- 4 Mart 2020
- 810
- 1.093
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.621
Erkekler o kadarda düşünceli olmuyor maalesef ben şimdiden başlıyorum darlamayaBiz mi istice kendisinin düşünüp alması gerekiyor diceembenimki zaten almicağı için sıramı salıyorum
Ayy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yokErkekler o kadarda düşünceli olmuyor maalesef ben şimdiden başlıyorum darlamaya
Adam sırf burda yok, kendini savunamıyor diye gömdü yaAyy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yokgenelde de şansım yok zaten ahahaaa amannnn
Rolex istesem kocamın böbreğini falan satması lazımRolexi duyunca çok ucuza gitmişim onu anladım küpeden vazgeçtim ben
O kadar cefa çekiyoruz doğumda ölümden dönüyoruz bi hediyeyi çok görmesinler bı zahmetAyy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yokgenelde de şansım yok zaten ahahaaa amannnn
Yok kuzum bişey olmaz ilaçlık bir durumun olsa o kadarla kalmazdi çok yüksek çıkardıBen de öyle düşündüm aslında ama 100gr lık test yapacağız deyince ufaktan bi tırsmadım değil
Senin Gibi bir ana için 2 böbreğini satması lazımRolex istesem kocamın böbreğini falan satması lazım
Kanka attıgı seylerı gorsen sanarsın ılk torun gelıyorDantelde var mı kanka
Çok normal panik olman canım, hepimiz geçtik aynı süreçlerden, benim dr, tok gel demişti. Sıkışık olmaman gerekiyor dedi. Ama burda sıkışık gidenlerde var doktorları istediği için. Yanımda çikolata götürdüm, 10 dk öncesinden yedim. Gayet iyi geçtiKızlar selam nasılsınız haftaya detaylı ultrasona gireceğim önceden bilmem gereken bir şey var mı nasıl geçiyor biraz stres yaptım kontrollerimiz iyi gidiyor ama yinede insan panik oluyor
Olsun kanka, senden ilk torun sonuçtaKanka attıgı seylerı gorsen sanarsın ılk torun gelıyor
Kesinlikle katılıyorum canım her iki doğumda çok kutsal Zaten normal doğum istememin sebebi sezeryanla doğuran annelerin dogum sonrası zorlu mücadelesini gördüğüm için ablam daha gecen sene sezeryan oldu baya yakından tanık oldum sürece. ben apandisit ameliyatı olmama rağmen bir ayda çok zor toparlandım Onun için sezaryen istemiyorum Yoksa doğum şeklini kusurlu bulduğumdan değilMuhakkak faydası olur canım, vajinal yahut sezeryan ikisi de çok kutsal bir doğum şekliAllah hayırlısını ve kolayını nasip etsin hakkımızda hiç önemli değil, sağlıkla gelsinler yeter ki hepsinin ayrı ayrı zorluğu var hiçbir şeklin diğerine üstünlüğü yok, yürüyüş çok mühim, ben sezeryan olacağım diye değil aslında aniden ağırlaştım gibi sanki o yüzden yapamıyorum sık sık, yapmaya çalışıyorum ama minimum 6-7 bini bulmaya çalışıyorum bedenim nefes alsın
Sağol canım sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz bende yanına çikolata almayı düşünüyorumÇok normal panik olman canım, hepimiz geçtik aynı süreçlerden, benim dr, tok gel demişti. Sıkışık olmaman gerekiyor dedi. Ama burda sıkışık gidenlerde var doktorları istediği için. Yanımda çikolata götürdüm, 10 dk öncesinden yedim. Gayet iyi geçti
Vişne suyuda al canımSağol canım sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz bende yanına çikolata almayı düşünüyorum
Benim eşim de istememden hoşlanmaz. İstemeden alır hakkını yemiyorum. Ama benim de pek nazım niyazım geçmez. İsteyebilen nazı geçen kadın daha mutludur evlilikte çok netAyy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yokgenelde de şansım yok zaten ahahaaa amannnn
Kanka şu an akşamları bazen çayı o doldurmuyor diye sıkmak istiyorumBenim eşim de istememden hoşlanmaz. İstemeden alır hakkını yemiyorum. Ama benim de pek nazım niyazım geçmez. İsteyebilen nazı geçen kadın daha mutludur evlilikte çok netYüzük de saat de boş bi yerde. En nihayetinde her kadın bebeği ağlarken kenarda uyuyan kocasının boğazını sıkmayı bir an da olsa aklından geçirir
bende bişey istemeye korkuyom benim için cünki normal bir hediye bile yeterli ama o biraz abartır eğer doğum hediyesi al dersem oyüzden hicbişey demicemBenim eşim de istememden hoşlanmaz. İstemeden alır hakkını yemiyorum. Ama benim de pek nazım niyazım geçmez. İsteyebilen nazı geçen kadın daha mutludur evlilikte çok netYüzük de saat de boş bi yerde. En nihayetinde her kadın bebeği ağlarken kenarda uyuyan kocasının boğazını sıkmayı bir an da olsa aklından geçirir
Alır kız alırbende bişey istemeye korkuyom benim için cünki normal bir hediye bile yeterli ama o biraz abartır eğer doğum hediyesi al dersem oyüzden hicbişey demicemzaten kızı olacağı için dünyalar onun kesin bişey düşünür diye düşünüyom
kesinlikle aklına gelmiyor o anın tadını cıkarıyorsun ona bakmaya doyamıyorsunAlır kız alır
Zaten bebek doğup kucağımda olursa hediye mediye aklıma gelmez benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?