Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
canım bölünsün derken dikkatli olmak lazım, bölünmesi ve tek yumurta ikizi olması çok sıkıntılı

Tecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum

Kankam sallanma özelliği de olsun ama istedigimde sallansın seklinde olanlardan alcam.
Şimdi birkaç model favladım umarım fiyatı kadar iyidir kaliteleri kanka, part yatak tarzımı düşünüyorsun yoksa daha estetik dursun diye ahşap tarzımı

Ahahha hayırlara çıksın inşallah rüyalarda buluşuyoruz

Kız senin rüyalar beni korkutuyor artık bak ahshh

Tecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
Canım sling doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Kanguru ilk 3 ay önerilmiyor sonraki 3-6 ay arası boyun destekli olanlar kullanılabilir. 6 ay sonrası tüm kangurular uygun

kız arkadaşın niye söylememiş sana ben şap diye söyledim herkeze vallaha

Hepsi anne yanı kısslarr, ilki sallanmıyor diğer üçü sallanıyor. Yorumlarda örn 20’si 5’i kötü

Eklentiler

• IMG_5194.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5193.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5192.webp
    31 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5195.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Pamlok kanka bu biraz dandikti ben baktım e bebekte, canlı bakıp öyle sipariş vereyim dedim ama ahşap falan kalitesiz

Eklentiler

• IMG_5175.webp
    15 KB · Görüntüleme: 28
Şimdi birkaç model favladım umarım fiyatı kadar iyidir kaliteleri kanka, part yatak tarzımı düşünüyorsun yoksa daha estetik dursun diye ahşap tarzımı
En basta su sepet besikler varya cibinlikli olanlar onlardan almak niyetim vardi sonra çok kisa dediler kullanim suresine. Ondan vazgectim. Oda yapacagiz gibi duruyor. Odasina normal ahsap besikler varya yan tarafinda alt acma unitesi falan olanlar o tarz birsey düşünüyorum. Yanimiza da anne yanı alalim diyoruz. Ama anne yanini da sizin bahsettiginiz ufak olanlardan degilde klasik büyük olanlardan alacagim galiba.

Sebebim ise ; simdi bebegin ister istemez esyalari vs de olacak anlik yanimizda olsun diye onun kenarinda organizerleri cepleri vs daha fazla. Epey malzeme alacaktir. Ufaklar asiri kucuk geliyor gözüme. Mağazada görmüştüm ben onlari yani bebisler cok kisa zaman yatarlar onda sanki. Bir tanidigimin 4.ayinda bebegin ayaklari kafasi degmeye başlamıştı öyle soyleyeyim. Biraz talebe gore ya. Benim icin biraz ufak kullanissiz gibi geliyor o minikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…