Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ay ne güzel ya. Belki görür ikinciyi de sonradan dur bakalım

Benim baktığım ahşap beşikler anne yanı olarak almak istiyorum çünkü oda yapmayacam aşkım, biraz büyüsün oda öyle yapacam + burdan daha büyük bahçeli eve geçecez gibi duruyor, o zaman tam oda yaparım güzel yataklı. O zamana kadar bu ahşap olanlar 0-4 yaş arası yazıyor, salon içinde küçük istememin sebebi salonda anca 4-5 aya kadar yatırırım sonra hep gündüz uykularınıda yatak odasında yapar diyorum

Kuzu oda yapmayacaksan bu tarz bir şey daha uygun olur bence de. Ben oda yapmazam net egebaby alırdım. Hem görüntü olarak hem kullanış bakımından

kızlar karpuz suyu arttırıyor diye konusuldu ya ne kadar karpuz yersem artar
2 dilim cok mu fazla

Haklısın kuzum sen. Çünkü herkesin planı farklı. Evinde su an oda yoksa dedigin gibi oda yapmayacaksin zaten. Kendi yanina ahsap salona da ufak bir sey almak cokta mantikli. Model begenip secmek kalıyor sana. Ihtiyacina uygun olani secer herkes dogal olarak

O kadardan bir şey olmaz canım bende yiyorum, ama 2 dilim ne kadar dilim o önemli ortadan ikiye kesip 2 dilim demiyorsun dimi
sesli güldüm
yok normal bildigimz 2 dilim yedim ama karpuz cok yiyorum 2 gunde 1 2 dilim yemis oluyorum yani

Kızlar bebişinizi hıçkırık tuttuğunda normal hareketinden ayırt edebiliyo musunuz, ve dışardan anlaşıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…