- 17 Nisan 2019
- 2.791
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.061
Yaa maşallah sana minik erkekSelaaaam teyzeler
Biz geldiikçok şükür her şeyimiz çok güzel çıktı, öyle rahatladım ki zaten doktor çok iyi, çok iyi dedikçe ağlamaya başladım çok stres yapmıştım kaç gündür çünkü. Canım oğlum bir süre görüntü vermedi, 3 kere gir çık yaptık. Çikolata, dondurma ne varsa yedim hahaha
Mersin'de olan arkadaşlara gözü kapalı Prof. Deniz Arıkan'ı öneririm gerçekten toplamda 1 buçuk saate yakın sürdü, o kadar rahatlattı ki beni
2. fotoda sinirine bakın
Bu arada 23+5 651 gram olmuş, doktor yenidoğan kıyafet çok alma iri olacak belli dediplasentam da iyice çıkmış hiçbir sorun yok dedi, karbonhidratı biraz azalt yeterli dedi
Ben kızımı çıkardım 10 günlüktü hiç sakınmadım bağışıklığı için önemli tavsiye ediyorum zaten dr kontrolleri aşı vs mutlaka çıkacaklar40 ı çıkmadan mı canım çıkaracaksın
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYarında ben detaylıya giriyorum kızlar dualarınızda olmayı çok isterim
Evet canım maalesefBir sor bakalim ne diyecek insallah gerek yok der de
Senin 50 lik olan seker yukleme testinde sorun mu cikti 2.yi yaptiriyorsun canım
Aşkım benimki muayene görünüyor ama sonuçları elime verdi doktorum, online yokKızlar merak ettim simdi detaylı ultrason sonrası enabizda veya gittiginiz özel hastane sisteminde detaylı usg yaptırdığınıza dair bir bilgi var mı? Sonuc gibi vs birseyler
İnşallah güzel haberlerle gel canım, kaçta randevunuzYarında ben detaylıya giriyorum kızlar dualarınızda olmayı çok isterim
Kuzum benim gittiğim perinatologun muayenehanesi var o yüzden görünmüyorKızlar merak ettim simdi detaylı ultrason sonrası enabizda veya gittiginiz özel hastane sisteminde detaylı usg yaptırdığınıza dair bir bilgi var mı? Sonuc gibi vs birseyler
Aminnİnşallah güzel haberlerle gel canım, kaçta randevunuz
Kızlar için 60x60 yeterli olabilir belki ama erkek bebişler için 60x90 bence. 4 aylık yeğenimden biliyorum bazı kazalar olabiliyorKızlar birde alt açma örtüsü yeni doğan için 60x90 olsun 60x60 ?
Caramell marka hastane çıkışları da güzel canımKızlar tinylamb ve kitikate dışında hastane çıkış seti öneriniz var mı? Tek kriterim organik pamuk ya da %100 pamuk olması. Bir de isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kaldığınız bir yer var mı?
Doğum öncesi görme şansımız oluyormuş sanırım ama kime sormamız lazım tam bilmiyorumŞehirdeki personel çok deneyimli oluyor 10 kişi falan vardı galiba tepemde doğururkenÇocuk doktoru da hazırda bekliyor zaten yogunbakimi ameliyathanesi de hazır donanımlı.Gidip görme şansın olmasını çok isterdim. Ben doğumdan önce görmüştüm ve ondan sonrasinda korkum da azalmıştı
Bizim plesenta hep yaramazlık yapıyor malesef insallah olması gerektigi yerdedir de bebegi rahatca görürCanım ben direkt girişte doktora dedim ki bastırarak yapmayacaksınız değil mi ? Ben korkuyorum, çıktıktan sonra bir hafta uyuyamam bir şey oldu mu diye. Sen hiç merak etme benim ona zarar verme ihtimalim var mı sence dedi. Bebeğim sağolsun heryerini kolaylıkla gösterdi. Göremediği yerler için de 10 dakika yüzüstü ve yan yatırdı, istediği pozisyona geldi. Hiç baskı yapmadan ultrasonu tamamlamış olduk. Sen de başta söylersin. Bir de inşallah bebişin de hareketli olup gösterirse misss
Canim emin ol etkilemistir. Çünkü aşırı uç bir yükseklik çıkmamış.Evet canım maalesef
İçeceği içtikten 1 saat sonra 149 çıktı. Maksimum 140 olmalıymış. Bir gün öncesinde misafirim vardı. Akşam yemeğinde fırın patates, pilav ve çayın yanında da kurabiye yemiştim. Etkilemiş olabilir mi bilmiyorum. Tanı için Cuma 100lük yapalım dedi.
Tamam canım sağolKuzum benim gittiğim perinatologun muayenehanesi var o yüzden görünmüyor
En güzeliİkisindende aldım kanka
Tamam kuşum sagol cevap icin.Aşkım benimki muayene görünüyor ama sonuçları elime verdi doktorum, online yok
Ay hadi güzel haberler getir canım dualarımız seninleYarında ben detaylıya giriyorum kızlar dualarınızda olmayı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?