Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
cabuk veriliyormuş cıkışlar cünki normal doğumda toparlanmakda 2-3 günü alıyor
Onu bilemiyorum canım ben normal yaptım ilk doğumda iki gece üç gün kaldım hem tansiyonum yüksekti hemde çok kan kaybettiğim için ikinci doğumda bı sıkıntı olmadı 24 saat kaldım eltim sezeryan olmuştu mesela 5 gün hastaneden yattı tansiyonu yükseliyordu

evet canım bizim burda herkez devlette doğum yapar ama devlet aynı özel hastane gibi bizim ve normal doğumda 3 gün kalıyorsun duruma göre daha fazla tabi sezeryanda net 1 hafta yatıyorsun ondan sordum orda nasıl diye
fiyatlarıda merak ettim herkez yazar doğurunca nekadar olduğunu heryerde farklıymış ya

İyi düşünmeye çalışıyorum canım. Buradaki arkadaşlar Recep has diye bir prof önerdi cumaya randevu aldım tekrar detayli ultrason için bakalim o ne diyecek
Ay hadi inşallah canım benim az kalmış, umarım doktor güzel haberler verir rahatlarız aşkım

ne güzel en azından duruma göre fazla yatış yapmışlar, zaten olması gereken o aslında normal doğumda 3 gün sezeryanda 5-7 gün bence

İyi düşünmeye çalışıyorum canım. Buradaki arkadaşlar Recep has diye bir prof önerdi cumaya randevu aldım tekrar detayli ultrason için bakalim o ne diyecek
Ben iki gebeliğimde de ona gittim, buraya da yazmıştım, bu bebeğimde pelvik böbrek teşhisi koydu sağ böbreği için. Şimdi doktorumun önerisiyle başka bir perinatoloğa daha geldim, bekliyorum, başka bir göz daha görsün diye. Recep bey, alanında iyi bir hekim, yanıldığını sanmıyorum ama başka birinin görmesi daha içimi rahatlatacak sanırım, o yüzden geldim.

Keşke her yerde aynı hizmet olsa da burda da kimse özele gitmek zorunda kalmasa ama maalesef 3 gün çökmüş ama konforluysa neden olmasın

Aa evet hatırladım yazmıştın her zaman 2.bir goz iyidir inşallah güzel sonuçlar çıkar bugun mu gidiyorsun diğer perinatologa

Aa evet hatırladım yazmıştın her zaman 2.bir goz iyidir inşallah güzel sonuçlar çıkar bugun mu gidiyorsun diğer perinatologa
Evet 3’te randevum, içerdeki hastanın çıkmasını bekliyorum bir saattir Umarım sen de iyi haber alırsın cuma günü, o sana net bir şey söyler zaten.

Canım çıkınca yaz bize mutlaka

Kızlar babyjörn oyuncaklımı tercih edilmeli oyuncaksız mı, ona göre sipariş vereceğim

Eklentiler

• IMG_5216.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_5215.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 14
Keşke her yerde aynı hizmet olsa da burda da kimse özele gitmek zorunda kalmasa ama maalesef 3 gün çökmüş ama konforluysa neden olmasın
keşke hastanede kaldığınız günler aslında bebeğinizle tek yanlız kaldığınız yer oyüzden 3 gün cok güzeldi aşk yaşadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…