- 4 Mart 2020
- 800
- 1.071
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.541
Evet cnm doğum bittikten sonra hasta bezini takıyorlar hemşireler benim ilk 10 gün yoğun geliyordu depend kullandım bu süreçte sonrasında az az geldi ped kullanmaya başladım toplam kanama 20 25 gün sürdü 40 gün sürmüyorKızlar dogumdan sobra kanama mı oluyor hemen ve ne kadar surecek
kuzu ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem ama doktor su içme demedi aç gel dedi sadece. Ben de kasım grubunda okudum geceden itibaren su içme falan denilmiş ama bana demedi şimdiBu arada yarın gittiğimde şeker yüklemesi de yapılacak 24. haftadayım. Öncesinde su içilebiliyormuş. Doktoru su içmeden gel diyen oldu mu acaba ? Burada ya da kasım annelerinde öyle bir şey okudum diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
Kız kaç ay Demir ilacı alıyoruz boşuna değilO kadar oluyormu ya
Evet canım geldim şekerimi içtim bilekuzu ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem ama doktor su içme demedi aç gel dedi sadece. Ben de kasım grubunda okudum geceden itibaren su içme falan denilmiş ama bana demedi şimdi
canım kızım da 52 gun oglumda 48 gun surduKızlar dogumdan sobra kanama mı oluyor hemen ve ne kadar surecek
kız nekadar alabiliriz daha bi 6kg daha almış olsak son 3 ayımızda toplam 12kg ohh miss işteNe bileyim hiç sevemedim kendimi
Aynıyız:)
Aynıyız:) ama ben bilerek aldım hiç dikkat etmiyorum ki ne yapcm bilmiyorum sonuçta daha doğuma çok var
böyle yorumlar okuyunca çok hoşuma gidiyor ya yerimmCanım benim aksine büyüdü göbüşüm ilkinde daha azdı sanki başladım hatta penguşlar gibi yürümeye
Çok teşekkür ederim canım, inşallah güzel haberler alırsın kontroldeCanım öncelikle gecmis olsunbende 21.haftada acil serklaja alındım yeni ameliyat oldum daha. Ben özelde takipli oldugum perinatologa oldum ameliyatımı. Genel anestezi ile yapildi ameliyatım. Serklajdan sonra da bolca yatip temizlige dikkat etmek simdilik yaptigim tek sey Canım. Ilk kontrolüme gidip güzel haberlerle gelmez nasip olsun bana da yarın inşallah
Bende özelde oldum Memorialde 80.000 TL ödedik bizde. Ustelik bizim dogum paketimiz falan da var hastanede ama doğum paketi sadece kan tahlillerini ve dogumu kapsıyor. Baska seyleri dahil etmiyor. Ben birkac farkli islem daha yaptirdim ve hep yüksek fiyatlar ödedim.
Saglikla gelsin bebeklerimiz hepimizin karninda birer mucize var hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allahım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah güzel haberler alırsın kontroldeCanım öncelikle gecmis olsunbende 21.haftada acil serklaja alındım yeni ameliyat oldum daha. Ben özelde takipli oldugum perinatologa oldum ameliyatımı. Genel anestezi ile yapildi ameliyatım. Serklajdan sonra da bolca yatip temizlige dikkat etmek simdilik yaptigim tek sey Canım. Ilk kontrolüme gidip güzel haberlerle gelmez nasip olsun bana da yarın inşallah
Bende özelde oldum Memorialde 80.000 TL ödedik bizde. Ustelik bizim dogum paketimiz falan da var hastanede ama doğum paketi sadece kan tahlillerini ve dogumu kapsıyor. Baska seyleri dahil etmiyor. Ben birkac farkli islem daha yaptirdim ve hep yüksek fiyatlar ödedim.
Saglikla gelsin bebeklerimiz hepimizin karninda birer mucize var hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allahım
Çok teşekkür ederim, amin inşallahHastanenin nasıl olduğunu bilmiyorum doğrusu ben özel de oldum 30 bin di fiyatları neye göre belirliyorlar bilmiyorum çok fazla 70 bin devlet de ameliyat yapacak doktoru araştırmak daha mantıklı olur güzel sonuçlar al kucağımız boş kalmasın
Hepsi aynı cevabı verir belki de ben hiç okumadım öyle bir yazı net cevap verilip tereddüt de bırakılmayalım daBende unutmazsam soracagim yarın. Ama benim doktorum pek acik kapi birakmaz net konuşur. Daha önce yapacagiz aşı demisti mesela. Şeker yüklemesi konusmadik. Sekerim sınırda oldugu icin yapar mi yapmaz mi bilmiyorum.
