- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.601
Ayy bi de o var dimiKızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
Bişey istemedim ama yüzük almıştı. Simdi ne alır bilmiyorumKızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
Sırf bunun için alması lazımBişey istemedim ama yüzük almıştı. Simdi ne alır bilmiyorumsenle bizim bebeklerin cinsiyeti büyüklerle aynı zaten. Masrafsız bebek doğuruyoruz. Büyük bişey alsalar fena olmaz dimi
Ay onu mu kastediyor hahaha çok güldüm ya silebiliyor muyuz mesajımıben eylul ayi diye anladm
Açken kan vermedin mi canım. Açlık, 1. Saat, 2. Saat şeklinde bakılıyordu aslında ama senin hastanenin uygulaması farklı galiba. Bir de 75gr şeker vermislerdi banabebişin kilosuna da takılma hiç yeter ki sağlığı iyi olsun. Doğunca sütle mamayla kocaman oluyor hepsi hiç anlamazsın aradaki fark kapaniverir
Canım sağlıklı olsunlar da biraz kg farki dogduktan sonra kapanır hic canını sıkma. Açken neden almadilar acaba. Benim bildigim alınıyor aç ama.
Aşı icinde simdiden gecmis olsun insallah agri yapmaz sende de
kız vallaha hatırlamıyorum kacıncı haftaydıaşko tecrübeli sensin hatırlaman lazım zorla kendiniah bu hamilelik bütün b12 leri bitirdi
Ooo enişte ye baksen ilkinde rolexs'e ikincisinde onun üstü ne olur bilemiyorumAşko ben ilk hamileliğimde rolex istemiştim, onları şubatta kaybedince eşim martta doğum günüme aldı. Bunda daha bir şey istemedim, onun hayal dünyasına bırakıyorumgüzel bir şey yapacağına eminim, çünkü kendisi jestçi seviyor öyle şeyleri
Not: fikirlere açıcğım
Sınırın çok üstü değil canımCanım risk görmediklerine 50gr sonrası tek kan testi yapılıyormuş. 1 saat sonra kan verdim. Sınır 140mış ama benim maalesef 149 çıkmış. Cuma günü 100gr lık test yapalım dedi doktorum
resmen nst tarihlerine yaklaştık ya inanamıyorum hala30-32. haftalarda falan nst başlar sanırım öyleydi. 34ten sonra da 2 haftada bir çağırır diye düşünüyorum
bende fazla istemis olabilirimkızlar selammm bugün ilk tetanoz+boğmacayı oldum, bir de aile hekimliğinde kan verdim gitmişkenbir sonraki doz için 1 ay sonrasına çağırdılar.
Ezmu0810 ben 1 tane ajda istedim ucuza mı doğuruyorum ya şimdi
Rolexi duyunca çok ucuza gitmişim onu anladım küpeden vazgeçtim benBişey istemedim ama yüzük almıştı. Simdi ne alır bilmiyorumsenle bizim bebeklerin cinsiyeti büyüklerle aynı zaten. Masrafsız bebek doğuruyoruz. Büyük bişey alsalar fena olmaz dimi
Biz mi istice kendisinin düşünüp alması gerekiyor diceemKızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
34. Haftada başlıyor nstkız vallaha hatırlamıyorum kacıncı haftaydı
Doğum sonrası, “hayatım aldım ya seninkini martta” diyormuşOoo enişte ye baksen ilkinde rolexs'e ikincisinde onun üstü ne olur bilemiyorum
Rolex miRolexi duyunca çok ucuza gitmişim onu anladım küpeden vazgeçtim ben
adminim biliyorumBebişim 9. Ayda doğum yapıcaz
Bı daha hediye isteme diye adam ilkinde pahalı hediye almış desene artık bütün doğum hediyelerinden yırtarım demişDoğum sonrası, “hayatım aldım ya seninkini martta” diyormuş
Ben de öyle düşündüm aslında ama 100gr lık test yapacağız deyince ufaktan bi tırsmadım değilSınırın çok üstü değil canımbelki bir tık daha dikkatli beslenmen gerekiyordur
Kesin kesinBı daha hediye isteme diye adam ilkinde pahalı hediye almış desene artık bütün doğum hediyelerinden yırtarım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?