- 17 Nisan 2019
- 2.769
- 2.943
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.521
Ön sonuçta nipt gibi işlem yapılıyor uzun sonuçta ise sıvıda ki hücreleri yapay ortamda üreme yoluyla çoğaltıp inceleme yapılıyor dedi ama bilmiyorum tabi o sırada her dediği yankılanıyordu kulaklarımda dinleyemedim :/Canim sendrom durumlarında ön sonuc önemli aslinda ama bilemedim sana neden öyle dedi.
Nipt mantiginda degil tabiki bu test bebegin icinde yaşadığı amniyon sıvısından alınıyor örnek. Bilemedim senin doktorun farkli düşünüyorsa.
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin. Ufacık bir ihtimal de olsa sığınıyor insan. Allah razı olsun hepinizdenİnşallah kesin sonucun tertemiz çıkacak canım, Kocaman sarılıyorum sana
Ya gerçekten mi daha çok umut oldunuz şimdi bana çok mutlu oldum bu yorumunuz için teşekkür ederim ben kan vermedim bi sıkıntı yoktu ama idrar kültürü istedi henüz çıkmadı sonuç bende enfeksiyondan korkmuyor değilim ama hiç idrar yanmam falan yok inşallah benim suyum da artar güzel bir şekilde karpuz kavun su bol bol tüketmeye devam edeceğimHic korkma aynı sıkıntı bendede vardı insanları korkutmadan başka bişey demiyorlar bende 23haftalikta 450gramdi bebeğim benim kanimda intap çıktı diye 7gün antibiyotik aldim 10gün hastanede kalmıştım bugün 26haftalik oldum doktorum suyunun normale döndügünü söyledi hergün uzanin sola yarın fazla hareket etmeseniz suyunuz tekrar dolar havuç. Suyu armut karpuz bol su çok faydalı
Bende ilk duydugumda internette araştırdım yorumları okudum suyun azligindan bebeğini kayıp edenler olmuş. Hastanede bana bebeğimi alabileceklerini saglik sorunlarinin çok olacagini söylediler yaşamaz dediler herseyin başı dua bol bol zikirler cekin dualar edin stres etmeyin bendede akıntı falan yoktu su gitmiyordu ama suyu neden azalmis bisey demediler çok sukur 26.haftamda suyu normale dönmüs darısı size insallah iyi sonuçlar alırsınız 3 haftadır bende zor günler geçirdim stres etmektenYa gerçekten mi daha çok umut oldunuz şimdi bana çok mutlu oldum bu yorumunuz için teşekkür ederim ben kan vermedim bi sıkıntı yoktu ama idrar kültürü istedi henüz çıkmadı sonuç bende enfeksiyondan korkmuyor değilim ama hiç idrar yanmam falan yok inşallah benim suyum da artar güzel bir şekilde karpuz kavun su bol bol tüketmeye devam edeceğim
Amin canım güzel haberler al inşallah dua edeceğimKeşke o kadar çok isterim ki bunu. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Evet bende korktum ilk başta açıkcası ama burda suyu bitmek üzere olup çok az kendi çişiyle yaşama tutunan bebişler bile okudum karamsarlığa kapılmak istemiyorum siz hangi zikirleri çektiniz bu süreçte? Birde normal beyaz akıntınız da mı yoktu benim beyaz kremsi akıntım oluyor sürekli ama su sızması şeklinde sürekli ıslaklık yok çok şükür kiBende ilk duydugumda internette araştırdım yorumları okudum suyun azligindan bebeğini kayıp edenler olmuş. Hastanede bana bebeğimi alabileceklerini saglik sorunlarinin çok olacagini söylediler yaşamaz dediler herseyin başı dua bol bol zikirler cekin dualar edin stres etmeyin bendede akıntı falan yoktu su gitmiyordu ama suyu neden azalmis bisey demediler çok sukur 26.haftamda suyu normale dönmüs darısı size insallah iyi sonuçlar alırsınız 3 haftadır bende zor günler geçirdim stres etmekten
