- 4 Mart 2020
- 810
- 1.093
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.661
Onu bilemiyorum canım ben normal yaptım ilk doğumda iki gece üç gün kaldım hem tansiyonum yüksekti hemde çok kan kaybettiğim için ikinci doğumda bı sıkıntı olmadı 24 saat kaldım eltim sezeryan olmuştu mesela 5 gün hastaneden yattı tansiyonu yükseliyorducabuk veriliyormuş cıkışlar cünki normal doğumda toparlanmakda 2-3 günü alıyor
devlette daha uzunmuş canımsezeryan da özelde 1 gece kaliniyor
devlette 2 gece
normal dogumu hic bilmiyorum
İyi düşünmeye çalışıyorum canım. Buradaki arkadaşlar Recep has diye bir prof önerdi cumaya randevu aldım tekrar detayli ultrason için bakalim o ne diyecekSelam canım. Nasılsın? Karar verebildin mi başka doktor için?
Bu gün alan karlıtürkiyede fiyatlar hep değişti için o günki güncel fiyattan ödencek anladım canım merakdan soruyorum bunlarıda bu arada
evet canım bizim burda herkez devlette doğum yapar ama devlet aynı özel hastane gibi bizim ve normal doğumda 3 gün kalıyorsun duruma göre daha fazla tabi sezeryanda net 1 hafta yatıyorsunCanım sen yurt dışında mı yaşıyordun? Hastane fiyatları çok değişken özellikle İstanbul'da. Ucuzdan çok pahalıya bir sürü seçenek var. Bazı hastanelerde özel sigorta indirimleri oluyor, bazısında olmuyor vs. Normal doğumlar sezaryen doğumlardan biraz daha uygun olur hepsinde de ama büyük bir fark olmaz.
Ay hadi inşallah canım benim az kalmış, umarım doktor güzel haberler verir rahatlarız aşkımİyi düşünmeye çalışıyorum canım. Buradaki arkadaşlar Recep has diye bir prof önerdi cumaya randevu aldım tekrar detayli ultrason için bakalim o ne diyecek
ne güzel en azından duruma göre fazla yatış yapmışlar, zaten olması gereken o aslında normal doğumda 3 gün sezeryanda 5-7 gün benceOnu bilemiyorum canım ben normal yaptım ilk doğumda iki gece üç gün kaldım hem tansiyonum yüksekti hemde çok kan kaybettiğim için ikinci doğumda bı sıkıntı olmadı 24 saat kaldım eltim sezeryan olmuştu mesela 5 gün hastaneden yattı tansiyonu yükseliyordu
Ben iki gebeliğimde de ona gittim, buraya da yazmıştım, bu bebeğimde pelvik böbrek teşhisi koydu sağ böbreği için. Şimdi doktorumun önerisiyle başka bir perinatoloğa daha geldim, bekliyorum, başka bir göz daha görsün diye. Recep bey, alanında iyi bir hekim, yanıldığını sanmıyorum ama başka birinin görmesi daha içimi rahatlatacak sanırım, o yüzden geldim.İyi düşünmeye çalışıyorum canım. Buradaki arkadaşlar Recep has diye bir prof önerdi cumaya randevu aldım tekrar detayli ultrason için bakalim o ne diyecek
aboww herşeyi hemen alın kızlarBu gün alan karlıyarına kaldın mı yandın
Keşke her yerde aynı hizmet olsa da burda da kimse özele gitmek zorunda kalmasa ama maalesefevet canım bizim burda herkez devlette doğum yapar ama devlet aynı özel hastane gibi bizim ve normal doğumda 3 gün kalıyorsun duruma göre daha fazla tabi sezeryanda net 1 hafta yatıyorsunondan sordum orda nasıl diye
fiyatlarıda merak ettim herkez yazar doğurunca nekadar olduğunu heryerde farklıymış ya
Aa evet hatırladım yazmıştın her zaman 2.bir goz iyidir inşallah güzel sonuçlar çıkar bugun mu gidiyorsun diğer perinatologaBen iki gebeliğimde de ona gittim, buraya da yazmıştım, bu bebeğimde pelvik böbrek teşhisi koydu sağ böbreği için. Şimdi doktorumun önerisiyle başka bir perinatoloğa daha geldim, bekliyorum, başka bir göz daha görsün diye. Recep bey, alanında iyi bir hekim, yanıldığını sanmıyorum ama başka birinin görmesi daha içimi rahatlatacak sanırım, o yüzden geldim.
İnşallah kuzumAy hadi inşallah canım benim az kalmış, umarım doktor güzel haberler verir rahatlarız aşkım
Evet 3’te randevum, içerdeki hastanın çıkmasını bekliyorum bir saattirAa evet hatırladım yazmıştın her zaman 2.bir goz iyidir inşallah güzel sonuçlar çıkar bugun mu gidiyorsun diğer perinatologa
Canım çıkınca yaz bize mutlakaBen iki gebeliğimde de ona gittim, buraya da yazmıştım, bu bebeğimde pelvik böbrek teşhisi koydu sağ böbreği için. Şimdi doktorumun önerisiyle başka bir perinatoloğa daha geldim, bekliyorum, başka bir göz daha görsün diye. Recep bey, alanında iyi bir hekim, yanıldığını sanmıyorum ama başka birinin görmesi daha içimi rahatlatacak sanırım, o yüzden geldim.
İnşallah canım belirsizlik çok kötü bisey gerçekten sen de bize yaz muhakkakEvet 3’te randevum, içerdeki hastanın çıkmasını bekliyorum bir saattirUmarım sen de iyi haber alırsın cuma günü, o sana net bir şey söyler zaten.
Tabii yazarım mutlakaCanım çıkınca yaz bize mutlaka
keşkeKeşke her yerde aynı hizmet olsa da burda da kimse özele gitmek zorunda kalmasa ama maalesef3 gün çökmüş ama konforluysa neden olmasın
oyuncaklıııııKızlar babyjörn oyuncaklımı tercih edilmeli oyuncaksız mı, ona göre sipariş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?