- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.221
Kuzu geçmiş olsun aşı için öncelikle. Bence sağlık ocağındaki ebelerin sözünü çok da takma, bildikleri bilmedikleri herşeye yorum yapıyorlar. Daha yeni perinatologdan geldin hatta 2 kere gittin bir risk olsa söylemez miydi tabiiki de söylerdi. Belki bebeğin pozisyonundan dolayı aşağıda gibi görünüyordur. Bence takma hiç bişeyi sen bu zamana kadar kızını kaldırdın en riskli zamanlarımızda bile kaldırdın, Allahın izni ile yine bişey olmayacak merak etmee. Böyle şeyleri duyunca sinirleniyorum yaKızlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Aşı oldum. Ebe yine bebeğimin kalp atışlarını dinledi tansiyonuma kiloma baktı. Ben aşı olup çıkacağım sanıyordum. Çizelge var elinde onu dolduruyor. Muayene ederken de eliyle bebeğimi kontrol etti. Biraz aşağıda olduğunu söyledi ağır kaldırma dedi. Bugün aynı zamanda kızımın da menenjit aşısı oldu. Baya ağladı tabi kucağımdan inmedi sağlık ocağından parka kadar. Sonra da parkta oynadık. Ağır kaldırmamak ne mümkün zaten. Daha dün perinatolog baktı ama yine de biraz üzüldüm. Kötü bişey yok dedi ebe ama yine de olumsuz en ufak bişey duymak istemiyorum artık
Maşallah kuzucuğuna yaa büyüyor güzellikKızlar ben bugün pek yazamadım bu ara aile problemlerimiz çook fazla ve aklınıza gelecek her olay var maşallah bizde, birdee bir 2 yaş sendromlu oğlum var birde köpüşüm var benim günüm baya yoğun geciyorher yazdınızı az önce teker teker okuyabildim canım bacılarım bu arada benim aşyada bebeğim dönmüş olarak gözüktü 25.haftama girdim diyor ağlicam mutlulukdan
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın kızlargaliba en sona ben kaldım bugün detaylı ultrasonum var, görelim bakalım boksör oğluşu
benim de bugunGünaydın kızlargaliba en sona ben kaldım bugün detaylı ultrasonum var, görelim bakalım boksör oğluşu
diger turlu de alsan canim bezin ucunu az kıvırıyorsun gobek bagının altına yani ben hic oyle dikkat ederek almamıstmKızlar bebek bezlerinin 1 numarası hep göbek oyuntulu mudur? bazılarının üzerinden ekstra göbek oyuntulu diye ibare var ona göre mi almalıyız? İlk kez gördüm böyle bişey
Günaydın kuzum kendini şişiyosun diye üzme ben ilk hamileliğimde toplam +25 kilo aldım hic normal değildi ama umrumda da olmadı doğrusu cok yedim cok acıkdı iştahım hatta son 3 ay şekerim vardı hergün iğne vuruldum takip etmek için ama ben keyifle yemeye devam ettim cok güzel gecti hamileliğim diyebiliorum sende öyle de tadını cıkar şişcez mecbur kız napalımGünaydın Ay ne güzel konuşuyon şahsen benimki ilk 3 ay kolay sonraki 3 ay zor geçti neden bilmiyorum bir lokma bişey yesem şişiyorum ve ara ara şu kasılma sanki mideme boğazıma kadar itiriyor bu hamilelik benim için zordu artık günleri sayar oldum
Ayy vallaha Allah yardımcımız olsun benim oğlan zaten spiderman gibiBebekle hamilelik zor canım ya. Korumaya çalışıyorum tabi ama nereye kadar. Göbeğime yastık bagliycam artıkdoğunca da yine korumaya çalışcaz büyüklerden. Allah yardımcımız olsun
Mantıklıdiger turlu de alsan canim bezin ucunu az kıvırıyorsun gobek bagının altına yani ben hic oyle dikkat ederek almamıstm
Kızzz sakla bebişini o zaman kimselere kaptırmaAyy vallaha Allah yardımcımız olsun benim oğlan zaten spiderman gibibide ailemizde hic kız cocuğu görmedi her iki tarafda resmen yicekler kızımı dört gözle bekliolar
aslında en zor mevzumuz şuan gecenki anlattığım annemin kuzinesinin 6 yaşındaki oğlu kalp hastası ve türkiyedeki doktorlar bu hafta yapılcak hicbişey yok dedi onun haberi geldi artık sadece izliyoruz elimizden bişey gelmio ve yarın annesi sezeryan olcak sabah diğer oğlu dünyaya gelio diğerini alcak rabbim diye korkuyoruz..Sıkıntılarını anlatmak istersen dinleriz kuzumhiç birşey çocuklarından daha önemli değil. Ne güzel 25 haftalık oldu miniğin şükürler olsun
Sağlık ocağına randevu aldım bende yarın aşı olacağım ama tetanoz+difteri+boğmaca olacak dedi yarın erken mi, ama karma test olarak düşünme dedi hiç bişey anlamadımGünaydın kızlar bende 26. Haftaya doğru ilerliyorum.
Benim doktorum sağlık ocağında ne yapıyorlar diye sormamı istedi ikili yaptıkları ve erken yapmak istediklerini öğrenince hayır yaptırma
28. Haftada tdap 3 lü olandan yaptır hastanede dedi o kadar erken olmamalısın ve 3 lü olmalı dedi
Birde ben 24. Haftada şeker yüklemesi yaptırdım herhangibir risk olmamasına rağmen yaptır dedi yaptrıdım
Yani bence doktorunuz ne diyorsa yaptırın süreci onunla ilerliyosunuz ve herkesin hamilelik yolculuğu çok farklı oluyor
2. Bir detaylı usg den haberim yoktu salı günü doktora gidicem onu sorucam bende
evet teyzoşuMaşallah kuzucuğuna yaa büyüyor güzellikAile problemleri için de bişey diyemiyorum canım çok içinde olmamanı diliyorum sadece etkilemesin seni yeter ki
hahahahah demetom ya ben sesimi cıkaramam ya nasıl böyle cesursunuz banada anlatınKızzz sakla bebişini o zaman kimselere kaptırmaay ben sevmeleri için bile veremiycem galiba Kedimi bile biri sevince kızdırcak diye sevmelerini istemiyorum, bebişimi düşünemiyorm
Ay çok zor gerçekten Allah şifa versin inşallahaslında en zor mevzumuz şuan gecenki anlattığım annemin kuzinesinin 6 yaşındaki oğlu kalp hastası ve türkiyedeki doktorlar bu hafta yapılcak hicbişey yok dedi onun haberi geldi artık sadece izliyoruz elimizden bişey gelmio ve yarın annesi sezeryan olcak sabah diğer oğlu dünyaya gelio diğerini alcak rabbim diye korkuyoruz..
diğer meseleler eşimin kuzeni yeni evli ayrılıyorlar, aldatılma mevzusu.. ayy kızlar hayatım film gibi dahada bunun gibi birsürü aile sorunları.
Eşimle benim aramda değil merak etmeyin
Evet bebişlerimizin arasında bir hafta var teyzesi zaman sizinle cok güzel gecio burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?