- 16 Eylül 2024
- 5.627
- 5.018
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.981
Aa öyle mi canim. Ben hic ikinci doz vs sormadim bakalim benimki ne diyecek. Bende karma aşı bir kez tek doz olunup konu kapatiliyor saniyordum kızlar oyle degil diyorlar bakalim.Benim doktorum da geçmişte hiç tetanozum olmamasına rağmen tek doz dedi canım
Oyy ne güzeller canim yaa güle güle kullansın yakisikliOgluşumun kışlık cicileri geldiiiii
Bunda da iki görüş olmaz beAa öyle mi canim. Ben hic ikinci doz vs sormadim bakalim benimki ne diyecek. Bende karma aşı bir kez tek doz olunup konu kapatiliyor saniyordum kızlar oyle degil diyorlar bakalim.
Güle güle giysin tosuncuk, totosunu yerimOgluşumun kışlık cicileri geldiiiii
bendeeeAyyy bebek çantasında çok kararsızımoysho ve skiphop arasında gidip geliyorumm
ya bunu geçenlerde biri daha yazdı. 2 eylül kontrolüm var, doktoruma soracam bu konuyuKızlar 30. hafta civarı tekrar ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Bugün gittiğim doktor önerdi de o zaman beyni daha çok geliştiği için çok daha net görünüyormuş
Paslaşalım kuzu, ben doktorun yaklaşımından sanırım gideceğimGüle güle giysin tosuncuk, totosunu yerim
bendeee
ya bunu geçenlerde biri daha yazdı. 2 eylül kontrolüm var, doktoruma soracam bu konuyu
Ay sorma canım yaa vallahiiiiBunda da iki görüş olmaz bebu doktorlar iyice kafamızı çorba etti
Canımm ben şöyle yaptım önce dümdüz alınacaklar listesi yaptım sonra tek tek her ürün için marka model araştırıp yazdım. Şimdi de girip Trendyol ve Hepsiburada'da fiyat karşılaştırması yapıp aldım.Ay sorma canım yaa vallahiiiibiri hic olmayin der. Biri 2 doz biri 1 doz biri 5 doz ne yapcagimizi sasirdik.
Liste hazirlamissin hepsini netten mi siparis veriyorsun canim. Ben magaza gezemicem diye üzülüyorken sizlerin de netten aldığınızı görünce azcik moralim duzeliyor
Hiç boşuna moralini bozma yaniAy sorma canım yaa vallahiiiibiri hic olmayin der. Biri 2 doz biri 1 doz biri 5 doz ne yapcagimizi sasirdik.
Liste hazirlamissin hepsini netten mi siparis veriyorsun canim. Ben magaza gezemicem diye üzülüyorken sizlerin de netten aldığınızı görünce azcik moralim duzeliyor
Aşkım bende gezerek almıyorum hiç bir şeyi, sadece arabayı bakmak için gittim o kadar, oda iki seçenek arasında kaldığım için denemek istedim, her şeyi online sipariş veriyorumAy sorma canım yaa vallahiiiibiri hic olmayin der. Biri 2 doz biri 1 doz biri 5 doz ne yapcagimizi sasirdik.
Listeni kaydettimCanımm ben şöyle yaptım önce dümdüz alınacaklar listesi yaptım sonra tek tek her ürün için marka model araştırıp yazdım. Şimdi de girip Trendyol ve Hepsiburada'da fiyat karşılaştırması yapıp aldım.
Mersin o kadar sıcak ki mümkün değil tek tek gezip alayım, bir de gerçekten pandemiden sonra online alışverişe öyle alışmışız ki çoğu da ya bildiğim marka ya da kullanan öneren birileri olunca canlı bakmaya gerek bile duymadım
Öyle canim bende senin gibi düşünüyorum zaten. Normalde de herseyi netten bakip yorum okuyup alirim ama bebegimle ilgili seylere magazadan bakariz diye düşünüyordum biraz. Ama dediğin gibi zaten heryer sıcak ve hastaliklar kol geziyor. Maskeyle cikmak olmuyor. Avmde gezerken wc sıkıntı oluyor fln derken en iyisi online. Dedigin gibi bende herseyimi onlinedan almaya alismisim ama ne bileyim biraz burkuluyor icim ister istemezCanımm ben şöyle yaptım önce dümdüz alınacaklar listesi yaptım sonra tek tek her ürün için marka model araştırıp yazdım. Şimdi de girip Trendyol ve Hepsiburada'da fiyat karşılaştırması yapıp aldım.
