- 25 Şubat 2025
- 1.295
- 1.713
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.461
Gözleri açık mı neTeyzelerimizzz biz çıktık çok şükür her şey yolunda nasıl rahatladım anlatamam
Oy kuzum çok zormuş seninkiAynı şehirde misiniz canım
Bende kara kara bunu düşünüyorum bana kalırsa yanımda bi ablam bi eşim olsun ama kendi ailem İstanbulda eşimin ki İzmir'de. Doğuma gelmek istiyorlar sezeryan olacağım için planlı olacak sabah doğum saatinde hastanede olun sonrada ordn gerisin geri 6 7 saat yol yapıp evinize dönün diyemiyorum . 2 aileyi eve alsam mesafeliler 10 yıllık evliyim düğünden beri görüşmediler sadece bayram seyran telefonlaşırlar öyle diyim :) rahat edemezler bende onları düşüncem diye rahat edemem ne yapacağımı bilemedim
Ay insallah yaaİnşallah uzamıştır kuzum. Kızlarda gördüğüm kadarıyla uzayabiliyormuş. Üçünüz de güzel gidiyorsunuz çok şükür. Yarın güzel haberler bekliyoruz senden. Kaçta gideceksin ona göre heyecan yapalım
Allahım bu nedir yaaaBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Ay kuzum ben de geçen hafta sürekli karnım mi ağrıyor akıntım mi var diye diye geçirdim. Biraz da korkudan beynimiz üretiyor sanki bunları. Sen hiç kurma şimdi yarın herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın inşallahAy insallah yaaçok gerginim anlatamam.. bugun karnim agridi epey. İster istemez geriliyorum böyle seyler olunca. Yarin Allahım yavrumun saglikli haberlerini almayi ve rahim agzi ile ilgili güzel iyi haberler almayi nasip etsin fazlasıyla duygusal hissediyorum kendimi bugun
2 gibiydi galiba kuzum randevum
Sağol kuzum ya iki boyutlu sevimli duruyor ama üç boyutlu doğunca görcez herhalde bu gidişleAllahım bu nedir yaaaağzımın suyu aktı maşallah bebişe çok sevindim güzel haberlerle gelmenize kızlar javairia
Benim agridi ama gercekten bugunAy kuzum ben de geçen hafta sürekli karnım mi ağrıyor akıntım mi var diye diye geçirdim. Biraz da korkudan beynimiz üretiyor sanki bunları. Sen hiç kurma şimdi yarın herşeyin yolunda olduğunu görüp rahatlayacaksın inşallah
Sağol canım inşallah dikkat edicem bebiş iyi olsun yeterAzraemre canımm cok sevindim hicbir sorunun yok bebis iyi ne güzel hadi gözün aydınn. Yazmis arkadaslar zaten de biraz diyet yapar gibi beslen canim beyaz ekmekten meyveden uzak dur. Süt yogurt vs ye bolca
Ağrılar normal kuzum ya. Ki sen bir de operasyon geçirdin illaki ağrı sızı oluyordur. Duygusallaşman da çok normal. O kadar aksilikler geldi ki başına. İnşallah evladın ömrü boyunca hiç dert hastalık yüzü görmesin diye dua ediyorum. Hareketleri nasıl peki keyfi iyi mi paşamızınBenim agridi ama gercekten buguncanim çok sıkıldı ama napayim elden birsey gelmiyor ki.. doktorum güzel seyler soyler de beni rahatlatir diye dua ediyorum sürekli. Allahima emanet yavrum da bende. Amin kuzucum o rahatlamaya öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam
Merhabalar canım geç acil Serklaj olan sayılıyorsa serklajlıyımKızlar aranızda serklaj olan var mı? 14. haftanın sonuna geldim. 2-3 haftadır doktorum ve perinatolog karar vermeye çalışıyor ameliyat için. Sık sık ölçüm yapılıyor. Bugün artık karar verdi. Zeynep Kamil hastanesinde serklaj olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi? Eğer olumsuz bir tecrübe yaşandıysa özelde yaptırmayı düşüneceğim.
Canım sürekli yatmaktan bile ağrımız olabilir merak etmeBenim agridi ama gercekten buguncanim çok sıkıldı ama napayim elden birsey gelmiyor ki.. doktorum güzel seyler soyler de beni rahatlatir diye dua ediyorum sürekli. Allahima emanet yavrum da bende. Amin kuzucum o rahatlamaya öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam
Ayy o günleri görelim deSağol kuzum ya iki boyutlu sevimli duruyor ama üç boyutlu doğunca görcez herhalde bu gidişle
yaaa ellere bakBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
Ayy canım hadi gözünüz aydın bebeğin gözünü mü açmış bana mı öyle geldi canım
Ayyy allahın neler goruyoruz ıcımız senlendı ayol
Valla açık göz olacak benim kızımGözleri açık mı nene gördü bu cociiiik maşallah sübhanallah
Şimdi okuyabildim gözünaydın canım sağlıkla zamanında doğsun minik kız inşallahÇok şükür kuzum 2 cm uzun bile çıktı çok sevindim. Aynı duruyor şekli de. Yapısaldır dedi doktor. Yine de 28. Haftaya kadar Progestan kullanalım dedi. Sonra baktık aynı duruyor bırakırız dedi. Sen ne zaman kontrole gidiyorsun
Ben de bunlardan kullanıyorum şu an çok rahatValla açık göz olacak benim kızımgörünce ben de şok oldum
sepide ben bundan aldım 18.haftadan beri kullanıyorum iyi ki almışım çok rahat ettim
yaaaaa tipee bakk yiycem şimdiiiiii maşallah cuk cukçu prensese yaaaBütün muayenede eli ağzında parmak corklattı kuzumSütüm akacak aşktan
yaaa ellere bakyicemmm maşallah
Şimdi okuyabildim gözünaydın canım sağlıkla zamanında doğsun minik kız inşallah
Teşekkür ederim teyzelerimizyaaaaa tipee bakk yiycem şimdiiiiii maşallah cuk cukçu prensese yaaa
Balım benimde ağrılarım oluyor su gelmiyor kan gelmiyorsa sorun yok demişti doktorum ben şöyle düşünüyorum hamile olmasaydım da ağrım olacaktı ve hamilelik olarak düşünmeyecektim şuan psikolojik olarak oraya yönleniyorum Buda beni strese sokuyor aslında normal vücudumuzun tepkisi gaz sancısı olabilir rahim büyümesi olabilir normal diyorum bir de biz çok dinlendiğimiz için kendimizle de çok yalnız kalıyoruz ondan daha hassas oluyoruz gün içinde yürüyüş yapsak kendi hayatımız da ki gibi davransak belkide hissetmeyecegimiz şeyler kendimizi ister istemez strese sokuyoruz yarın rahatlarsın güzel haberleri alıp bebeğini görünceBenim agridi ama gercekten buguncanim çok sıkıldı ama napayim elden birsey gelmiyor ki.. doktorum güzel seyler soyler de beni rahatlatir diye dua ediyorum sürekli. Allahima emanet yavrum da bende. Amin kuzucum o rahatlamaya öyle cok ihtiyacim var ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?