Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
okadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki ben bu hamileliğimde hic dikkat edemedim ister istemez cünki benimde senin gibi 2 yaşında oğlum var ve kucağıma alıyorum bazen üstüme zıplıyor karnımı korumaya calışıyorum cok zor hep kasıyorum kendimi ama sen dikkat et canım son 3 ayımız kaldı inşallah hayırlı güzel doğumlarımız olcak!

Kızlar ben bugün pek yazamadım bu ara aile problemlerimiz çook fazla ve aklınıza gelecek her olay var maşallah bizde, birdee bir 2 yaş sendromlu oğlum var birde köpüşüm var benim günüm baya yoğun geciyor her yazdınızı az önce teker teker okuyabildim canım bacılarım bu arada benim aşyada bebeğim dönmüş olarak gözüktü 25.haftama girdim diyor ağlicam mutlulukdan

Canım senin ailen yada kv farklı şehirdeler mi ? Bu süreçte yanında olsalar baksalar kızına sende dinlensen biraz keşke

Ay oyleymis ya ben anlik korku ile bi baygınlık hali atlattım ama neyseki tek aşı oluyormusuz. Benimki tdap olacakmis.
canım benim inan hiç korkulacak bişey yok ilk yapıldığında sinek ısırığı gibi hissettim acımadı yani ,hatta sana şöyle söyleyim benim sonrasında bile ağrım olmadı gayet sol kolumun üstüne yatıyorum vs.için rahat olsun

Ne guzel canım hadi inşallah benimki de oyle olsun o esnada da sonrasinda da sorunsuz gecsin iinsallah

Problemleri sen kafana takma canım benim bebisine odaklan hersey yolunda olsun.. git artik kontrole de bebisten haberler ver bizeee.

Hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra yine neyse de oncesinde cok stres olur orda yasayanlar bence. Bebis iyi mi nasil diye.
Detayliya girmis miydin sen canimm hatlar karisiyor bazen
evet öyle gercekten şimdi endişe olmuyor bebişlerimiz artık cok hareketliler
girdim canım 27.temmuzdaydı erken girenlerdenim bende aralıkın ilk haftası gelen bebek annelerindenim
sen nasılsın uyku tutmadı mı?

evet öyle gercekten şimdi endişe olmuyor bebişlerimiz artık cok hareketliler
girdim canım 27.temmuzdaydı erken girenlerdenim bende aralıkın ilk haftası gelen bebek annelerindenim
sen nasılsın uyku tutmadı mı?
Maşallah bebislerimize hep hareketli olsunlar saglikli olsunlar
Ay dogru sen en baslarda girmistin kafasi karisiyor insanin bazen ya
Bakalim kimler kimler doguracak önce. Senin baya basinda gosteriyor baksanaa
Ay sorma tutmadi uyku, bizde iyiyiz canim daha da iyi olcaz Allahın izniyle biraz karnım sanciyor simdi ama gececektir cabucak inşallah

ayy ilk doğurcak olanları bende merak ediyom cok heycanlı bir yıl benim için sizinle konuşmasam sade gecerdi ama sizinle daha bir güzel hamilelik
aman iyi ol kuzum bak hamileliğimizin yarısı bitti bişey kalmadı

ayy ilk doğurcak olanları bende merak ediyom cok heycanlı bir yıl benim için sizinle konuşmasam sade gecerdi ama sizinle daha bir güzel hamilelik
Günaydın Ay ne güzel konuşuyon şahsen benimki ilk 3 ay kolay sonraki 3 ay zor geçti neden bilmiyorum bir lokma bişey yesem şişiyorum ve ara ara şu kasılma sanki mideme boğazıma kadar itiriyor bu hamilelik benim için zordu artık günleri sayar oldum

Sağlıklı olsunlar bebislerimiz vaktinde dogsunlar da hepsinden önemlisi o
Gerçekten burda sohbet etmek hepimize bir degisiklik oluyor yeri geliyor enerjimizi yukseltiyor. Bence de birbirimizle konusurken daha keyifli oluyor hamilelik
Ay evet canım ya saglikla kalan yarısını da tamamlayalım hamileligimizin vaktinde doguralim bebislerimizi pes peşe

Bebekle hamilelik zor canım ya. Korumaya çalışıyorum tabi ama nereye kadar. Göbeğime yastık bagliycam artık doğunca da yine korumaya çalışcaz büyüklerden. Allah yardımcımız olsun

Sıkıntılarını anlatmak istersen dinleriz kuzum hiç birşey çocuklarından daha önemli değil. Ne güzel 25 haftalık oldu miniğin şükürler olsun

Canım senin ailen yada kv farklı şehirdeler mi ? Bu süreçte yanında olsalar baksalar kızına sende dinlensen biraz keşke
Annem yanımda canım çok şükür desteğini de inkar edemem. İşim olduğunda bırakıyorum anneme. İşim yoksa da bazen annemde oluyorum ya da o geliyor. Yardımı çok bana sağolsun. Ama işte çocuk bu yani sürekli anne kucağı istiyor. Minimumda tutmaya çalışsam da illaki kucağıma kaldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…