- 15 Mayıs 2022
- 1.687
- 2.083
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.201
Aşko ne bileyim izlediğim vloglarda hısım akraba kim varsa birlikte dolap yerleştiriyolar, dedim heralde tek kişi yapamazKanka üTüde ne var bir kere bassan bitiyorbana kargola bayılırım ütü yapmaya, hele birde makinan iyi olursa keyif benim için
Onlar şov yapıyorAşko ne bileyim izlediğim vloglarda hısım akraba kim varsa birlikte dolap yerleştiriyolar, dedim heralde tek kişi yapamaz
Allakım bunları giydiği günleri görecekmiyiz yavrularımızınKızlar kızlar ben geldim, mesajları hiç okuyamadım maalesef kiHerkes iyidir umarım ki Detaylıya gidenler olmuştur kaçırmış olabilirim Güzel enerjiler hep bizimle olsun
Kızıma ciciler aldık dayanamadık çok tatlılardı, hemen teyzoşlarına atıyorum
Bence 32-33 gibi hastane çantasını hazır etmekte fayda varKasım geç değil mi aşko almak yıkayıp ütülemek, ayrıca hastane çantası hazırlamak falan bir sürü iş olur bir de ne zaman doğuracağımız kesin bile değil
Allakım bunları giydiği günleri görecekmiyiz yavrularımızın
Ayyyy kalp eritmeceKızlar kızlar ben geldim, mesajları hiç okuyamadım maalesef kiHerkes iyidir umarım ki Detaylıya gidenler olmuştur kaçırmış olabilirim Güzel enerjiler hep bizimle olsun
Kızıma ciciler aldık dayanamadık çok tatlılardı, hemen teyzoşlarına atıyorum
Ayyyy kalp eritmeceyerim ben onu nasıl güzel bir kız olacak kim bilir
Ya çok güzel telaşlar bunlar. Yavaş yavaş düzenlersin artık aldıkça yerini buluyor eşyalarAyy inşallah canım yaÇok iyi hissettim, hemen eve gelip dolabına koydum ama çok düzensiz oda, baştan sıfırdan düzen yapacağım
Ya çok güzel telaşlar bunlar. Yavaş yavaş düzenlersin artık aldıkça yerini buluyor eşyalar
İyiyiz canım kızlar baya alışverişe daldı detaylilar bitiyor tek tek. Seninki ne zamandı elli kere yazmış olabilirsin aklımda kalmıyorÖyle canım, gerçekten öyle
Sizler nasılsınız
Benimde aklımda kalmıyor tarihler ya, o kadar b12 alıyorumİyiyiz canım kızlar baya alışverişe daldı detaylilar bitiyor tek tek. Seninki ne zamandı elli kere yazmış olabilirsin aklımda kalmıyorBen de yarın bir kez daha perinatologa gidicem. Hem detaylıda 23. Haftada bir şeye daha bakmak istedi. Hem de rahim ağzı tekrar ölçecek
İyiyiz canım kızlar baya alışverişe daldı detaylilar bitiyor tek tek. Seninki ne zamandı elli kere yazmış olabilirsin aklımda kalmıyorBen de yarın bir kez daha perinatologa gidicem. Hem detaylıda 23. Haftada bir şeye daha bakmak istedi. Hem de rahim ağzı tekrar ölçecek
Biraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricemKızlar bence kendinize yapacağınız alisverisi de ertelemeyin. 32-33 diyorum ama 28. Haftadan sonra bile bence gecelik depend vs onları hazır etsek iyi olur. Bebeklerin ihtiyaçlarını almak çok keyifli ama bence bizimkiler ilk etapta daha önemli
Ben bugün 3 takım daha aldın canım, birini L birini M birini de XL aldım, ben salaş çok seviyorum ama tabi en iyi M oldu banaBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
Canım ben kanguru kullandım bu şekilde yeni doğan aparatı ile birlikteydi oğlum 5 aylıkken aldığım için yeni doğan aparatını kullanamamıştımTecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
heycan yapıyorum ya böyle şeyler okudukcaBence 32-33 gibi hastane çantasını hazır etmekte fayda var
Yaa şimdilik mi aldın ben şu an idare ediyorum evdekilerle de özellikle lohusa için hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorumBen bugün 3 takım daha aldın canım, birini L birini M birini de XL aldım, ben salaş çok seviyorum ama tabi en iyi M oldu bana
gecelik hastane istemisti bizde canimBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?