Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?
ben her hafta gittigim icin bu soruyu es geciyorum bende randevu surem ne zaman 3 hafta uzar diye dusunuyorum
nst de 33.haftadan sonra diye hatirliyorum

Beyazyasemin canım geçmiş olsun bebitoların iyi bu güzel haber, ve aralarında şu an uçurum fark yok, normalde ikizlerde daha büyük fark olması lazım, seninkiler maşallah hiç kafana takma ben araştırdığımda 7-8 gün fark oluyordu hepsinde, biri mutlaka küçük doğuyor

Ay Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her gün
Doğumu kolaylaştıran en etkili şey suquat hareketleri özellikle sancın geldiğinde bu hareketleri yaparsan daha kolay açılma olur

Bence böyle şeylerde hiç stres olmamamız lazım çünkü doktorlarımıza güveniyoruz, ol derlerse oluruz olma derlerse amaaaan Tetanoz olmadık dünyamız başımıza yıkıldı demeyeceğiz belki bizim bebişler çok yoruldular bu süreçte o yüzden yapılmıyor ya da ileriki haftalarda yapılacak belki o forumda yazan kadının doktoru aşı karşıtı her şey olabilir böyle canını sıkma minik kuşum

Kızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim

Ay niye öyle olduk ki acaba Ben hala mecburen hareketliyim 5 dk uzanma şansım olmuyor. O yüzden böyle olacağımı hiç düşünmezdim ama galiba son trimester iyice çökcem

Ay Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her gün

Muhakkak faydası olur canım, vajinal yahut sezeryan ikisi de çok kutsal bir doğum şekli Allah hayırlısını ve kolayını nasip etsin hakkımızda hiç önemli değil, sağlıkla gelsinler yeter ki hepsinin ayrı ayrı zorluğu var hiçbir şeklin diğerine üstünlüğü yok, yürüyüş çok mühim, ben sezeryan olacağım diye değil aslında aniden ağırlaştım gibi sanki o yüzden yapamıyorum sık sık, yapmaya çalışıyorum ama minimum 6-7 bini bulmaya çalışıyorum bedenim nefes alsın

Kızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?
30-32. haftalarda falan nst başlar sanırım öyleydi. 34ten sonra da 2 haftada bir çağırır diye düşünüyorum

Ay niye öyle olduk ki acaba Ben hala mecburen hareketliyim 5 dk uzanma şansım olmuyor. O yüzden böyle olacağımı hiç düşünmezdim ama galiba son trimester iyice çökcem

Evet canım, bir yönden şanslısın aslında zoraki de olsa hareket yükümlülüğün var, ben de zorluyorum kendimi işte, son dönem zor olacak gibi duruyor ama olsun anı kalacak sana kızınla birlikte

Kızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
Aşko ben ilk hamileliğimde rolex istemiştim, onları şubatta kaybedince eşim martta doğum günüme aldı. Bunda daha bir şey istemedim, onun hayal dünyasına bırakıyorum güzel bir şey yapacağına eminim, çünkü kendisi jestçi seviyor öyle şeyleri
Not: fikirlere açıcğım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…