- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.501
Evet evet havuç suyu karpuz kavun bol su denedim tabiki 2 haftada doktor damarlara da baktı bir sıkıntı görmedi ama coraspirin verdi belki onun biraz faydası olur böbreklere giden kan akışı fazla olursa daha çok çalışırmış inşallah ümit ediyorum ki artsınCanım havuç suyu, karpuz, armut denesene, tabii şeker şüphesi yoksa. Ona da dikkat etmek lazım. Detaylı yaptırmış mıydın? Doppler dedikleri şeyi yaptı heralde doktor, rahime giden damarlara vs baktı mı?
Canim sendrom durumlarında ön sonuc önemli aslinda ama bilemedim sana neden öyle dedi.Ön sonucu diyosun dimi canım o nipt mantığında yapıldığı için nipt ile aynı sonuç çıkar diyor doktor önemli olan tam sonuç falan dedi. Ya o kadar detay var ki rabbim yardımcımız olsun
Yok kuzum yok bana da ön sonuç evet baya yüksek doğruluk verir ama tam sonucu görmek gerekir yine de dedi. Yanıldığı olmuş çünkü ön sonucun daCanim sendrom durumlarında ön sonuc önemli aslinda ama bilemedim sana neden öyle dedi.
Nipt mantiginda degil tabiki bu test bebegin icinde yaşadığı amniyon sıvısından alınıyor örnek. Bilemedim senin doktorun farkli düşünüyorsa.
Bilemiyorum canımYok kuzum yok bana da ön sonuç evet baya yüksek doğruluk verir ama tam sonucu görmek gerekir yine de dedi. Yanıldığı olmuş çünkü ön sonucun da
Bilemiyorum canımasdaf ın doktorlari da oyle demisti sanki. Down gibi sendromlarda ön sonuc yeterli diye. Burda da forumda cok okudum oyle oldugunu. Ve benim doktorumda oyle dedi. Bilemiyorum yanlis yönlendirmekte istemem.
Tam sonucunun yanilmasini diliyorum o zaman kuzumne zaman cikacakmis ?
Allah'tan umut kesilmez kuzumYok benim umudum sıfır. Yanılacağını düşünmüyorum. Yanılırsa mucize olur. Yarın çıkmasını bekliyoruz bakalım
Allah'tan umut kesilmez kuzumyarin çıksın ve bir mucize olsun hepimiz sana dua edelim sağlıklı haberini al inşallah canım benim
Damarlarda kan akışı iyiyse korkma, artar inş suyun. Armut da ye canımEvet evet havuç suyu karpuz kavun bol su denedim tabiki 2 haftada doktor damarlara da baktı bir sıkıntı görmedi ama coraspirin verdi belki onun biraz faydası olur böbreklere giden kan akışı fazla olursa daha çok çalışırmış inşallah ümit ediyorum ki artsın
Aminn amin aminnn kuzumKeşke o kadar çok isterim ki bunu. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canım benim bebeğim kilo olarak ileride 651 gram dedi doktor hatta o yüzden vajinal doğum düşünüyorsan karbonhidratı sınırla dedi. Boyu 28 cm şu an gayet normal dedi. Hatta eşim baya uzun orda bana mı çekmiş uzun mu falan dedi gayet iyi dediYa aslında 23 haftalık olması gerekiyor 1 haftalık bi gerilik var o yüzden öyle dedi galiba ama bak sen 24 haftalık 28 cm diyorsun bende gelişiminin iyi olduğunu düşünüyorum belki de minyon bi bebek olacak benim bebeğim diye avutuyorum kendimi
Onu yemedim ama bu hafta onu da yiyeyim canım, inşallah bende umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ümitliyimDamarlarda kan akışı iyiyse korkma, artar inş suyun. Armut da ye canım
Maşallah canımCanım benim bebeğim kilo olarak ileride 651 gram dedi doktor hatta o yüzden vajinal doğum düşünüyorsan karbonhidratı sınırla dedi. Boyu 28 cm şu an gayet normal dedi. Hatta eşim baya uzun orda bana mı çekmiş uzun mu falan dedi gayet iyi dedi
İnşallah canım oyle olacak emınımkıÇok teşekkür ediyorum bilgiler için canım sağolasın inşallah olumlu gelişmeler olurda kurtulurum bu vesveselerden
Ön sonuc benımde 2 gunde cıktı canım yanlıs bılgı olmasın ben kesın sonucu beklemek zorundaydım anomalı farklıydı ondan gec cıktıBende amniyosentez yaptirdim ben özelde yaptırdım canım, ön sonuclar yeterli oluyor sendromlarda. Benim özelde oldugu icin 48 saat bile sürmeden çıkmıştı sonucum. Ama diger hastanelerde süreç biraz uzuyor. Test sonuclarina göre kararlar vermeyi düşünüyorsanız eger bunuda gözardı etmeyin.
