Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Oy kuzum çok zormuş seninki bir tanıdık varsa orada kalabilirler ya da otel vs artık. Benim iki aile de yakınımda ve çok iyi anlaşırlar sırayla yemek yollasınlar işte

Ay insallah yaa çok gerginim anlatamam.. bugun karnim agridi epey. İster istemez geriliyorum böyle seyler olunca. Yarin Allahım yavrumun saglikli haberlerini almayi ve rahim agzi ile ilgili güzel iyi haberler almayi nasip etsin fazlasıyla duygusal hissediyorum kendimi bugun
2 gibiydi galiba kuzum randevum

Ay kuzum ben de geçen hafta sürekli karnım mi ağrıyor akıntım mi var diye diye geçirdim. Biraz da korkudan beynimiz üretiyor sanki bunları. Sen hiç kurma şimdi yarın herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın inşallah

Benim agridi ama gercekten bugun canim çok sıkıldı ama napayim elden birsey gelmiyor ki.. doktorum güzel seyler soyler de beni rahatlatir diye dua ediyorum sürekli. Allahima emanet yavrum da bende. Amin kuzucum o rahatlamaya öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam

Azraemre canımm cok sevindim hicbir sorunun yok bebis iyi ne güzel hadi gözün aydınn. Yazmis arkadaslar zaten de biraz diyet yapar gibi beslen canim beyaz ekmekten meyveden uzak dur. Süt yogurt vs ye bolca
Sağol canım inşallah dikkat edicem bebiş iyi olsun yeter yarında inşallah senden güzel haberler alırız dualarımız seninle

Ağrılar normal kuzum ya. Ki sen bir de operasyon geçirdin illaki ağrı sızı oluyordur. Duygusallaşman da çok normal. O kadar aksilikler geldi ki başına. İnşallah evladın ömrü boyunca hiç dert hastalık yüzü görmesin diye dua ediyorum. Hareketleri nasıl peki keyfi iyi mi paşamızın

Bütün herkese maşallah güzel anneler güzel haberlerinizi okudukça keyifleniyorum darısı güzel haber bekleyen herkese olsun inşallah benim çarşamba günü randevum var bana da dua edin canlarım şu su düzelmiş olsun dikişler yerinde dursun artık detaylıya koşturayım hayırlısıyla

Merhabalar canım geç acil Serklaj olan sayılıyorsa serklajlıyım hiç korkulacak bir şey yok merak etme, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin S sevdabaks babylovee Bu hatunlarda var, grubun serklajlıları biziz ama hepimiz geç haftalarda olduk bilgin olsun

Canım sürekli yatmaktan bile ağrımız olabilir merak etme sen kan sulandırıcı kullanıyor musun

Ayy canım hadi gözünüz aydın bebeğin gözünü mü açmış bana mı öyle geldi canım
Ayyy allahın neler goruyoruz ıcımız senlendı ayol
Gözleri açık mı ne ne gördü bu cociiiik maşallah sübhanallah
Valla açık göz olacak benim kızım görünce ben de şok oldum

sepide ben bundan aldım 18.haftadan beri kullanıyorum iyi ki almışım çok rahat ettim

Eklentiler

• IMG_8158.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Şimdi okuyabildim gözünaydın canım sağlıkla zamanında doğsun minik kız inşallah

Valla açık göz olacak benim kızım görünce ben de şok oldum

sepide ben bundan aldım 18.haftadan beri kullanıyorum iyi ki almışım çok rahat ettim
Ben de bunlardan kullanıyorum şu an çok rahat başta e bebekten küçük olanlardan aldım ama şu an onda rahat edemiyorum, arkadaşım bu büyük olanlardan vermişti çok rahat ettim valla

Balım benimde ağrılarım oluyor su gelmiyor kan gelmiyorsa sorun yok demişti doktorum ben şöyle düşünüyorum hamile olmasaydım da ağrım olacaktı ve hamilelik olarak düşünmeyecektim şuan psikolojik olarak oraya yönleniyorum Buda beni strese sokuyor aslında normal vücudumuzun tepkisi gaz sancısı olabilir rahim büyümesi olabilir normal diyorum bir de biz çok dinlendiğimiz için kendimizle de çok yalnız kalıyoruz ondan daha hassas oluyoruz gün içinde yürüyüş yapsak kendi hayatımız da ki gibi davransak belkide hissetmeyecegimiz şeyler kendimizi ister istemez strese sokuyoruz yarın rahatlarsın güzel haberleri alıp bebeğini görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…