Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar tinylamb ve kitikate dışında hastane çıkış seti öneriniz var mı? Tek kriterim organik pamuk ya da %100 pamuk olması. Bir de isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kaldığınız bir yer var mı?

1 tetanoz + bogmaca dedigin iki farklı aşı mi oluyor ben bu konulara cok yabanciyim canim ya.
Ikisi tek bir aşı mı?

Son düzenleme:
Ay ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
Hepimizin yaralı tarafı ebebek o zaman zaten düz renkler hiiic yok. Mesela tek renk kırmızı bulayim desen yok. Illa desenli bisey var. Neyseki eskisi gibi degilde ebebek dışında bircok güzel magaza var ve netten kocamaaan bir magazadan bakar gibi bir sürü model buluyoruz.
Ebebek bence bebek arabasi beşik vs bakip fikir sahibi olmak icin güzel. Gerisini netten hallederiz.

O sırada tüm dinozorlu takımları magazalardan toplayip gelen eş dost

Ben gecen instadan bir sayfaya sordum 3800 mü ne oyle bir fiyat verdi. Kafayi yemişsiniz afiyet olsun dedim uzaklastim. Sanki cocuk okula gidene kadar giyecek bu nasil bir fiyat ya şaşırdım açıkçası

Canım ben direkt girişte doktora dedim ki bastırarak yapmayacaksınız değil mi ? Ben korkuyorum, çıktıktan sonra bir hafta uyuyamam bir şey oldu mu diye. Sen hiç merak etme benim ona zarar verme ihtimalim var mı sence dedi. Bebeğim sağolsun heryerini kolaylıkla gösterdi. Göremediği yerler için de 10 dakika yüzüstü ve yan yatırdı, istediği pozisyona geldi. Hiç baskı yapmadan ultrasonu tamamlamış olduk. Sen de başta söylersin. Bir de inşallah bebişin de hareketli olup gösterirse misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…