Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ayy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yok genelde de şansım yok zaten ahahaaa amannnn
Adam sırf burda yok, kendini savunamıyor diye gömdü ya birde ondan dinleyelim kim şanslı kim şansız

Ayy yok darlamayı bırak tek kelime etsem suçlanıp yerime oturtuluyorum maalesef darlama ve nazlanma şansım yok genelde de şansım yok zaten ahahaaa amannnn
O kadar cefa çekiyoruz doğumda ölümden dönüyoruz bi hediyeyi çok görmesinler bı zahmet

Kızlar selam nasılsınız haftaya detaylı ultrasona gireceğim önceden bilmem gereken bir şey var mı nasıl geçiyor biraz stres yaptım kontrollerimiz iyi gidiyor ama yinede insan panik oluyor

Kızlar selam nasılsınız haftaya detaylı ultrasona gireceğim önceden bilmem gereken bir şey var mı nasıl geçiyor biraz stres yaptım kontrollerimiz iyi gidiyor ama yinede insan panik oluyor
Çok normal panik olman canım, hepimiz geçtik aynı süreçlerden, benim dr, tok gel demişti. Sıkışık olmaman gerekiyor dedi. Ama burda sıkışık gidenlerde var doktorları istediği için. Yanımda çikolata götürdüm, 10 dk öncesinden yedim. Gayet iyi geçti

Kesinlikle katılıyorum canım her iki doğumda çok kutsal Zaten normal doğum istememin sebebi sezeryanla doğuran annelerin dogum sonrası zorlu mücadelesini gördüğüm için ablam daha gecen sene sezeryan oldu baya yakından tanık oldum sürece. ben apandisit ameliyatı olmama rağmen bir ayda çok zor toparlandım Onun için sezaryen istemiyorum Yoksa doğum şeklini kusurlu bulduğumdan değil

Sağol canım sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz bende yanına çikolata almayı düşünüyorum

Benim eşim de istememden hoşlanmaz. İstemeden alır hakkını yemiyorum. Ama benim de pek nazım niyazım geçmez. İsteyebilen nazı geçen kadın daha mutludur evlilikte çok net Yüzük de saat de boş bi yerde. En nihayetinde her kadın bebeği ağlarken kenarda uyuyan kocasının boğazını sıkmayı bir an da olsa aklından geçirir

Kanka şu an akşamları bazen çayı o doldurmuyor diye sıkmak istiyorum

bende bişey istemeye korkuyom benim için cünki normal bir hediye bile yeterli ama o biraz abartır eğer doğum hediyesi al dersem oyüzden hicbişey demicem zaten kızı olacağı için dünyalar onun kesin bişey düşünür diye düşünüyom

Alır kız alır
Zaten bebek doğup kucağımda olursa hediye mediye aklıma gelmez benim

Kızlar evde glukometre ile şeker ölçümü yapanlar ölçümlerini ne zaman yapıp takip ettiler acaba? Her öğünden önce ve sonra mı? Kaç saat önce veya sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…