Evet bende korktum ilk başta açıkcası ama burda suyu bitmek üzere olup çok az kendi çişiyle yaşama tutunan bebişler bile okudum karamsarlığa kapılmak istemiyorum siz hangi zikirleri çektiniz bu süreçte? Birde normal beyaz akıntınız da mı yoktu benim beyaz kremsi akıntım oluyor sürekli ama su sızması şeklinde sürekli ıslaklık yok çok şükür ki
Hergün 7defa Ayetül kürsü 3er tane Fatiha İhlas suresi Nas Felak ve 7taneAmenerrasulü okudum ya Şafi ya Allah kuddus zikrini çok çektim aklınıza gelicek kısa zikirler çektim bendede beyaz akinti oluyordu ama bebeğin suyu değildi bebeğin hiç hareket etmiyordu bazen korkuyordum biseyni oldu diye zikirler çekince hareketlerini hissediyordum sizde deneyinEvet bende korktum ilk başta açıkcası ama burda suyu bitmek üzere olup çok az kendi çişiyle yaşama tutunan bebişler bile okudum karamsarlığa kapılmak istemiyorum siz hangi zikirleri çektiniz bu süreçte? Birde normal beyaz akıntınız da mı yoktu benim beyaz kremsi akıntım oluyor sürekli ama su sızması şeklinde sürekli ıslaklık yok çok şükür ki
Canım özelde de var hangi şehirdesin? Bazı özel hastanelerde de var, ben mesela direkt özel muayenehanesine gittim doktorun öyleleri de varMerhaba kizlar herkes saglikla alsin bebegini kucagina insallah rabbim kimseyi evladiyla sinamasin herkesin rahat kolay bir gebelik bir dogum gecirmesini diliyorumkizlar benimde perinatolojiye gitmem lazm ama randevu yok cevreillerde dahi yok özelde varmidir yada napmaliyim
Zonguldaktayim bitane tek ozel var kucuk bi yer doktorum bugun 1 2 hafta icinde gitmelisn yoksa sonra bakilamaz bebek buyuyecegi icin dediCanım özelde de var hangi şehirdesin? Bazı özel hastanelerde de var, ben mesela direkt özel muayenehanesine gittim doktorun öyleleri de var
Doktoruna sordun mu peki, bizi doktorum yönlendirdi mesela birkaç hoca önerdi istediğine gidebilirsin diye. Mutlaka onun bildiği bir perinatolog vardır şehirdeZonguldaktayim bitane tek ozel var kucuk bi yer doktorum bugun 1 2 hafta icinde gitmelisn yoksa sonra bakilamaz bebek buyuyecegi icin dedi
Kadin dogum hastanesinde var ama doktor hem izinde hemde tüm randevular kapali eylule kadar baskada önermedi baska ilde git olmazsa dedi cevre illere baktik hicbirinde yokDoktoruna sordun mu peki, bizi doktorum yönlendirdi mesela birkaç hoca önerdi istediğine gidebilirsin diye. Mutlaka onun bildiği bir perinatolog vardır şehirde
yaa duygulanıyom kız o senin kalbinin güzelliğiAğzı bal damlıyor vallahi ne kadar güzel kalbin var :)
Sabah 9 da gidersen belki sıra alabılırsın canım ama her hastane detaylı usg yapmıyor maalesefKadin dogum hastanesinde var ama doktor hem izinde hemde tüm randevular kapali eylule kadar baskada önermedi baska ilde git olmazsa dedi cevre illere baktik hicbirinde yok
Sordum sadece randevu alabilirsiniz sira almaya gitsemde bos ne tuhaf birseySabah 9 da gidersen belki sıra alabılırsın canım ama her hastane detaylı usg yapmıyor maalesef
Tamam canım içerim teşekkür ederim senin nasıl geçti bir sorun yok inşallahTürk kahvesi için muhakkak bebeği hareketlendirirto pozisyon değiştiriyor hem ben çok uğraştım pazartesi günü
H&M güzel ama e bebekte de etiketleri okuyun %100 pamuk olanları alıyorum benKızlar H&M den atlet zıbın falan alan var mı ?
E bebek mi H&M mi tercih etmeliyim sizce esnek ve kumaşı pamuklu olan
Peki onlardan yeni doğan mı almalıyım ? Kollu kolsuz adet olarak hiç bilmiyorumH&M güzel ama e bebekte de etiketleri okuyun %100 pamuk olanları alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?