Mersin o kadar sıcak ki mümkün değil tek tek gezip alayım, bir de gerçekten pandemiden sonra online alışverişe öyle alışmışız ki çoğu da ya bildiğim marka ya da kullanan öneren birileri olunca canlı bakmaya gerek bile duymadım
Öyle canim dogru diyorsun yaa. Model fln begendikten sonra geriye siparisi eve getirmeleri kaliyor zaten.Hiç boşuna moralini bozma yaniinan gezecek vaktim, halim var ama ne gerek var mesela bebek arabası karar vermişim Maxi cosi leona 2'ye ee gitsem de gitmesem de aynı hem online daha uygun ve kapıma kadar geliyor
E bebekle ilgili yorumuna dibine kadar katılıyorum aşkoÖyle canim bende senin gibi düşünüyorum zaten. Normalde de herseyi netten bakip yorum okuyup alirim ama bebegimle ilgili seylere magazadan bakariz diye düşünüyordum biraz. Ama dediğin gibi zaten heryer sıcak ve hastaliklar kol geziyor. Maskeyle cikmak olmuyor. Avmde gezerken wc sıkıntı oluyor fln derken en iyisi online. Dedigin gibi bende herseyimi onlinedan almaya alismisim ama ne bileyim biraz burkuluyor icim ister istemez
Öyle canim dogru diyorsun yaa. Model fln begendikten sonra geriye siparisi eve getirmeleri kaliyor zaten.
Bide ben mesela magazalarsa o kadar kiyafet cesidi de bulamiyorum netteki kadar. Bilmiyorum ama online da daha fazla model ve daha guzel modeller var. Hele e bebek hayal kırıklığı oldu bende gecen bi gitmistik ay hep demode seyler cirkin tulumlar falan erkek bebisler icin. Dedim biz oglumuza bisey alamicaz heralde diyeama bi girsim trendyola fln ohoo istemedigin kadar.. hm waikiki defacto hepsinde dolu ve hepside online da magazada gor deyince de bulunmuyor
Ay ne bileyim benim çıkmam yasak ya sanki magazadan almazsam olmayacakmis gibi hissediyordum. Ama dogru yani herseyi zaten online aliyoruz. Biraz duygusal düşündüm galibaAşkım bende gezerek almıyorum hiç bir şeyi, sadece arabayı bakmak için gittim o kadar, oda iki seçenek arasında kaldığım için denemek istedim, her şeyi online sipariş veriyorum
Yanlız değilsin kanka, biz varızAy ne bileyim benim çıkmam yasak ya sanki magazadan almazsam olmayacakmis gibi hissediyordum. Ama dogru yani herseyi zaten online aliyoruz. Biraz duygusal düşündüm galibayine diyorum analıque
28.haftada giricem ben canimKızlar 30. hafta civarı tekrar ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Bugün gittiğim doktor önerdi de o zaman beyni daha çok geliştiği için çok daha net görünüyormuş
Ay birazda gerçekler ama dimi yaaaE bebekle ilgili yorumuna dibine kadar katılıyorum aşkosolmuş saatlerce güneşte kalmış gibi ya desenleride
İyiki varsiniz kankammmmYanlız değilsin kanka, biz varız
Canım normalde 1 Tetanoz +Boğmaca sonra 4 hafta sonra Tetanozun 2.dozu var sadece .Dediğim gibi benim doktorum ben daha önce vurulmama rağmen tüm gebelerinde tek doz Tetanoz öneriyormuş .Ben şimdi vuruldum 1Tetanoz+Boğmaca bitti başka vurulmayacağım .Aa öyle mi canim. Ben hic ikinci doz vs sormadim bakalim benimki ne diyecek. Bende karma aşı bir kez tek doz olunup konu kapatiliyor saniyordum kızlar oyle degil diyorlar bakalim.
Olsun kuzum evden izlersin artık. İlk adimlarim sayfası var ona üye ol. Orda canli yayın eğitimler oluyor. Mesaj geliyor hangi gün hangi saatte olacağıyla ilgiliBende bu ay gebe okuluna gitmeye niyetliydimmerak ediyordum neler anlatilacak diye. Ama artik yataktan naklen yayin disinda okul mokul yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?