Canım umudunu diri tut ne zamandır konusamadık bende sana yazacaktım bugun dualarımız sizinleYok kuzum yok bana da ön sonuç evet baya yüksek doğruluk verir ama tam sonucu görmek gerekir yine de dedi. Yanıldığı olmuş çünkü ön sonucun da
Allah razı olsun arkadaşımCanım umudunu diri tut ne zamandır konusamadık bende sana yazacaktım bugun dualarımız sizinle
Hic korkma aynı sıkıntı bendede vardı insanları korkutmadan başka bişey demiyorlar bende 23haftalikta 450gramdi bebeğim benim kanimda intap çıktı diye 7gün antibiyotik aldim 10gün hastanede kalmıştım bugün 26haftalik oldum doktorum suyunun normale döndügünü söyledi hergün uzanin sola yarın fazla hareket etmeseniz suyunuz tekrar dolar havuç. Suyu armut karpuz bol su çok faydalıSelam kızlar bende bugün tekrar kontrole gittim. Bugün ne çok kötü haberler geldi öylemaalesef bende pek iyi haberler veremeyeceğim. 2 hafta önce detaylı ultrasonda suyumu az görmüştü doktor tekrar bakalım demişti. Bugün yine az çıktı suyum. Acaba sızıntı mı var dedim doktor yok öyle bişey olsa 2 haftada bu su biterdi diyor. Bebeğimin suyu var ama az diyor. Gelişimi de 1 hafta geriden geliyormuş. Aslında zaten geç döllenmeydi her zaman 1 hafta geriden geliyordu. 22 haftalık 29 cm 470 gr çıktı bebeğim ama doktor haftasına göre az buldu aslında bana gayet iyi gibi gelmişti halbuki. Sizce nasıl ölçüleri? Okuyorum çoğumuzun bebeği şu anda bu gr ve ölçülerde sanki
Detaylı ultrasonda bütün organları normal dediler plasenta kan akışı falan gayet iyi ama coraspirin verdi doktor galiba bebeğe giden kan akışını arttırmak için. Yakından takip edeceğiz dedi haftaya tekrar gideceğim. Bebeğin suyu çişiyle alakalı beslenmene dikkat et dedi. Benim için dua edin lütfen bu su olayı bir an evvel düzelsin
İnşallah kesin sonucun tertemiz çıkacak canım, Kocaman sarılıyorum sanaAmniyosentez yaptırdım çok da korkulacak bişey değil. Malesef beyninde kist ve kalbinde parlaklık şüphesiyle fetal vermiştim Trizomi 21 pozitif çıkmıştı amniyosentez ön sonucu da pozitif geldiiçin rahatlasın yaptır amniyosentez bence ama fetalin temiz çıktıysanyanılma ihtimali pek yoktur diye düşünüyorum
Bir perinatoloğa görüneceğim son ondan sonra artık pazartesi kararı vereceğiz:/Peripellas canım için içini kemirecek. Amniyosentez yaptırma gibi düşüncen varsa çok da geç kalma derim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?