- 20 Nisan 2025
- 197
- 108
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.001
İndirimde bulunca alıyorum son kullanma tarihleri baya uzun oluyorKızla deterjan şampuan falan şimdiden alacakmısınız yoksa tarih yaklaşıncamı
Uyy sana feda, atardım seve seve kuzumListeni kaydettimhırkıs
Nerdeyse herşeyimi internetten almıştım canım zaten genel olarak internet alışverişi yapıyorumAy sorma canım yaa vallahiiiibiri hic olmayin der. Biri 2 doz biri 1 doz biri 5 doz ne yapcagimizi sasirdik.
Liste hazirlamissin hepsini netten mi siparis veriyorsun canim. Ben magaza gezemicem diye üzülüyorken sizlerin de netten aldığınızı görünce azcik moralim duzeliyor
Ay ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzelÖyle canim bende senin gibi düşünüyorum zaten. Normalde de herseyi netten bakip yorum okuyup alirim ama bebegimle ilgili seylere magazadan bakariz diye düşünüyordum biraz. Ama dediğin gibi zaten heryer sıcak ve hastaliklar kol geziyor. Maskeyle cikmak olmuyor. Avmde gezerken wc sıkıntı oluyor fln derken en iyisi online. Dedigin gibi bende herseyimi onlinedan almaya alismisim ama ne bileyim biraz burkuluyor icim ister istemez
Öyle canim dogru diyorsun yaa. Model fln begendikten sonra geriye siparisi eve getirmeleri kaliyor zaten.
Bide ben mesela magazalarsa o kadar kiyafet cesidi de bulamiyorum netteki kadar. Bilmiyorum ama online da daha fazla model ve daha guzel modeller var. Hele e bebek hayal kırıklığı oldu bende gecen bi gitmistik ay hep demode seyler cirkin tulumlar falan erkek bebisler icin. Dedim biz oglumuza bisey alamicaz heralde diyeama bi girsim trendyola fln ohoo istemedigin kadar.. hm waikiki defacto hepsinde dolu ve hepside online da magazada gor deyince de bulunmuyor
Bana da 28-30 arası dedi, 30'u geciktirme çok dedi28.haftada giricem ben canim
Kuzu ben aldım, skt'leri çok ileriymiş sordumKızla deterjan şampuan falan şimdiden alacakmısınız yoksa tarih yaklaşıncamı
Bunu ben de soracaktım canım. 28-32 arası tekrar çağırdı perinatolog. Son trimesterda bir kez daha detaylı olması gerekiyormuş. Ne kadar gereklidir bilemiyorum ya. İlk kızımda yaptırmadımKızlar 30. hafta civarı tekrar ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Bugün gittiğim doktor önerdi de o zaman beyni daha çok geliştiği için çok daha net görünüyormuş
Ay bugün o kadar içimi rahatlattı ki o yüzden sanırım gideceğim ben. Bu arada her yerde böyle mi bilmiyorum ama bu gittiğime göre daha uygun bir fiyata gidecekmişim.Bunu ben de soracaktım canım. 28-32 arası tekrar çağırdı perinatolog. Son trimesterda bir kez daha detaylı olması gerekiyormuş. Ne kadar gereklidir bilemiyorum ya. İlk kızımda yaptırmadım
Kanka bende sanırım senden öğrendim bunu, geçen gruba sen yazmış olabilirsin, eğer lazımsa bende yaptıracam, her trimester bir detaylıya gidiyoruzBunu ben de soracaktım canım. 28-32 arası tekrar çağırdı perinatolog. Son trimesterda bir kez daha detaylı olması gerekiyormuş. Ne kadar gereklidir bilemiyorum ya. İlk kızımda yaptırmadım
Canım ben örmeyi çok seviyorum küçüklükten beri yapar hediye ederimKızlar bişe sorabilir miyim siz bu battaniyeleri örmeyi nerden öğrendiniz
Bende bilmiyorum ama nette var bulursun birde şimdilik yapmak istemiyorum hava sıcak eller terliyor bende iki tane yapma fikri varKızlar bişe sorabilir miyim siz bu battaniyeleri örmeyi nerden öğrendiniz
bana istersen yaptıralım dedi istemezsen başka yolunu buluruz dedi, ben yaptıracağım amaKızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.
Canım benim için çok arafta kalan bir konu ama gebelik öncesinde doktorum ne öneriyorsa onu yapacağım demiştim o yüzden yaptıracağım. 20 gün sonra gel dedi yani 27. haftada yaptırmış olacağımKızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.
Sevgi hastanesi hakkında bende hep öyle şeyler duydum ya ama şehir hastanesi hakkında da emin değilim doğumun nasıl olacağına göre ilerlicem sanırımaylemakk @se25lin milletin özel hastaneleri ne kadar güzel ya Bizim Balıkesirde adam gibi hastane yok resmen. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?? Ablam ilkini devlette ikinci bebeğini sevgide doğurdu. Resmen doğum sırasında gazlı bezleri yoktu. Hastanın temizliği için ıslak mendil istediler bizden. Şok olmuştuk. Dalga geçer gibi odayı süsleyip lohusa şerbeti getirmişlerdi tıbbi olarak çok yetersiz ama ıvır zıvır işlerde çalışıyorlar 20li yaşlarda ebeler vardı sıfır tecrübe. En ufak sorun olursa da şehire veya üniversiteye postaliyorlar
Benimkiside önerseydi bende yaptıracaktım canım genetikte anne babada şeker yok benim o yüzden gerek yok dedi. İnşallah doğru bir yoldur.Canım benim için çok arafta kalan bir konu ama gebelik öncesinde doktorum ne öneriyorsa onu yapacağım demiştim o yüzden yaptıracağım. 20 gün sonra gel dedi yani 27. haftada yaptırmış olacağım
Bizdede hiç şeker yok, birde ben çok güzel beslenirim şeker düşkünlüğüm kilom yok, bu konuyu detaylı konuşacam eğer çok gerek görmezse yaptrmıcam ama yok hayat memat meselesi derse yaptırırımKızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.
Bizede haber et canım ne diyor bakalım doktorunBizdede hiç şeker yok, birde ben çok güzel beslenirim şeker düşkünlüğüm kilom yok, bu konuyu detaylı konuşacam eğer çok gerek görmezse yaptrmıcam ama yok hayat memat meselesi derse yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?