- 23 Ekim 2024
- 3.519
- 5.485
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.141
canım bölünsün derken dikkatli olmak lazım, bölünmesi ve tek yumurta ikizi olması çok sıkıntılıBence hamilelere malum oluyor
Geçen bende tüp bebek vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşımın hamile olduğunu hatta ikiz erkek bebek beklediğini gördüm rüyamda. Sabah kalktım dedim ki kahvaltıdan sonra mesaj atayım bakayım 2.transferini oldu da hamile mi yoksa diye. Ben kahvaltımı hazırlarken o mesaj attı. Bana dua et ben 3gün önce transfer oldum diye. Dedim böyle böyle rüya gördüm ben de güzel haberi alacaksın. Çift embriyo koyduracaktı ama çözülürken bozulmuş son kalan tek embriyosunu koyulmuş. Ben de dedim belki bölünür ve tek yumurta ikizleri olur dedim. Çok şükür hamile olduğunu öğrendik. Keseyi gördü. Ama ben hala rüyamda gördüm ikiz erkek olacak diyorum
Kankam sallanma özelliği de olsun ama istedigimde sallansın seklinde olanlardan alcam.Kanka sallanan mı alacan sallanmayan mı?
Doğru diyorsun canım. Hayırlısı olsun diyeyim en iyisi bencanım bölünsün derken dikkatli olmak lazım, bölünmesi ve tek yumurta ikizi olması çok sıkıntılı
Benim gördüğüm kadarıyla hemen kullananlar var instadaTecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
Şimdi birkaç model favladım umarım fiyatı kadar iyidir kaliteleri kanka, part yatak tarzımı düşünüyorsun yoksa daha estetik dursun diye ahşap tarzımıKankam sallanma özelliği de olsun ama istedigimde sallansın seklinde olanlardan alcam.
Ahahha hayırlara çıksın inşallah rüyalarda buluşuyoruzRüyamda bir arkadaşımla denk geliyorum sohbet ederken hamileyim diyor ve bana bu siteden bahsediyor. Aralık annelerindeyim diyor. Nickin ne diye soruyorum.Peripellas diyor Bu arkadaşımin da bir kızı var. Galiba o yüzden peripellas olarak gördüm İkincisi erkek olacak dimi falan diyorum. Maalesef diyor kız olsaydı keşke erkek çocuk sevmiyorum keşke olmasaydı falan diyor. Nasıl kavga ediyoruz kızıyorum. Uyandığımda hala sinirliydim. Yeni yeni sakinleşiyorum
Vallahi canım ben de şimdi arkadaşımla konuştum Hayat kurtarıcı dediBenim gördüğüm kadarıyla hemen kullananlar var instada
Aynen ya nickimle bütünleştim
Kız senin rüyalar beni korkutuyor artık bak ahshhKızlar çok şaşkınım. Arkadaşıma mesaj attım rüyamda hamile olduğunu gördüm diye. Gerçekten hamileymiş. Daha da şaşırdığım şey bebeği 21 haftalık. Yani Aralık'ta doğum yapacak. Aramizda olmasından şüpheleniyorum şu anAma yine kızı olacakmış cinsiyeti tutmadı bir tek sosyal medyada falan da paylaşmamış. Acaba gördüm de bilinçaltımdan mi çıktı dicem o da değil
bak haber ver neye karar verdiğine en sonAşkım başka model bakmamıştım ahşap beşik olsun istedimpark yatak tarzı istemedim, şimdi zara home bakacam online
Canım sling doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Kanguru ilk 3 ay önerilmiyor sonraki 3-6 ay arası boyun destekli olanlar kullanılabilir. 6 ay sonrası tüm kangurular uygunTecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
kız arkadaşın niye söylememiş sana ben şap diye söyledim herkeze vallahaKızlar çok şaşkınım. Arkadaşıma mesaj attım rüyamda hamile olduğunu gördüm diye. Gerçekten hamileymiş. Daha da şaşırdığım şey bebeği 21 haftalık. Yani Aralık'ta doğum yapacak. Aramizda olmasından şüpheleniyorum şu anAma yine kızı olacakmış cinsiyeti tutmadı bir tek sosyal medyada falan da paylaşmamış. Acaba gördüm de bilinçaltımdan mi çıktı dicem o da değil
En basta su sepet besikler varya cibinlikli olanlar onlardan almak niyetim vardi sonra çok kisa dediler kullanim suresine. Ondan vazgectim. Oda yapacagiz gibi duruyor. Odasina normal ahsap besikler varya yan tarafinda alt acma unitesi falan olanlar o tarz birsey düşünüyorum. Yanimiza da anne yanı alalim diyoruz. Ama anne yanini da sizin bahsettiginiz ufak olanlardan degilde klasik büyük olanlardan alacagim galiba.Şimdi birkaç model favladım umarım fiyatı kadar iyidir kaliteleri kanka, part yatak tarzımı düşünüyorsun yoksa daha estetik dursun diye ahşap tarzımı
Zara sallanmıyorsa egebaby derim kuzuHepsi anne yanı kısslarr, ilki sallanmıyor diğer üçü sallanıyor. Yorumlarda örn 20’si 5’i kötü
Beşikte sallanmadi canım. Kucakta ve ayakta salladığım çok oldu. Genelde emerken uyudu ama. Yapmayın diyorlar ama ben öyle uyuttumannabelica canım kıztoşun 6.aya kadar yattı ya beşikte, sallanma gereği duydumu? Çoğu kişi baştan neye alıştırırsan o oluyor demiş
Canım ben kafamda bir oda tasarladım mobilyacıya yaptıracağım. Odadaki yatağı da montessori olacaksirinm canım sen kendi odasına ne alacaksın yada aldın mı, huggy moon hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?