- 18 Temmuz 2022
- 6.195
- 10.369
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.161
Ay ne güzel ya. Belki görür ikinciyi de sonradan dur bakalımBence hamilelere malum oluyor
Geçen bende tüp bebek vasıtasıyla tanıştığım bir arkadaşımın hamile olduğunu hatta ikiz erkek bebek beklediğini gördüm rüyamda. Sabah kalktım dedim ki kahvaltıdan sonra mesaj atayım bakayım 2.transferini oldu da hamile mi yoksa diye. Ben kahvaltımı hazırlarken o mesaj attı. Bana dua et ben 3gün önce transfer oldum diye. Dedim böyle böyle rüya gördüm ben de güzel haberi alacaksın. Çift embriyo koyduracaktı ama çözülürken bozulmuş son kalan tek embriyosunu koyulmuş. Ben de dedim belki bölünür ve tek yumurta ikizleri olur dedim. Çok şükür hamile olduğunu öğrendik. Keseyi gördü. Ama ben hala rüyamda gördüm ikiz erkek olacak diyorum
Benim baktığım ahşap beşikler anne yanı olarak almak istiyorum çünkü oda yapmayacam aşkım, biraz büyüsün oda öyle yapacam + burdan daha büyük bahçeli eve geçecez gibi duruyor, o zaman tam oda yaparım güzel yataklı. O zamana kadar bu ahşap olanlar 0-4 yaş arası yazıyor, salon içinde küçük istememin sebebi salonda anca 4-5 aya kadar yatırırım sonra hep gündüz uykularınıda yatak odasında yapar diyorumEn basta su sepet besikler varya cibinlikli olanlar onlardan almak niyetim vardi sonra çok kisa dediler kullanim suresine. Ondan vazgectim. Oda yapacagiz gibi duruyor. Odasina normal ahsap besikler varya yan tarafinda alt acma unitesi falan olanlar o tarz birsey düşünüyorum. Yanimiza da anne yanı alalim diyoruz. Ama anne yanini da sizin bahsettiginiz ufak olanlardan degilde klasik büyük olanlardan alacagim galiba.
Sebebim ise ; simdi bebegin ister istemez esyalari vs de olacak anlik yanimizda olsun diye onun kenarinda organizerleri cepleri vs daha fazla. Epey malzeme alacaktir. Ufaklar asiri kucuk geliyor gözüme. Mağazada görmüştüm ben onlari yani bebisler cok kisa zaman yatarlar onda sanki. Bir tanidigimin 4.ayinda bebegin ayaklari kafasi degmeye başlamıştı öyle soyleyeyim. Biraz talebe gore ya. Benim icin biraz ufak kullanissiz gibi geliyor o minikler.
Aşkım hepimiz ayak beşikte uçarak arada popoya tekmeyi yiyerek büyümedik miBeşikte sallanmadi canım. Kucakta ve ayakta salladığım çok oldu. Genelde emerken uyudu ama. Yapmayın diyorlar ama ben öyle uyuttum
Aşkım benimde aklım onda kaldı egebaby alacam muhtemelen ve bu konuyu buraya biri yeni yatak fikri atana kadar kapatıcamZara sallanmıyorsa egebaby derim kuzu
Kuzu oda yapmayacaksan bu tarz bir şey daha uygun olur bence de. Ben oda yapmazam net egebaby alırdım. Hem görüntü olarak hem kullanış bakımındanBenim baktığım ahşap beşikler anne yanı olarak almak istiyorum çünkü oda yapmayacam aşkım, biraz büyüsün oda öyle yapacam + burdan daha büyük bahçeli eve geçecez gibi duruyor, o zaman tam oda yaparım güzel yataklı. O zamana kadar bu ahşap olanlar 0-4 yaş arası yazıyor, salon içinde küçük istememin sebebi salonda anca 4-5 aya kadar yatırırım sonra hep gündüz uykularınıda yatak odasında yapar diyorum
Kuzu bence odana egebaby, salona huggy moonAşkım benimde aklım onda kaldı egebaby alacam muhtemelen ve bu konuyu buraya biri yeni yatak fikri atana kadar kapatıcam
Tam olarak kankaKuzu bence odana egebaby, salona huggy moon
Ben de direkt babybjörnTam olarak kanka
Ana kucağıda siz dün elektrikli olmasın dediğiniz için babyjörn alacam oda kesinleşti
Ben de korktum yaKız senin rüyalar beni korkutuyor artık bak ahshh
Ben de ona söylemedim ya. Yani gizlemek için değil de herkese söylemek aklıma gelmiyorkız arkadaşın niye söylememiş sana ben şap diye söyledim herkeze vallaha
E bebekte Chicconun Yenidoğan dan itibaren kullanılabilen kangurusu var bende onu aldmTecrübeli Anneler bir şey sormak istiyorum Bu slingler Yenidoğan'dan itibaren mi kullanılıyor yoksa kaç aydan kaç aya kadar bir de kanguruları merak ediyorum
Çok yakışıklı ama buuu maşallah canımKızlar siz benim oğlumu gördünüz müüdetaylidan sonra araştırmaya verdim kendimi doğru düzgün sevinemedim bile yeni yeni kendime geliyorum
Haklısın kuzum sen. Çünkü herkesin planı farklı. Evinde su an oda yoksa dedigin gibi oda yapmayacaksin zaten. Kendi yanina ahsap salona da ufak bir sey almak cokta mantikli. Model begenip secmek kalıyor sana. Ihtiyacina uygun olani secer herkes dogal olarakBenim baktığım ahşap beşikler anne yanı olarak almak istiyorum çünkü oda yapmayacam aşkım, biraz büyüsün oda öyle yapacam + burdan daha büyük bahçeli eve geçecez gibi duruyor, o zaman tam oda yaparım güzel yataklı. O zamana kadar bu ahşap olanlar 0-4 yaş arası yazıyor, salon içinde küçük istememin sebebi salonda anca 4-5 aya kadar yatırırım sonra hep gündüz uykularınıda yatak odasında yapar diyorum
O kadardan bir şey olmaz canım bende yiyorum, ama 2 dilim ne kadar dilim o önemlikızlar karpuz suyu arttırıyor diye konusuldu ya ne kadar karpuz yersem artar
2 dilim cok mu fazla
O kadardan bir şey olmaz canım bende yiyorum, ama 2 dilim ne kadar dilim o önemliortadan ikiye kesip 2 dilim demiyorsun dimi
Yok aşkım ye rahat rahat bende yiyorum suyumda iyi çıktı dün, yarasınnnnnsesli güldüm
yok normal bildigimz 2 dilim yedim ama karpuz cok yiyorum 2 gunde 1 2 dilim yemis oluyorum yani
şimdii anladımm tamam ozamanBen de ona söylemedim ya. Yani gizlemek için değil de herkese söylemek aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?