Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar dogumdan sobra kanama mı oluyor hemen ve ne kadar surecek
Evet cnm doğum bittikten sonra hasta bezini takıyorlar hemşireler benim ilk 10 gün yoğun geliyordu depend kullandım bu süreçte sonrasında az az geldi ped kullanmaya başladım toplam kanama 20 25 gün sürdü 40 gün sürmüyor

Son düzenleme:
kuzu ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem ama doktor su içme demedi aç gel dedi sadece. Ben de kasım grubunda okudum geceden itibaren su içme falan denilmiş ama bana demedi şimdi

O kadar oluyormu ya
Kız kaç ay Demir ilacı alıyoruz boşuna değil normal doğum olmasa da o kanı vücudun atması gerekiyor sezaryende de oluyor. Her türlü kanlı bişey doğum ama ben ilk gün dependi birakip pede geçtim. 3-4 gün sonra da küçük ped yeterli oldu artık 4. Ayda da adet gördüm ben. Tam da 1 sene önceki bat tarihimde olmuştum

kuzu ben de 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem ama doktor su içme demedi aç gel dedi sadece. Ben de kasım grubunda okudum geceden itibaren su içme falan denilmiş ama bana demedi şimdi
Evet canım geldim şekerimi içtim bile az az suyumu da içtim gelene kadar. Sorun olmayacağını söylediler. Mide bulantısı olmaması için çok içmemeni öneriyorlar sadece.

canım kızım da 52 gun oglumda 48 gun surdu
ama normalde benim adetim de cok kanamalı olur o yuzden benim uzun surdu yogun olarak degil tabi ki ama baya uzun surmus oldu sonra 9 ay adet olmadm

Ne bileyim hiç sevemedim kendimi

Aynıyız:)

Aynıyız:) ama ben bilerek aldım hiç dikkat etmiyorum ki ne yapcm bilmiyorum sonuçta daha doğuma çok var
kız nekadar alabiliriz daha bi 6kg daha almış olsak son 3 ayımızda toplam 12kg ohh miss işte
kızlar normal doğurunca 10kg anında gidiyor iyi haber bak size

Çok teşekkür ederim canım, inşallah güzel haberler alırsın kontrolde

Çok teşekkür ederim canım, inşallah güzel haberler alırsın kontrolde
Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Bende unutmazsam soracagim yarın. Ama benim doktorum pek acik kapi birakmaz net konuşur. Daha önce yapacagiz aşı demisti mesela. Şeker yüklemesi konusmadik. Sekerim sınırda oldugu icin yapar mi yapmaz mi bilmiyorum.
Hepsi aynı cevabı verir belki de ben hiç okumadım öyle bir yazı net cevap verilip tereddüt de bırakılmayalım da

Günaydın kızlar
Biz de hastaneye geldik. Bebeklerimden biri 614gr, diğeri 640gr olmuş. Miyomum sağ bebeğin plasentasına yakın olduğu için o bebeğin doğum kilosu diğerine göre biraz daha düşük olabilirmiş. Bu biraz üzdü açıkçası
50gr şekerli suyumu içtim. 1 saat sonra kan vereceğim. Öncesinde de kan alacaklarını düşünmüştüm nedense ama almadılar. Su içmemle alakalı da bir problem görmedi doktorum.
Aşı için de boğmacalı tetanoz yaptıralım dedi bu hafta. Buradan çıkınca uğrarım artık sağlık ocağına. Çıkmışken hallolur.

Aralarında uçurum bi ağırlık farkı yok canım üzmesin seni benim ikiz yeğenlerimde o şekilde olmuştu gelişimleri iyiyse kilosu hallolur

Aralarında uçurum bi ağırlık farkı yok canım üzmesin seni benim ikiz yeğenlerimde o şekilde olmuştu gelişimleri iyiyse kilosu hallolur
Şu an için sıkıntı yok canım zaten. Doktorum doğum kiloları arasında %20 fark olabilir dedi. Aslında bu benim beklediğim bir şeydi. İkiz bebeklerde hep biri biraz daha ağır oluyor diye okudum ama doktorum öyle deyince biraz değişik hissettim.

Evet canım geldim şekerimi içtim bile az az suyumu da içtim gelene kadar. Sorun olmayacağını söylediler. Mide bulantısı olmaması için çok içmemeni öneriyorlar sadece.
Hadi geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bunu da, tadı nasıl zorlandın mı içerken. bizi haberdar ett

Günaydın canım, bence de normal aslında bebiş kiloları birbirine yakın o kadar fark olması bana normal geldi. Ohh şeker yükleme de yapılıyor hadi hayırlı sonuçlar inşallah

Günaydın canım
bence kilolarında cok fark yok gayet iyi ve ikizlerde genelde birazda olsa fark oluyor endişelenme
ben nurertugcan ciftini takip ediyorum mesela ve onlarında ikiz bebeği olcak senin gibi ve bebeklerin arasında cok daha büyük kilo farkı var onlara üzülmüştüm kız olan cok zayıfdı ve belki erken alabilme durumları vardı.
Bence 50gram hicbişey üzme kendini bunun için sakın

10 gün yoğun oluyor sonra azalıyor 40 günde bitmesini bekliyor doktorlar az az 40 gün diyelim
kız nekadar alabiliriz daha bi 6kg daha almış olsak son 3 ayımızda toplam 12kg ohh miss işte
kızlar normal doğurunca 10kg anında gidiyor iyi haber bak size
Bir iyi haberde benden gelsin sezeryandan sonrada tüm kilolar kısa sürede gidiyor ve göbek kalmıyor doğum sonrası rahmi hızlı toparlayan serumlardan takıyorlar eskidenmiş o sezeryan göbeği olayı sağlıkla doğuralımda kilolar göbek her türlü gidiyor

bakın kızlar hertürlü gidiyor o kilolar bi pozitif yorum daha işte Lavinia_98

Hadi geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bunu da, tadı nasıl zorlandın mı içerken. bizi haberdar ett
Ayy çok fenalardayım içerken çok zorlanmadım ama benim açlıkla ilgili sorunum var zaten normalde de midem bulanır sabah aç kaldığımda. Şekeri içtim 50. dakikada istifra ettim hepsinii devam edelim dediler. İlk kanı verdim şimdi ikinci kanı vermek için bekliyorum. Şeker yüklemesine kesinlikle yalnız gitmeyin kızlar, yanınızda biri olsun mutlaka. Ben bir şey olmaz dedim yalnız geldim, çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…