- 23 Ekim 2024
- 3.533
- 5.508
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.581
Dantelde var mı kankaAnnem de bana renkli renkli atmış ben de Kesinlikle siyah bakıyorum
ben her hafta gittigim icin bu soruyu es geciyorumKızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?
okadar erkenmiydi ben unuttumda sizlere soriym dedimkuzu sanırsam nst 28. haftadan itibaren başlıyor ama muayene aralığını bilmiyorum hiç
kız ne güzel her hafta gidiyorsun ben bir aya bir bazen bir bucuk malesefben her hafta gittigim icin bu soruyu es geciyorumbende randevu surem ne zaman 3 hafta uzar diye dusunuyorum
nst de 33.haftadan sonra diye hatirliyorum
Doğumu kolaylaştıran en etkili şey suquat hareketleri özellikle sancın geldiğinde bu hareketleri yaparsan daha kolay açılma olurAy Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her gün
Takılan serum normal doğumda ki suni sancının düşük dozu aslında her yerde takılıyordur diye düşünüyorum ama emin değilimBen Üniversite Hastanesinde doğum yapacağım canım Acaba Sadece özel hastanelerde mi takıyorlar bu serumu
Bence böyle şeylerde hiç stres olmamamız lazım çünkü doktorlarımıza güveniyoruz, ol derlerse oluruz olma derlerse amaaaan Tetanoz olmadık dünyamız başımıza yıkıldı demeyeceğizBende henüz serklaj olmadan önce sormustum o zaman bana da 24 lerde tetanoz demisti. Ama işlemden sonra o konuya sıra gelmedi henüz. Bakalim bi yarin unutmazsam fikrini soracagim.
Seker yuklemesini de ayni sekilde ilk haftalarda konuşmuştuk bende seker sınırda diye daha 12.haftalarda yapacakti ilk basta sonra yapmadi vazgecti ve tekrar konusu gecmedi.
Sebebini bende bilmiyorum ya. Forumda okudum yazmislardi serklajlilarda tetanoz ve seker yüklemesi önermedi doktorum yazmisti biri. Sebebini yazmamis ama. Insanin kafasi karisiyor ya forumda da cok dolanmamak lazım aslinda..
3 tane ajda bilezik istedimKızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
aşko tecrübeli sensin hatırlaman lazım zorla kendiniokadar erkenmiydi ben unuttumda sizlere soriym dedim
Ooo çok iyi3 tane ajda bilezik istedim
Ay niye öyle olduk ki acabaAyy kız ben de öyleyim, çok fena haldeyim, sanki kiloda almadım ama nefesim kesiliyor yan yan yürüyorum anlaşılıyor hemen hamile olduğumçok aktiftim ilkinde pilates yapıyordum günde 10 bin adımı buluyordum bunda hiç spor da yapamadım, onda çok istiyordum vajinal doğum son anda direkten dönüp sezeryan olmuştu canım yavrum öyle gelmek istedi çünkü
Ay Umarım bu yürüyüşlerle ve egzersizlerle normal doğumun bir alakası vardır Ben de günde 6000/ 10.000 adım atmaya çalışıyorum egzersiz yapıyorum her gün
30-32. haftalarda falan nst başlar sanırım öyleydi. 34ten sonra da 2 haftada bir çağırır diye düşünüyorumKızlar son 3 ayınızda ne sıklıkla randevularınız olcak daha mı sık veya kac kere nst 11. ayda başlar diye düşünüyorum yada 10.ayın sonumu?
En sevdiğim30-32. haftalarda falan nst başlar sanırım öyleydi. 34ten sonra da 2 haftada bir çağırır diye düşünüyorum
Bebişim 9. Ayda doğum yapıcazkız ne güzel her hafta gidiyorsun ben bir aya bir bazen bir bucuk malesef
ozaman 10.ayda başlarız nstye
Ay niye öyle olduk ki acabaBen hala mecburen hareketliyim 5 dk uzanma şansım olmuyor. O yüzden böyle olacağımı hiç düşünmezdim ama galiba son trimester iyice çökcem
ben eylul ayi diye anladmBebişim 9. Ayda doğum yapıcaz
Aşko ben ilk hamileliğimde rolex istemiştim, onları şubatta kaybedince eşim martta doğum günüme aldı. Bunda daha bir şey istemedim, onun hayal dünyasına bırakıyorumKızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?