Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Biraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricem peki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
Canım normal doğum olacaksa 2 gecelik 1 pijama bence. Yani benim için yeterli olmuştu Sezaryen için çok akıl veremiyorum alttan muayene olmuyorsa sadece 2-3 pijama yeterli bence

Yok canın lohusayken en baştan başladım 1-2 haftaya topluyor zaten beden, ben toplam 2 kilo aldım bu zamana kadar sadece göbeğim var, herhalde abartılacak kadar almam diyorum alsam da olur bana pijama zaten bunlar

Bence 32-33 gibi hastane çantasını hazır etmekte fayda var
Ay ben de böyle düşünüyorum ya. Evime döndüm. Bugünlü yarınlı bi liste oluşturup tik ata ata gideceğim. Hem bebek ihtiyaçlarını hem de kendi ihtiyaçlarımı iki ay içinde çok ağırlaşmadan bitirmek istiyorum. Sonra da keyifle doğumu bekleriz artık

Canım lohusayken 25-26 haftalık gibi bir göbek kalıyor. Şu an üstümüze olan bişey aşağı yukarı doğumdan sonra da uygun olur bence

Ben de bu modeli çok beğeniyorum. Alacağım galiba. Hem sade hem rahat duruyor. Bir de sabahlıklı set almayı planlıyorum. Valla benim evdekiler artık sıkmaya başladı. Birkaç tane L beden aldım giyiyorum ama doğuma XL alırım heralde. Salaş salaş giyerim. Doğumdan sonra da kurutmaya atarım çeker biraz Bir de bugün hamile külodu sipariş ettim yüksek belli Darlanıyorum artık valla. Rahat rahat giyineyim istiyorum.

Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Benim kesin sezaryen zaten ve hastanede rahat edemem diye almayı düşünmüyordum. Sağol canım

Aaayyy süper bilgi valla deneyimli anneleri çok seviyorum iki gecelik bir pijama yeterli mi sence peki, renkleri koyu mu olmalı

Bunun gecelikli olanı da var hem rahat hem kaliteli geliyor bana da onlar yeterli olur gibi geldi

Canım normal doğum olacaksa 2 gecelik 1 pijama bence. Yani benim için yeterli olmuştu Sezaryen için çok akıl veremiyorum alttan muayene olmuyorsa sadece 2-3 pijama yeterli bence
Canım bilmedigimden soruyorum alttan bakarken filan hastame önlüğü olmuyor mu bizim kıyafetlerimiz mi oluyor o zaman gecelik elbise sart gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…