Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
yaaaa ay geçmiş olsun zormuş o zaman bu iş. Keşke yalnız gitmeseydin kuzu sen de. İstifra edince şekerler çıkmıyor mu doğru sonuç çıkıyordur umarım yüz kere içirmesinler sonra

kızlar pijama takımı alan var mı aldıysanız link atarmısınız

Canım benim aksine büyüdü göbüşüm ilkinde daha azdı sanki başladım hatta penguşlar gibi yürümeye
Ben de öyleyim. Önceki gebeleğimde çok rahattım bi de fiziksel zorlanmam olmamıştı. Şimdi 3 kg aldığım halde kendimi kocaman hissediyorum ve hantallaştım sanki

Açken kan vermedin mi canım. Açlık, 1. Saat, 2. Saat şeklinde bakılıyordu aslında ama senin hastanenin uygulaması farklı galiba. Bir de 75gr şeker vermislerdi bana bebişin kilosuna da takılma hiç yeter ki sağlığı iyi olsun. Doğunca sütle mamayla kocaman oluyor hepsi hiç anlamazsın aradaki fark kapaniverir

yaaaa ay geçmiş olsun zormuş o zaman bu iş. Keşke yalnız gitmeseydin kuzu sen de. İstifra edince şekerler çıkmıyor mu doğru sonuç çıkıyordur umarım yüz kere içirmesinler sonra
Ya zor değil aslında gözünüz korkmasın, ben açlığa hiç gelemiyorum. Geçen açken limonata içmiştim o da midemi bulandırmıştı. Şimdi de sabah erken olup sadece su ve şeker girince mideye fena oldum. Bütün içtiğimi de çıkardım aslında ama 50 dakikada kana karışmış olması lazım dedi doktorum. İnşallah bir daha yaptırmak zorunda kalmam. Açlık hiç hoş değil

Ben Üniversite Hastanesinde doğum yapacağım canım Acaba Sadece özel hastanelerde mi takıyorlar bu serumu

Hepsi aynı cevabı verir belki de ben hiç okumadım öyle bir yazı net cevap verilip tereddüt de bırakılmayalım da
Katılıyorum canım bende net olmak isterim. Belki tetanozu, yeni bir ameliyat geçirmiş olmamizla alakali mi istemiyor olabilirler bilemedim ki. Hersey olabilir yani. Unutmazsam sorcam bugun.

Canım sağlıklı olsunlar da biraz kg farki dogduktan sonra kapanır hic canını sıkma. Açken neden almadilar acaba. Benim bildigim alınıyor aç ama.
Aşı icinde simdiden gecmis olsun insallah agri yapmaz sende de

Benim de dediğin gibi oldu canım. Açlık, 1. saat 2. saat. 75 gram verdiler

İnşallah kuzu, sonra hemen kahvaltıya koşşş

Ben de öyleyim. Önceki gebeleğimde çok rahattım bi de fiziksel zorlanmam olmamıştı. Şimdi 3 kg aldığım halde kendimi kocaman hissediyorum ve hantallaştım sanki

Ayy kız ben de öyleyim, çok fena haldeyim, sanki kiloda almadım ama nefesim kesiliyor yan yan yürüyorum anlaşılıyor hemen hamile olduğum çok aktiftim ilkinde pilates yapıyordum günde 10 bin adımı buluyordum bunda hiç spor da yapamadım, onda çok istiyordum vajinal doğum son anda direkten dönüp sezeryan olmuştu canım yavrum öyle gelmek istedi çünkü

Ay Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her gün

Kızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…