Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Doğum öncesi görme şansımız oluyormuş sanırım ama kime sormamız lazım tam bilmiyorum ben depremden dolayı hala sındırgıya geçemedim ama Balıkesir'e geçince bakmak istiyorum
Dogumhaneye gidip ebelerden rica edilebilir belki. Çok korkuyorum görünce rahatlarim belki falan dersin bence gösterirler sonuçta pentagona girmiyoruz

Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık

Aşkım senin bunları okuyunca acaba bebeklerin arasını biraz uzun mu tutayım diyorum, sen hakikaten zorlandın bu süreçte ya

Canım boşver hiç takılma, doktorun bakmış bebeklerimiz pamuk ipliğine bağlı değil ki hem, bir şey olmaz korkma, niye aşağıda olsun ya tövbe yarabbim, iki kez gittin sen perinatolog kontrolüne hiç canını sıkma

Biz detaylı haberi bekliyoruz senden sen tatil diyorsun aşkolsun bu hafta değil miydi

Kız aslında haftaya detaylım ama kendi doktoruma bu hafta gitmeyi planlıyorum, eğer gidersem hastanede yönlendirdiği doktora da detaylı yaptıracağım sanırım ya kendisi 22 den 26 ya dediği için yapar inşallah bakalım soracağım kontrole gidince

Kuzum perinatolog üst düzey makinelerle bakıyor, ebe bir eliyle kontrol etmiş hiç üzme kendini bir şey olsa dün doktor derdi

Sormadık ama büyük ihtimalle öderiz, çünkü yanlış hatırlamıyorsam pakete 50lik dahildi sadece çok abartı bir ücret isterlerse ben Bilkent şehir hastanesinde yaptırayım o parayı da çocuklarıma harcayayım diyorum ama eşim uğraşmak istemiyor. Aslında standart prosedür 75lik yapmakmış ama pakete 50lik dahil etmişler.
Çok abartmadan dikkat ediyorum. Cuma günü yüksek çıkmaz diye düşünüyorum.
Sen ne zaman yaptıracaksın? Konuştunuz mu?

Aşkım senin bunları okuyunca acaba bebeklerin arasını biraz uzun mu tutayım diyorum, sen hakikaten zorlandın bu süreçte ya
Vaktinde doğurursam korkacak bişey yok bakicaz bakalım Perinatolog bir sıkıntı yok dedi. Kendi doktorum da aynı şekilde erken doğum riski yok dedi daha da emin konuştu. Doktorlar hiç hareket ilişki vs bişey kısıtlamadı. Ebe böyle bişey dedi bugün. Tecrübesine de güveniyorum. Göbeğimi bir tuttu bebeği kucakladı sanki. Eliyle koymuş gibi kalbini buldu direkt dinledik ama benden tavsiye istersen arada 3 yaş daha iyi. Ben 14 aylıkken hamile kaldım. Çok kucak bebeği hala

Canım biz o gün girişteki görevlilerden talep ettik aldık. Oraya sorabilirsin bir dahaki gittiğinde

Ever aşkım memeden ayırmaktan duygusal olarak üzüldün sen, sonra ister istemez oda bebe kucağına alıyorsun

Dün doktora gitmemiş olsam daha çok korkardım zaten kuzum. Ama ebenin teşhisi de doğru. Ben hareketlerini göbek deliğinin üstünde hiç hissetmiyorum mesela. Bu aralar galiba yukarı çıkması lazım artık

Kanka bende göbek üstünde hissetmiyorum daha, göbek deliği çevresinde, yada altında bazen

Canım ama ben de hiç yukarıda hissetmiyorum bunu doktoruma soracağım ben de hep aşağıda, bayağı aşağıda hissediyorum ayakları vardı en son işte orada gidince ben de sorayım bari

Sen geçen hafta haftaya gidicem demiştin ya kendi doktorunu demişsin o zaman. Git de bir haberini alalım biz de artık

Kuzum perinatolog üst düzey makinelerle bakıyor, ebe bir eliyle kontrol etmiş hiç üzme kendini bir şey olsa dün doktor derdi
Öyle canım haklısın. Galiba birisi ağır kaldirma deyince tribe giriyorum yapabileceğim bir şey değil çünkü. Bu kez iki çocuğumun arasında kalıp sürekli bir vicdan azabı moduna giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…