Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa maşallah sana minik erkek Güzel haberleri almak mutlu ediyor darısı bize

Kızlar merak ettim simdi detaylı ultrason sonrası enabizda veya gittiginiz özel hastane sisteminde detaylı usg yaptırdığınıza dair bir bilgi var mı? Sonuc gibi vs birseyler

Bir sor bakalim ne diyecek insallah gerek yok der de
Senin 50 lik olan seker yukleme testinde sorun mu cikti 2.yi yaptiriyorsun canım
Evet canım maalesef
İçeceği içtikten 1 saat sonra 149 çıktı. Maksimum 140 olmalıymış. Bir gün öncesinde misafirim vardı. Akşam yemeğinde fırın patates, pilav ve çayın yanında da kurabiye yemiştim. Etkilemiş olabilir mi bilmiyorum. Tanı için Cuma 100lük yapalım dedi.

Doğum öncesi görme şansımız oluyormuş sanırım ama kime sormamız lazım tam bilmiyorum ben depremden dolayı hala sındırgıya geçemedim ama Balıkesir'e geçince bakmak istiyorum

Bizim plesenta hep yaramazlık yapıyor malesef insallah olması gerektigi yerdedir de bebegi rahatca görür
peki yüzüstü nasil uzandırdı göbegm kocamn nasıl uzanıcam ki oyle

Canim emin ol etkilemistir. Çünkü aşırı uç bir yükseklik çıkmamış.
Patates pilav kurabiye bunlar hep yükseltir zaten. Biraz temiz beslen bu iki gün. Seker yuklemesine de su dahi icmeden git. Ve test aralarinda su içme.
2.test icin ücret odeyecek misin ?

Aşkım benimki muayene görünüyor ama sonuçları elime verdi doktorum, online yok
Tamam kuşum sagol cevap icin.
Benim o gün ameliyat olunca doktorumda panikledi evrak fln vermedi bize. Dün de evraklarin hazirlanmasi biraz uzun surecekti bizde beklemedik sonuc kagitlarini alamadik yani hala da online da var mi diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…