- 23 Ekim 2024
- 3.828
- 6.024
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.041
Soyuluyoruz yaBak buna da çok şaşırıyorumMersin'de en iyi olarak önerilen perinatologların detaylı ultrason ücretleri 2.5-3.5 arasıydı hep
Bende alttaki pembe kalbe bile baktım,7i farkı bulun sorusu gibi aralarında fark aradım ama aynı ürün fark göremedim
Seninki de makulmüş ya. Ben de 4000e gittim. 10 gün sonra kontrol muayenesi yaptı onda ücret almadi zaten. 28de kaç ister bilmiyorumBizim detaylı 3500'dü 30. hafta olana 2 bin dedi
Senin hastane abartıyor yaSürekli gidemem kankabenden bu sefer 13.5K aldı hastane
Ben 60*90 aldım 30lu ilk etapta denemek için kuzu sonra duruma göre büyük küçük anlarım dedim. Küçük olmasın daKızlar birde alt açma örtüsü yeni doğan için 60x90 olsun 60x60 ?
Evde küçükler daha iyi bence belden aşağısı üstüne gelse yetiyor. Ama dışarıda alt alırken tüm vücudu örtüye geleceği için büyükler daha iyiKızlar birde alt açma örtüsü yeni doğan için 60x90 olsun 60x60 ?
Bunun ne gıbı bır zararı var ben cozemedım neden bazı anneler yaptırmak istemıyorKızlar şaibeli konu şeker yüklemesi. Ben doktoruma sorduğumda açlık tokluk baktır yeter dedi. O yüzden yaptırmayacağım. Sizler yaptıracakmısınız.
İkisindende aldım kankaEvde küçükler daha iyi bence belden aşağısı üstüne gelse yetiyor. Ama dışarıda alt alırken tüm vücudu örtüye geleceği için büyükler daha iyi
Ben 60*90 aldım 30lu ilk etapta denemek için kuzu sonra duruma göre büyük küçük anlarım dedim. Küçük olmasın da
Erkekse kesinlikle 60x90, çünkü altını açınca çiş fırlatıyorlar direktKızlar birde alt açma örtüsü yeni doğan için 60x90 olsun 60x60 ?
Dermoeczanemden baktım 425 diyor güveniyorum bu siteye o yüzden şişirme fiyattır hepsiburada canımKızlar ecowell şampuan neden hespi burada ile e bebek arasında uçurum fark var, aynı değil mi acaba diyecem ikiside 300 ml
1 tetanoz + bogmaca dedigin iki farklı aşı mi oluyor ben bu konulara cok yabanciyim canim ya.Canım normalde 1 Tetanoz +Boğmaca sonra 4 hafta sonra Tetanozun 2.dozu var sadece .Dediğim gibi benim doktorum ben daha önce vurulmama rağmen tüm gebelerinde tek doz Tetanoz öneriyormuş .Ben şimdi vuruldum 1Tetanoz+Boğmaca bitti başka vurulmayacağım .
Dogru kuzum artik öyle yapayim napayim canımız sağolsun. Oğluşum iyi olsun ben yatmaya devammOlsun kuzum evden izlersin artık. İlk adimlarim sayfası var ona üye ol. Orda canli yayın eğitimler oluyor. Mesaj geliyor hangi gün hangi saatte olacağıyla ilgili
Hepimizin yaralı tarafı ebebek o zamanAy ben e bebek'e girmiştim birgün baktım tüm erko ürünleri dinozorlu, yemin ederim ağlayacaktım ben sade seviyorum bej, yeşil olsun her şey diye hahahaha sonra baktım internette daha güzel
O sırada tüm dinozorlu takımları magazalardan toplayip gelen eş dostYa erkek bebek demek dinazor demek gibi sanki başka bişey yok. Cinsiyeti öğrenince de ilk dedim ki bekle bizi dinazor. nefret ediyorum ya bitane bile almamaya çalışacağım inşallah dikkatsizliğime gelip araya karışmaz
Ben gecen instadan bir sayfaya sordum 3800 mü ne oyle bir fiyat verdi. Kafayi yemişsiniz afiyet olsun dedim uzaklastim. Sanki cocuk okula gidene kadar giyecek bu nasil bir fiyat ya şaşırdım açıkçasıKızlar tinylamb ve kitikate dışında hastane çıkış seti öneriniz var mı? Tek kriterim organik pamuk ya da %100 pamuk olması. Bir de isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kaldığınız bir yer var mı?
Benim gittigim hastanede öyle kanka 12.5 diye biliyorum detaylı ultrason ücretiniSoyuluyoruz ya
Bence belli hastaneler belli fiyatlarla ilerliyor büyük sehirlerde benimki de ayni çünkü. Basit hersey bile ücretliSenin hastane abartıyor ya
Canım ben direkt girişte doktora dedim ki bastırarak yapmayacaksınız değil mi ? Ben korkuyorum, çıktıktan sonra bir hafta uyuyamam bir şey oldu mu diye. Sen hiç merak etme benim ona zarar verme ihtimalim var mı sence dedi. Bebeğim sağolsun heryerini kolaylıkla gösterdi. Göremediği yerler için de 10 dakika yüzüstü ve yan yatırdı, istediği pozisyona geldi. Hiç baskı yapmadan ultrasonu tamamlamış olduk. Sen de başta söylersin. Bir de inşallah bebişin de hareketli olup gösterirse missskızlar herkez ayrintili usg de doktorlar cok bastırdı yazmışsınz yarin ayrintili ultrasonum var
2 gun once eşim göbegime igne yaparken güldüm baya gülmez olaydm igne yanlsmi oldu damarami denk geldi artik çok şiş baya morardi pijama lastigi bile aşırı agrı yapıyor göbegm baya kötü yani doktor gorunce bile noldu buraya der artık
oyle bastırırsa nasıl dayanıcam karnımı ovamıyorum bile şuan
Aman aman yapmazlar inşallahO sırada tüm dinozorlu takımları magazalardan toplayip gelen eş dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?