Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Nerdeyse herşeyimi internetten almıştım canım zaten genel olarak internet alışverişi yapıyorum

Ay ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel

Kızlar 30. hafta civarı tekrar ayrıntılı ultrasona girecek misiniz? Bugün gittiğim doktor önerdi de o zaman beyni daha çok geliştiği için çok daha net görünüyormuş
Bunu ben de soracaktım canım. 28-32 arası tekrar çağırdı perinatolog. Son trimesterda bir kez daha detaylı olması gerekiyormuş. Ne kadar gereklidir bilemiyorum ya. İlk kızımda yaptırmadım

Bunu ben de soracaktım canım. 28-32 arası tekrar çağırdı perinatolog. Son trimesterda bir kez daha detaylı olması gerekiyormuş. Ne kadar gereklidir bilemiyorum ya. İlk kızımda yaptırmadım
Ay bugün o kadar içimi rahatlattı ki o yüzden sanırım gideceğim ben. Bu arada her yerde böyle mi bilmiyorum ama bu gittiğime göre daha uygun bir fiyata gidecekmişim.

Kanka bende sanırım senden öğrendim bunu, geçen gruba sen yazmış olabilirsin, eğer lazımsa bende yaptıracam, her trimester bir detaylıya gidiyoruz

Kızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.

Kızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.
Canım benim için çok arafta kalan bir konu ama gebelik öncesinde doktorum ne öneriyorsa onu yapacağım demiştim o yüzden yaptıracağım. 20 gün sonra gel dedi yani 27. haftada yaptırmış olacağım

Sevgi hastanesi hakkında bende hep öyle şeyler duydum ya ama şehir hastanesi hakkında da emin değilim doğumun nasıl olacağına göre ilerlicem sanırım (

Canım benim için çok arafta kalan bir konu ama gebelik öncesinde doktorum ne öneriyorsa onu yapacağım demiştim o yüzden yaptıracağım. 20 gün sonra gel dedi yani 27. haftada yaptırmış olacağım
Benimkiside önerseydi bende yaptıracaktım canım genetikte anne babada şeker yok benim o yüzden gerek yok dedi. İnşallah doğru bir yoldur.

Bizdede hiç şeker yok, birde ben çok güzel beslenirim şeker düşkünlüğüm kilom yok, bu konuyu detaylı konuşacam eğer çok gerek görmezse yaptrmıcam ama yok hayat memat meselesi derse yaptırırım

Kız bebişi olanlar baksın ya çok beğendim, erkek anaları üzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…