- 25 Şubat 2024
- 1.295
- 1.598
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.561
yaaaa ay geçmiş olsun zormuş o zaman bu iş. Keşke yalnız gitmeseydin kuzu sen de. İstifra edince şekerler çıkmıyor mu doğru sonuç çıkıyordur umarım yüz kere içirmesinler sonraAyy çok fenalardayımiçerken çok zorlanmadım ama benim açlıkla ilgili sorunum var zaten normalde de midem bulanır sabah aç kaldığımda. Şekeri içtim 50. dakikada istifra ettim hepsinii devam edelim dediler. İlk kanı verdim şimdi ikinci kanı vermek için bekliyorum. Şeker yüklemesine kesinlikle yalnız gitmeyin kızlar, yanınızda biri olsun mutlaka. Ben bir şey olmaz dedim yalnız geldim, çok pişmanım
Ben de öyleyim. Önceki gebeleğimde çok rahattım bi de fiziksel zorlanmam olmamıştı. Şimdi 3 kg aldığım halde kendimi kocaman hissediyorum ve hantallaştım sankiCanım benim aksine büyüdü göbüşüm ilkinde daha azdı sanki başladım hatta penguşlar gibi yürümeye
Açken kan vermedin mi canım. Açlık, 1. Saat, 2. Saat şeklinde bakılıyordu aslında ama senin hastanenin uygulaması farklı galiba. Bir de 75gr şeker vermislerdi banaGünaydın kızlar
Biz de hastaneye geldik. Bebeklerimden biri 614gr, diğeri 640gr olmuş. Miyomum sağ bebeğin plasentasına yakın olduğu için o bebeğin doğum kilosu diğerine göre biraz daha düşük olabilirmiş. Bu biraz üzdü açıkçası
50gr şekerli suyumu içtim. 1 saat sonra kan vereceğim. Öncesinde de kan alacaklarını düşünmüştüm nedense ama almadılar. Su içmemle alakalı da bir problem görmedi doktorum.
Aşı için de boğmacalı tetanoz yaptıralım dedi bu hafta. Buradan çıkınca uğrarım artık sağlık ocağına. Çıkmışken hallolur.
Ya zor değil aslında gözünüz korkmasın, ben açlığa hiç gelemiyorum. Geçen açken limonata içmiştim o da midemi bulandırmıştı. Şimdi de sabah erken olup sadece su ve şeker girince mideye fena oldum. Bütün içtiğimi de çıkardım aslında ama 50 dakikada kana karışmış olması lazım dedi doktorum. İnşallah bir daha yaptırmak zorunda kalmam. Açlık hiç hoş değilyaaaa ay geçmiş olsun zormuş o zaman bu iş. Keşke yalnız gitmeseydin kuzu sen de. İstifra edince şekerler çıkmıyor mu doğru sonuç çıkıyordur umarım yüz kere içirmesinler sonra
Canımm aminn aminn güzel mutlu haberlerle gelecegim
Ben Üniversite Hastanesinde doğum yapacağım canım Acaba Sadece özel hastanelerde mi takıyorlar bu serumu10 gün yoğun oluyor sonra azalıyor 40 günde bitmesini bekliyor doktorlar az az 40 gün diyelim
Bir iyi haberde benden gelsin sezeryandan sonrada tüm kilolar kısa sürede gidiyor ve göbek kalmıyor doğum sonrası rahmi hızlı toparlayan serumlardan takıyorlar eskidenmiş o sezeryan göbeği olayısağlıkla doğuralımda kilolar göbek her türlü gidiyor
Katılıyorum canım bende net olmak isterim. Belki tetanozu, yeni bir ameliyat geçirmiş olmamizla alakali mi istemiyor olabilirler bilemedim ki. Hersey olabilir yani. Unutmazsam sorcam bugun.Hepsi aynı cevabı verir belki de ben hiç okumadım öyle bir yazı net cevap verilip tereddüt de bırakılmayalım da
kuzu ben almadım ama bunu düşünüyorum, trenyolmilla curvekızlar pijama takımı alan var mı aldıysanız link atarmısınız
Annem de bana renkli renkli atmış ben de Kesinlikle siyah bakıyorumkuzu ben almadım ama bunu düşünüyorum, trenyolmilla curveanca olur göbişimeee
Canım sağlıklı olsunlar da biraz kg farki dogduktan sonra kapanır hic canını sıkma. Açken neden almadilar acaba. Benim bildigim alınıyor aç ama.Günaydın kızlar
Biz de hastaneye geldik. Bebeklerimden biri 614gr, diğeri 640gr olmuş. Miyomum sağ bebeğin plasentasına yakın olduğu için o bebeğin doğum kilosu diğerine göre biraz daha düşük olabilirmiş. Bu biraz üzdü açıkçası
50gr şekerli suyumu içtim. 1 saat sonra kan vereceğim. Öncesinde de kan alacaklarını düşünmüştüm nedense ama almadılar. Su içmemle alakalı da bir problem görmedi doktorum.
Aşı için de boğmacalı tetanoz yaptıralım dedi bu hafta. Buradan çıkınca uğrarım artık sağlık ocağına. Çıkmışken hallolur.
Benim de dediğin gibi oldu canım. Açlık, 1. saat 2. saat. 75 gram verdilerAçken kan vermedin mi canım. Açlık, 1. Saat, 2. Saat şeklinde bakılıyordu aslında ama senin hastanenin uygulaması farklı galiba. Bir de 75gr şeker vermislerdi banabebişin kilosuna da takılma hiç yeter ki sağlığı iyi olsun. Doğunca sütle mamayla kocaman oluyor hepsi hiç anlamazsın aradaki fark kapaniverir
İnşallah kuzu, sonra hemen kahvaltıya koşşşYa zor değil aslında gözünüz korkmasın, ben açlığa hiç gelemiyorum. Geçen açken limonata içmiştim o da midemi bulandırmıştı. Şimdi de sabah erken olup sadece su ve şeker girince mideye fena oldum. Bütün içtiğimi de çıkardım aslında ama 50 dakikada kana karışmış olması lazım dedi doktorum. İnşallah bir daha yaptırmak zorunda kalmam. Açlık hiç hoş değil
renkli bana göre de değil maalesef yaaa, siyah alırım muhtemelen zaten kış olacak, en kötü bir beyaz geceliik alırım lohusa gibi görüneyim aradaAnnem de bana renkli renkli atmış ben de Kesinlikle siyah bakıyorum
2. kanı vermeye gitmeden simit ayran aldım çantaya attımİnşallah kuzu, sonra hemen kahvaltıya koşşş
Ben de öyleyim. Önceki gebeleğimde çok rahattım bi de fiziksel zorlanmam olmamıştı. Şimdi 3 kg aldığım halde kendimi kocaman hissediyorum ve hantallaştım sanki
hahahaha kanı verip oracıkta hemen yemeğe başla2. kanı vermeye gitmeden simit ayran aldım çantaya attım
Ay Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her günAyy kız ben de öyleyim, çok fena haldeyim, sanki kiloda almadım ama nefesim kesiliyor yan yan yürüyorum anlaşılıyor hemen hamile olduğumçok aktiftim ilkinde pilates yapıyordum günde 10 bin adımı buluyordum bunda hiç spor da yapamadım, onda çok istiyordum vajinal doğum son anda direkten dönüp sezeryan olmuştu canım yavrum öyle gelmek istedi çünkü
kuzu sanırsam nst 28. haftadan itibaren başlıyor ama muayene aralığını bilmiyorum hiçKızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?