Aralarında uçurum bi ağırlık farkı yok canım üzmesin seni benim ikiz yeğenlerimde o şekilde olmuştu gelişimleri iyiyse kilosu hallolurGünaydın kızlar
Biz de hastaneye geldik. Bebeklerimden biri 614gr, diğeri 640gr olmuş. Miyomum sağ bebeğin plasentasına yakın olduğu için o bebeğin doğum kilosu diğerine göre biraz daha düşük olabilirmiş. Bu biraz üzdü açıkçası
50gr şekerli suyumu içtim. 1 saat sonra kan vereceğim. Öncesinde de kan alacaklarını düşünmüştüm nedense ama almadılar. Su içmemle alakalı da bir problem görmedi doktorum.
Şu an için sıkıntı yok canım zaten. Doktorum doğum kiloları arasında %20 fark olabilir dedi. Aslında bu benim beklediğim bir şeydi. İkiz bebeklerde hep biri biraz daha ağır oluyor diye okudum ama doktorum öyle deyince biraz değişik hissettim.Aralarında uçurum bi ağırlık farkı yok canım üzmesin seni benim ikiz yeğenlerimde o şekilde olmuştu gelişimleri iyiyse kilosu hallolur
Hadi geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bunu da, tadı nasıl zorlandın mı içerken. bizi haberdar ettEvet canım geldim şekerimi içtim bileaz az suyumu da içtim gelene kadar. Sorun olmayacağını söylediler. Mide bulantısı olmaması için çok içmemeni öneriyorlar sadece.
Günaydın canım, bence de normal aslında bebiş kiloları birbirine yakın o kadar fark olması bana normal geldi. Ohh şeker yükleme de yapılıyor hadi hayırlı sonuçlar inşallahGünaydın kızlar
Biz de hastaneye geldik. Bebeklerimden biri 614gr, diğeri 640gr olmuş. Miyomum sağ bebeğin plasentasına yakın olduğu için o bebeğin doğum kilosu diğerine göre biraz daha düşük olabilirmiş. Bu biraz üzdü açıkçası
50gr şekerli suyumu içtim. 1 saat sonra kan vereceğim. Öncesinde de kan alacaklarını düşünmüştüm nedense ama almadılar. Su içmemle alakalı da bir problem görmedi doktorum.
Aşı için de boğmacalı tetanoz yaptıralım dedi bu hafta. Buradan çıkınca uğrarım artık sağlık ocağına. Çıkmışken hallolur.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Aşı için de boğmacalı tetanoz yaptıralım dedi bu hafta. Buradan çıkınca uğrarım artık sağlık ocağına. Çıkmışken hallolur.
10 gün yoğun oluyor sonra azalıyor 40 günde bitmesini bekliyor doktorlar az az 40 gün diyelimKızlar dogumdan sobra kanama mı oluyor hemen ve ne kadar surecek
Bir iyi haberde benden gelsin sezeryandan sonrada tüm kilolar kısa sürede gidiyor ve göbek kalmıyor doğum sonrası rahmi hızlı toparlayan serumlardan takıyorlar eskidenmiş o sezeryan göbeği olayıkız nekadar alabiliriz daha bi 6kg daha almış olsak son 3 ayımızda toplam 12kg ohh miss işte
kızlar normal doğurunca 10kg anında gidiyor iyi haber bak size
bakın kızlar hertürlü gidiyor o kilolar bi pozitif yorum daha işte10 gün yoğun oluyor sonra azalıyor 40 günde bitmesini bekliyor doktorlar az az 40 gün diyelim
Bir iyi haberde benden gelsin sezeryandan sonrada tüm kilolar kısa sürede gidiyor ve göbek kalmıyor doğum sonrası rahmi hızlı toparlayan serumlardan takıyorlar eskidenmiş o sezeryan göbeği olayısağlıkla doğuralımda kilolar göbek her türlü gidiyor
Ayy çok fenalardayımHadi geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bunu da, tadı nasıl zorlandın mı içerken. bizi haberdar ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?