Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım havuç suyu, karpuz, armut denesene, tabii şeker şüphesi yoksa. Ona da dikkat etmek lazım. Detaylı yaptırmış mıydın? Doppler dedikleri şeyi yaptı heralde doktor, rahime giden damarlara vs baktı mı?
Evet evet havuç suyu karpuz kavun bol su denedim tabiki 2 haftada doktor damarlara da baktı bir sıkıntı görmedi ama coraspirin verdi belki onun biraz faydası olur böbreklere giden kan akışı fazla olursa daha çok çalışırmış inşallah ümit ediyorum ki artsın

Ön sonucu diyosun dimi canım o nipt mantığında yapıldığı için nipt ile aynı sonuç çıkar diyor doktor önemli olan tam sonuç falan dedi. Ya o kadar detay var ki rabbim yardımcımız olsun
Canim sendrom durumlarında ön sonuc önemli aslinda ama bilemedim sana neden öyle dedi.
Nipt mantiginda degil tabiki bu test bebegin icinde yaşadığı amniyon sıvısından alınıyor örnek. Bilemedim senin doktorun farkli düşünüyorsa.

Yok kuzum yok bana da ön sonuç evet baya yüksek doğruluk verir ama tam sonucu görmek gerekir yine de dedi. Yanıldığı olmuş çünkü ön sonucun da

Yok kuzum yok bana da ön sonuç evet baya yüksek doğruluk verir ama tam sonucu görmek gerekir yine de dedi. Yanıldığı olmuş çünkü ön sonucun da
Bilemiyorum canım asdaf ın doktorlari da oyle demisti sanki. Down gibi sendromlarda ön sonuc yeterli diye. Burda da forumda cok okudum oyle oldugunu. Ve benim doktorumda oyle dedi. Bilemiyorum yanlis yönlendirmekte istemem.
Tam sonucunun yanilmasini diliyorum o zaman kuzum ne zaman cikacakmis ?

Yok benim umudum sıfır. Yanılacağını düşünmüyorum. Yanılırsa mucize olur. Yarın çıkmasını bekliyoruz bakalım

Yok benim umudum sıfır. Yanılacağını düşünmüyorum. Yanılırsa mucize olur. Yarın çıkmasını bekliyoruz bakalım
Allah'tan umut kesilmez kuzum yarin çıksın ve bir mucize olsun hepimiz sana dua edelim sağlıklı haberini al inşallah canım benim

Damarlarda kan akışı iyiyse korkma, artar inş suyun. Armut da ye canım

Canım benim bebeğim kilo olarak ileride 651 gram dedi doktor hatta o yüzden vajinal doğum düşünüyorsan karbonhidratı sınırla dedi. Boyu 28 cm şu an gayet normal dedi. Hatta eşim baya uzun orda bana mı çekmiş uzun mu falan dedi gayet iyi dedi

Kızlar şimdi bitirdim okumayı bugün biraz kötü haberler gelmiş öncelikle Ezmu0810 canım radyologun üslup ve tarzı bana biraz kötümser ve baştan savma geldi. Okuduğum kadarıyla 1 haftalık gerilikler gayet normal fiyorlar canını sıkma kendi doktorun tekrar baktığında için rahatlayacak diye düşünüyorum
Peripellas canımm nipt testi zaten down sendromu konusunda neredeyse yanılmayan bir test o yüzden onu yaptırıyoruz zaten nasıl böyle oldu anlamadım ama bence amniyosentez yaptır ki geri kalan hamileliğin sonuç neyse onu bilerek geçsin böyle için içini yiyecek çünkü
K kumsal007 senin için dua ediyorum çok güzel haberlerle gel inşallah

Maşallah canım biz aslında çok da uzun değiliz ben boyu kısa mı diye düşünüyordum şimdi sen böyle diyince normal o zaman

Ön sonuc benımde 2 gunde cıktı canım yanlıs bılgı olmasın ben kesın sonucu beklemek zorundaydım anomalı farklıydı ondan gec cıktı

Hic korkma aynı sıkıntı bendede vardı insanları korkutmadan başka bişey demiyorlar bende 23haftalikta 450gramdi bebeğim benim kanimda intap çıktı diye 7gün antibiyotik aldim 10gün hastanede kalmıştım bugün 26haftalik oldum doktorum suyunun normale döndügünü söyledi hergün uzanin sola yarın fazla hareket etmeseniz suyunuz tekrar dolar havuç. Suyu armut karpuz bol su çok faydalı

İnşallah kesin sonucun tertemiz çıkacak canım, Kocaman sarılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…