- 10 Haziran 2024
- 1.603
- 1.941
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.201
okadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki ben bu hamileliğimde hic dikkat edemedim ister istemez cünki benimde senin gibi 2 yaşında oğlum var ve kucağıma alıyorum bazen üstüme zıplıyor karnımı korumaya calışıyorum cok zor hep kasıyorum kendimi ama sen dikkat et canım son 3 ayımız kaldı inşallah hayırlı güzel doğumlarımız olcak!Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık
Canım senin ailen yada kv farklı şehirdeler mi ? Bu süreçte yanında olsalar baksalar kızına sende dinlensen biraz keşkeKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık
Canım bu ısın sonında dogumhanede min 3 kg cocuk dogurucaz. Sadece bir iğne saniyelıkAy karma aşı böyle birsey mi ya su an beynim yandı.
Biri beni aydınlatabilir miiiii
Hem tetanoz hem bogmaca mi olacagim ben simdi iki ayri aşı mi vuracaklar
canım benim inan hiç korkulacak bişey yok ilk yapıldığında sinek ısırığı gibi hissettim acımadı yani ,hatta sana şöyle söyleyim benim sonrasında bile ağrım olmadı gayet sol kolumun üstüne yatıyorum vs.için rahat olsunAy oyleymis ya ben anlik korku ile bi baygınlık hali atlattım ama neyseki tek aşı oluyormusuz. Benimki tdap olacakmis.
Sonunu düşünen kahraman olamazCanım bu ısın sonında dogumhanede min 3 kg cocuk dogurucaz. Sadece bir iğne saniyelık
Ne guzel canım hadi inşallah benimki de oyle olsuncanım benim inan hiç korkulacak bişey yok ilk yapıldığında sinek ısırığı gibi hissettim acımadı yani ,hatta sana şöyle söyleyim benim sonrasında bile ağrım olmadı gayet sol kolumun üstüne yatıyorum vs.için rahat olsun
Problemleri sen kafana takma canım benimKızlar ben bugün pek yazamadım bu ara aile problemlerimiz çook fazla ve aklınıza gelecek her olay var maşallah bizde, birdee bir 2 yaş sendromlu oğlum var birde köpüşüm var benim günüm baya yoğun geciyorher yazdınızı az önce teker teker okuyabildim canım bacılarım bu arada benim aşyada bebeğim dönmüş olarak gözüktü 25.haftama girdim diyor ağlicam mutlulukdan
haftaya salı randevum canım benim gün sayıyorumProblemleri sen kafana takma canım benimbebisine odaklan hersey yolunda olsun.. git artik kontrole de bebisten haberler ver bizeee.
Az kalmis canım iyi ya sevindim. Cok seyrek gittin sen.haftaya salı randevum canım benim gün sayıyorum
Evet burda böyle cok az cağrıyolar kontroleAz kalmis canım iyi ya sevindim. Cok seyrek gittin sen.
Aile meselelerine dalipta kızını üzme tamam miiii
Hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra yine neyse de oncesinde cok stres olur orda yasayanlar bence. Bebis iyi mi nasil diye.Evet burda böyle cok az cağrıyolar kontrole
tamam güzel teyzemiz
evet öyle gercekten şimdi endişe olmuyor bebişlerimiz artık cok hareketlilerHareketlerini hissetmeye basladiktan sonra yine neyse de oncesinde cok stres olur orda yasayanlar bence. Bebis iyi mi nasil diye.
Detayliya girmis miydin sen canimm hatlar karisiyor bazen
Maşallah bebislerimize hep hareketli olsunlar saglikli olsunlarevet öyle gercekten şimdi endişe olmuyor bebişlerimiz artık cok hareketliler
girdim canım 27.temmuzdaydıerken girenlerdenim bende aralıkın ilk haftası gelen bebek annelerindenim
sen nasılsın uyku tutmadı mı?
ayy ilk doğurcak olanları bende merak ediyom cok heycanlı bir yıl benim için sizinle konuşmasam sade gecerdi ama sizinle daha bir güzel hamilelikMaşallah bebislerimize hep hareketli olsunlar saglikli olsunlar
Ay dogru sen en baslarda girmistin kafasi karisiyor insanin bazen ya
Bakalim kimler kimler doguracak önce. Senin baya basinda gosteriyor baksanaa
Ay sorma tutmadi uyku, bizde iyiyiz canim daha da iyi olcaz Allahın izniylebiraz karnım sanciyor simdi ama gececektir cabucak inşallah
Günaydın Ay ne güzel konuşuyon şahsen benimki ilk 3 ay kolay sonraki 3 ay zor geçti neden bilmiyorum bir lokma bişey yesem şişiyorum ve ara ara şu kasılma sanki mideme boğazıma kadar itiriyor bu hamilelik benim için zordu artık günleri sayar oldumayy ilk doğurcak olanları bende merak ediyom cok heycanlı bir yıl benim için sizinle konuşmasam sade gecerdi ama sizinle daha bir güzel hamilelik
aman iyi ol kuzum bak hamileliğimizin yarısı bitti bişey kalmadı
Sağlıklı olsunlar bebislerimiz vaktinde dogsunlar da hepsinden önemlisi oayy ilk doğurcak olanları bende merak ediyom cok heycanlı bir yıl benim için sizinle konuşmasam sade gecerdi ama sizinle daha bir güzel hamilelik
aman iyi ol kuzum bak hamileliğimizin yarısı bitti bişey kalmadı
Bebekle hamilelik zor canım ya. Korumaya çalışıyorum tabi ama nereye kadar. Göbeğime yastık bagliycam artıkokadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki ben bu hamileliğimde hic dikkat edemedim ister istemez cünki benimde senin gibi 2 yaşında oğlum var ve kucağıma alıyorum bazen üstüme zıplıyor karnımı korumaya calışıyorum cok zor hep kasıyorum kendimi ama sen dikkat et canım son 3 ayımız kaldı inşallah hayırlı güzel doğumlarımız olcak!
Sıkıntılarını anlatmak istersen dinleriz kuzumKızlar ben bugün pek yazamadım bu ara aile problemlerimiz çook fazla ve aklınıza gelecek her olay var maşallah bizde, birdee bir 2 yaş sendromlu oğlum var birde köpüşüm var benim günüm baya yoğun geciyorher yazdınızı az önce teker teker okuyabildim canım bacılarım bu arada benim aşyada bebeğim dönmüş olarak gözüktü 25.haftama girdim diyor ağlicam mutlulukdan
Annem yanımda canım çok şükür desteğini de inkar edemem. İşim olduğunda bırakıyorum anneme. İşim yoksa da bazen annemde oluyorum ya da o geliyor. Yardımı çok bana sağolsun. Ama işte çocuk bu yani sürekli anne kucağı istiyor. Minimumda tutmaya çalışsam da illaki kucağıma kaldırıyorumCanım senin ailen yada kv farklı şehirdeler mi ? Bu süreçte yanında olsalar baksalar kızına sende dinlensen biraz keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?