu an idare ediyorum evdekilerle de özellikle lohusa için hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorumşu modelleri çok beğendim ama kullanışlı oluyor mu acaba
Ben de öyle yapmıştım önü düğmeli pijamalar hoşuma gidiyorYa ben lohusa takımlarını sevmiyorum dantelli filan iki doğumumda normal pijama takım aldım bundada aynı şekilde pijama takımı alırım
Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Benim kesin sezaryen zaten ve hastanede rahat edemem diye almayı düşünmüyordum. Sağol canımgecelik hastane istemisti bizde canim
yani ikside lazım bence
sezeryan da 10 saat kadar kalkmıyorsun ve sonda takılı olmus oluyor doktor 4 5 defa gelip karnına bastırıp kan pıhtısı varmı diye kontrol ediyor ondan dolayı gecelik lazim bence sonrası sonda cıkınca yuruyuse kalkınca artık pijama giyiniliyor
Aaayyy süper bilgi valla deneyimli anneleri çok seviyorumgecelik hastane istemisti bizde canim
yani ikside lazım bence
sezeryan da 10 saat kadar kalkmıyorsun ve sonda takılı olmus oluyor doktor 4 5 defa gelip karnına bastırıp kan pıhtısı varmı diye kontrol ediyor ondan dolayı gecelik lazim bence sonrası sonda cıkınca yuruyuse kalkınca artık pijama giyiniliyor
Bunun gecelikli olanı da var hem rahat hem kaliteli geliyor bana da onlar yeterli olur gibi geldiBen de bu modeli çok beğeniyorum. Alacağım galiba. Hem sade hem rahat duruyor. Bir de sabahlıklı set almayı planlıyorum. Valla benim evdekiler artık sıkmaya başladı. Birkaç tane L beden aldım giyiyorum ama doğuma XL alırım heralde. Salaş salaş giyerim. Doğumdan sonra da kurutmaya atarım çeker birazBir de bugün hamile külodu sipariş ettim yüksek belli Darlanıyorum artık valla. Rahat rahat giyineyim istiyorum.
Canım bilmedigimden soruyorum alttan bakarken filan hastame önlüğü olmuyor mu bizim kıyafetlerimiz mi oluyor o zaman gecelik elbise sart gibiCanım normal doğum olacaksa 2 gecelik 1 pijama bence. Yani benim için yeterli olmuştuSezaryen için çok akıl veremiyorum alttan muayene olmuyorsa sadece 2-3 pijama yeterli bence
Heh bu benim alacağım işte dedim ya hem manuel hem otomatik sallanma bunda var diye
Sabahlıklı pijama takımları da var canım onlara bakabilirsinBen de öyle şeyleri pek sevmem ya ama mesela sabahlık ihtiyaci olabilir gibi geldi
Bence ikisi deBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?