Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ön sonuçta nipt gibi işlem yapılıyor uzun sonuçta ise sıvıda ki hücreleri yapay ortamda üreme yoluyla çoğaltıp inceleme yapılıyor dedi ama bilmiyorum tabi o sırada her dediği yankılanıyordu kulaklarımda dinleyemedim :/

Ya gerçekten mi daha çok umut oldunuz şimdi bana çok mutlu oldum bu yorumunuz için teşekkür ederim ben kan vermedim bi sıkıntı yoktu ama idrar kültürü istedi henüz çıkmadı sonuç bende enfeksiyondan korkmuyor değilim ama hiç idrar yanmam falan yok inşallah benim suyum da artar güzel bir şekilde karpuz kavun su bol bol tüketmeye devam edeceğim

Bende ilk duydugumda internette araştırdım yorumları okudum suyun azligindan bebeğini kayıp edenler olmuş. Hastanede bana bebeğimi alabileceklerini saglik sorunlarinin çok olacagini söylediler yaşamaz dediler herseyin başı dua bol bol zikirler cekin dualar edin stres etmeyin bendede akıntı falan yoktu su gitmiyordu ama suyu neden azalmis bisey demediler çok sukur 26.haftamda suyu normale dönmüs darısı size insallah iyi sonuçlar alırsınız 3 haftadır bende zor günler geçirdim stres etmekten

Evet bende korktum ilk başta açıkcası ama burda suyu bitmek üzere olup çok az kendi çişiyle yaşama tutunan bebişler bile okudum karamsarlığa kapılmak istemiyorum siz hangi zikirleri çektiniz bu süreçte? Birde normal beyaz akıntınız da mı yoktu benim beyaz kremsi akıntım oluyor sürekli ama su sızması şeklinde sürekli ıslaklık yok çok şükür ki

Hergün 7defa Ayetül kürsü 3er tane Fatiha İhlas suresi Nas Felak ve 7taneAmenerrasulü okudum ya Şafi ya Allah kuddus zikrini çok çektim aklınıza gelicek kısa zikirler çektim bendede beyaz akinti oluyordu ama bebeğin suyu değildi bebeğin hiç hareket etmiyordu bazen korkuyordum biseyni oldu diye zikirler çekince hareketlerini hissediyordum sizde deneyin

Merhaba kizlar herkes saglikla alsin bebegini kucagina insallah rabbim kimseyi evladiyla sinamasin herkesin rahat kolay bir gebelik bir dogum gecirmesini diliyorum kizlar benimde perinatolojiye gitmem lazm ama randevu yok cevreillerde dahi yok özelde varmidir yada napmaliyim

Canım özelde de var hangi şehirdesin? Bazı özel hastanelerde de var, ben mesela direkt özel muayenehanesine gittim doktorun öyleleri de var

Canım özelde de var hangi şehirdesin? Bazı özel hastanelerde de var, ben mesela direkt özel muayenehanesine gittim doktorun öyleleri de var
Zonguldaktayim bitane tek ozel var kucuk bi yer doktorum bugun 1 2 hafta icinde gitmelisn yoksa sonra bakilamaz bebek buyuyecegi icin dedi

Zonguldaktayim bitane tek ozel var kucuk bi yer doktorum bugun 1 2 hafta icinde gitmelisn yoksa sonra bakilamaz bebek buyuyecegi icin dedi
Doktoruna sordun mu peki, bizi doktorum yönlendirdi mesela birkaç hoca önerdi istediğine gidebilirsin diye. Mutlaka onun bildiği bir perinatolog vardır şehirde

Doktoruna sordun mu peki, bizi doktorum yönlendirdi mesela birkaç hoca önerdi istediğine gidebilirsin diye. Mutlaka onun bildiği bir perinatolog vardır şehirde
Kadin dogum hastanesinde var ama doktor hem izinde hemde tüm randevular kapali eylule kadar baskada önermedi baska ilde git olmazsa dedi cevre illere baktik hicbirinde yok

Kadin dogum hastanesinde var ama doktor hem izinde hemde tüm randevular kapali eylule kadar baskada önermedi baska ilde git olmazsa dedi cevre illere baktik hicbirinde yok
Sabah 9 da gidersen belki sıra alabılırsın canım ama her hastane detaylı usg yapmıyor maalesef

Kızlar H&M den atlet zıbın falan alan var mı ?
E bebek mi H&M mi tercih etmeliyim sizce esnek ve kumaşı pamuklu olan

Kızlar yazmak istediklerimi tam yazayım ama toplu okuduğum için etiket yapamıyorum ayrı ayrı affedin

Doktorun üslubu problemli olan güzel anne canım üslup çok önemli muhtemelen ya gıcık bir doktor ya da gıcık gününe gelmişsin, forumda deliler gibi detaylı yorumları okudum 1 hafta gerilik hiçbir dönem için önemli olmuyor okuduğum kadarıyla o haftaki beslenme stres bile olabilir kaldıki söylediğin değerler haftan ile aşağı yukarı uyumlu şekerim bunlara takılma cumartesiye kadar kendini strese sokup bebeğini üzme kaç kere gittim doktor çocuğu hırpaladı yine de uyandıramadı bazen oluyor lütfen canını sıkma,

Amniyosentez önerilen arkadaşım güzel anne kız Fetal DNAyı önerdiler pazarladılar şimdi de ay yok o taramaydı diyorlar tamam tarama da e tarayamamış olur mu bence yanlış bir açıklama olmuş bir yanlışlık olmalı çünkü down en net ölçülen şeylerden biri yani bildiğim kadarıyla hiç endişe etme amniyosentezi bilemiyorum onu sen daha iyi bilirsin burda yaptıran arkadaşlarda var ama güçlü anne canını sıkma bebişini üzme en doğru kararı sen vereceksin

Suyunun az olduğu söylenen güzel anne canım benim iki hafta ölçüm arasında önce sınırda aşırı az dediler sonraki hafta normal dedi 6küsür cm dedi, bak doktorumun dediği şu bebeğin böbrekleri iyi durumdaysa su toparlanıyor fakat buradan öğrendiğim şeyler; Endol fitil suyu azaltıyor (bunu doktorumda söyledi ama mecburdum kasılmalar için), havuç suyu, karpuz doktorum hurafe gözüyle dalga geçer gibi bakıyor bana hala ama bende işe yaradı, burada sütlaç yazanlarda vardı sitede ben iki kere yedim belki etkisi olmuştur, şeker sorunun yoksa şekerli şeylere yönel ama sütlü tatlılar sanırım daha iyi, kan sulandırıcı doktor öneriyorsa iyidir bana kan akışını hızlandırır demişti, sola uzanmak, ama burada yaptıklarımdan en düzenlisi havuç suyu içmek oldu her gün yatmadan 1 büyük bardak havuç suyu içtim, endolü kestim, sola uzandım Allah’a çok şükür 1 haftada büyük bir fark oldu. Bende de sızıntı yoktu ama ciddi azalmıştı geçen hafta, sakin ol, güzelce dinlen istirahat çok önemli ve sıvılara ağırlık ver su içmekten kusma ama günde 3 litreyi geçmeye çalış en az eminim farkı görürsün inşallah

Konusunu hatırlayamadığım herkesten özür dilerim ama hepsini okudum kuzular inşallah her şey yoluna girecek hepimiz çok güçlüyüz, sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…