Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka müslin aralık ayı için ince olmaz mı

2 sene önce öyleydi eğitime gidince sorarsın veriyor musunuz diye Ben de hastaneye gittigimde soracağım Çok tatlı bir ortam ya gebe okulu. Gitmen çok iyi olacak
Sadece 4 gün olcak dediler banada aynı haftada 4 gün dediler her hafta birer gün olsaydı daha iyi olurdu bende sırf ondan gitmek istedim ordakilerde öyle dedi bakalım haber vermelerini bekliyorum eylülün 2.haftası şeker yüklemesine gidicem o zaman bi uğrarım eğer o tarihe kadar belli olmazsa inşallah verimli geçer

Kızlar ecowell şampuan neden hespi burada ile e bebek arasında uçurum fark var, aynı değil mi acaba diyecem ikiside 300 ml

Eklentiler

• IMG_5240.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5239.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
Ay ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
Ya erkek bebek demek dinazor demek gibi sanki başka bişey yok. Cinsiyeti öğrenince de ilk dedim ki bekle bizi dinazor. nefret ediyorum ya bitane bile almamaya çalışacağım inşallah dikkatsizliğime gelip araya karışmaz

Bana arkadaşım hediye almış ve cidden dolabın en renkli ürünü olacak olabilir

Ay bugün o kadar içimi rahatlattı ki o yüzden sanırım gideceğim ben. Bu arada her yerde böyle mi bilmiyorum ama bu gittiğime göre daha uygun bir fiyata gidecekmişim.
Fiyat konusunda bişey sormadım aynı olur diye düşündüm kafamda. Ben de çok memnun kalmıştım insanın sürekli gidesi geliyor

Kanka bende sanırım senden öğrendim bunu, geçen gruba sen yazmış olabilirsin, eğer lazımsa bende yaptıracam, her trimester bir detaylıya gidiyoruz
Yok ben yazmadım canım ama konuşulmuştu sanki. Detaylıyı çok seviyorum ben ya sürekli gidebiliriz aslında. Zaten en önemlisi buydu. Bundan sonrakinde stres yapmayiz bence

Sevgi hastanesi hakkında bende hep öyle şeyler duydum ya ama şehir hastanesi hakkında da emin değilim doğumun nasıl olacağına göre ilerlicem sanırım (
Şehirdeki personel çok deneyimli oluyor 10 kişi falan vardı galiba tepemde doğururken Çocuk doktoru da hazırda bekliyor zaten yogunbakimi ameliyathanesi de hazır donanımlı.Gidip görme şansın olmasını çok isterdim. Ben doğumdan önce görmüştüm ve ondan sonrasinda korkum da azalmıştı

Gecer bence diğer iller icin de güzel diyor herkes. İyi bir uygulama bence sonuna kadar her imkanı kullanmak lazım internette herşeyi okuyorum izliyorum zaten ne gerek var diyordum ama öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…