Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar kızlar ben geldim, mesajları hiç okuyamadım maalesef ki Herkes iyidir umarım ki Detaylıya gidenler olmuştur kaçırmış olabilirim Güzel enerjiler hep bizimle olsun

Kızıma ciciler aldık dayanamadık çok tatlılardı, hemen teyzoşlarına atıyorum

Eklentiler

• IMG_1550.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 63
Allakım bunları giydiği günleri görecekmiyiz yavrularımızın

Ayyyy kalp eritmece yerim ben onu nasıl güzel bir kız olacak kim bilir

Kızlar bence kendinize yapacağınız alisverisi de ertelemeyin. 32-33 diyorum ama 28. Haftadan sonra bile bence gecelik depend vs onları hazır etsek iyi olur. Bebeklerin ihtiyaçlarını almak çok keyifli ama bence bizimkiler ilk etapta daha önemli

Öyle canım, gerçekten öyle
Sizler nasılsınız
İyiyiz canım kızlar baya alışverişe daldı detaylilar bitiyor tek tek. Seninki ne zamandı elli kere yazmış olabilirsin aklımda kalmıyor Ben de yarın bir kez daha perinatologa gidicem. Hem detaylıda 23. Haftada bir şeye daha bakmak istedi. Hem de rahim ağzı tekrar ölçecek

Benimde aklımda kalmıyor tarihler ya, o kadar b12 alıyorum

Benim haftaya canım detaylım, kız ben bile unuttum tarihini sen nasıl hatırlayasın inşallah güzel geçer canım randevun ve sorun tamamen çözülmüştür

Biraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricem peki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete

Tecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
Canım ben kanguru kullandım bu şekilde yeni doğan aparatı ile birlikteydi oğlum 5 aylıkken aldığım için yeni doğan aparatını kullanamamıştım

Eklentiler

• 1000020367.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben bugün 3 takım daha aldın canım, birini L birini M birini de XL aldım, ben salaş çok seviyorum ama tabi en iyi M oldu bana
Yaa şimdilik mi aldın ben şu an idare ediyorum evdekilerle de özellikle lohusa için hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorum şu modelleri çok beğendim ama kullanışlı oluyor mu acaba

Biraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricem peki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
gecelik hastane istemisti bizde canim
yani ikside lazım bence
sezeryan da 10 saat kadar kalkmıyorsun ve sonda takılı olmus oluyor doktor 4 5 defa gelip karnına bastırıp kan pıhtısı varmı diye kontrol ediyor ondan dolayı gecelik lazim bence sonrası sonda cıkınca yuruyuse kalkınca artık pijama giyiniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…