Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
Ayy bi de o var dimi telefonumu yeni değiştirdik 6 ay oldu. Ajda bileziklerim de var. Bi ara ağzında Tesla dolanıyodu ama onu alması için benden ajdalarımı alması lazım o da mümkün değil ne alsa acaba

Kızlar eşinizden doğum hediyesi olarak ne istiyeceksiniz benim ilk doğum hediyem telefon ikinci doğum hediyem altın yüzük üçüncü doğumda küpe istiyorum bakalım alıcakmı eşim
Bişey istemedim ama yüzük almıştı. Simdi ne alır bilmiyorum senle bizim bebeklerin cinsiyeti büyüklerle aynı zaten. Masrafsız bebek doğuruyoruz. Büyük bişey alsalar fena olmaz dimi

Canım risk görmediklerine 50gr sonrası tek kan testi yapılıyormuş. 1 saat sonra kan verdim. Sınır 140mış ama benim maalesef 149 çıkmış. Cuma günü 100gr lık test yapalım dedi doktorum

Ooo enişte ye baksen ilkinde rolexs'e ikincisinde onun üstü ne olur bilemiyorum

Canım risk görmediklerine 50gr sonrası tek kan testi yapılıyormuş. 1 saat sonra kan verdim. Sınır 140mış ama benim maalesef 149 çıkmış. Cuma günü 100gr lık test yapalım dedi doktorum
Sınırın çok üstü değil canım belki bir tık daha dikkatli beslenmen gerekiyordur

Bişey istemedim ama yüzük almıştı. Simdi ne alır bilmiyorum senle bizim bebeklerin cinsiyeti büyüklerle aynı zaten. Masrafsız bebek doğuruyoruz. Büyük bişey alsalar fena olmaz dimi
Rolexi duyunca çok ucuza gitmişim onu anladım küpeden vazgeçtim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…