- 23 Ekim 2024
- 3.821
- 6.013
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.021
Kanka müslin aralık ayı için ince olmaz mıBabymod Çiçekli Müslin 100% Pamuk 5'li Kız Bebek Hastane Çıkışı Bebek Takımı - Fiyatı, Yorumları
Babymod Çiçekli Müslin 100% Pamuk 5'li Kız Bebek Hastane Çıkışı Bebek Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Muukh store Müslin Yenidoğan Set | Kahve Kalp | Fırfırlı | %100 pamuk | 0-3 ay - Fiyatı, Yorumları
Muukh store Müslin Yenidoğan Set | Kahve Kalp | Fırfırlı | %100 pamuk | 0-3 ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kız bebişi olanlar baksın ya çok beğendim, erkek anaları üzgün
Kuzu evlerimiz doğalgazlı olunca çok kalına da gerek yok diye düşündümKanka müslin aralık ayı için ince olmaz mı
Tabi aşkım her şeyi soracağım 2 eylüldeBizede haber et canım ne diyor bakalım doktorun
Aşkım normal pamuklu giydiririm ben ya, bir kat sadeceKuzu evlerimiz doğalgazlı olunca çok kalına da gerek yok diye düşündüm
Sadece 4 gün olcak dediler banada aynı haftada 4 gün dediler her hafta birer gün olsaydı daha iyi olurdu bende sırf ondan gitmek istedim ordakilerde öyle dedi bakalım haber vermelerini bekliyorum eylülün 2.haftası şeker yüklemesine gidicem o zaman bi uğrarım eğer o tarihe kadar belli olmazsa inşallah verimli geçer2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diyeBen de hastaneye gittigimde soracağım Çok tatlı bir ortam ya gebe okulu. Gitmen çok iyi olacak
Kuzum hepsiburadada hata vardır ben bayadır takipteyim ya 400-500 bandında hep, ben de trendyoldan aldım 500luyduKızlar ecowell şampuan neden hespi burada ile e bebek arasında uçurum fark var, aynı değil mi acaba diyecem ikiside 300 ml
Ya erkek bebek demek dinazor demek gibi sanki başka bişey yok. Cinsiyeti öğrenince de ilk dedim ki bekle bizi dinazor. nefret ediyorum ya bitane bile almamaya çalışacağım inşallah dikkatsizliğime gelip araya karışmazAy ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
Bana arkadaşım hediye almışYa erkek bebek demek dinazor demek gibi sanki başka bişey yok. Cinsiyeti öğrenince de ilk dedim ki bekle bizi dinazor. nefret ediyorum ya bitane bile almamaya çalışacağım inşallah dikkatsizliğime gelip araya karışmaz
Kanka ucuz olanda kömür gelmesinKuzum hepsiburadada hata vardır ben bayadır takipteyim ya 400-500 bandında hep, ben de trendyoldan aldım 500luydu
SalatalıkKanka ucuz olanda kömür gelmesin
Fiyat konusunda bişey sormadım aynı olur diye düşündüm kafamda. Ben de çok memnun kalmıştım insanın sürekli gidesi geliyorAy bugün o kadar içimi rahatlattı ki o yüzden sanırım gideceğim ben. Bu arada her yerde böyle mi bilmiyorum ama bu gittiğime göre daha uygun bir fiyata gidecekmişim.
Yok ben yazmadım canım ama konuşulmuştu sanki. Detaylıyı çok seviyorum ben ya sürekli gidebiliriz aslında. Zaten en önemlisi buydu. Bundan sonrakinde stres yapmayiz benceKanka bende sanırım senden öğrendim bunu, geçen gruba sen yazmış olabilirsin, eğer lazımsa bende yaptıracam, her trimester bir detaylıya gidiyoruz
Bizim detaylı 3500'dü 30. hafta olana 2 bin dediFiyat konusunda bişey sormadım aynı olur diye düşündüm kafamda. Ben de çok memnun kalmıştım insanın sürekli gidesi geliyor
Sürekli gidemem kankaYok ben yazmadım canım ama konuşulmuştu sanki. Detaylıyı çok seviyorum ben ya sürekli gidebiliriz aslında. Zaten en önemlisi buydu. Bundan sonrakinde stres yapmayiz bence
Şehirdeki personel çok deneyimli oluyor 10 kişi falan vardı galiba tepemde doğururkenSevgi hastanesi hakkında bende hep öyle şeyler duydum ya ama şehir hastanesi hakkında da emin değilim doğumun nasıl olacağına göre ilerlicem sanırım(
Bak buna da çok şaşırıyorumSürekli gidemem kankabenden bu sefer 13.5K aldı hastane
Yani 13.5'a sen her ay detaylı yaptırabilirmişsin kankaBak buna da çok şaşırıyorumMersin'de en iyi olarak önerilen perinatologların detaylı ultrason ücretleri 2.5-3.5 arasıydı hep
Gecer bence diğer iller icin de güzel diyor herkes. İyi bir uygulama bence sonuna kadar her imkanı kullanmak lazımSadece 4 gün olcak dediler banada aynı haftada 4 gün dediler her hafta birer gün olsaydı daha iyi olurdu bende sırf ondan gitmek istedim ordakilerde öyle dedi bakalım haber vermelerini bekliyorum eylülün 2.haftası şeker yüklemesine gidicem o zaman bi uğrarım eğer o tarihe kadar belli olmazsa inşallah verimli geçer
7i farkı bulun sorusu gibi aralarında fark aradım ama aynı ürün fark göremedimKızlar ecowell şampuan neden hespi burada ile e bebek arasında uçurum fark var, aynı değil mi acaba diyecem ikiside 300 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?