- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.561
Evet canım ben günde bir bardak içiyorum, fazlası bağırsaklarını bozarkızlar kefir gunde 1 bardak mi icicem
Arkadaşım sözün bittiği yer, ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sabır versin, inşallah bir mucize olurAklım mantığım almıyor. Ultrasonda yalnızca ve yalnızca kalpte parlaklık ve beyinde kist vardı ve şuan onlar da geçmiş. Kalan her şey normalken nasıl böyle bir sonuçla karşılaştım inanın o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim dualarınız için
Arkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitifdestekleriniz için teşekkür ederim
Canım çok üzgünüm çok, gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorumAklım mantığım almıyor. Ultrasonda yalnızca ve yalnızca kalpte parlaklık ve beyinde kist vardı ve şuan onlar da geçmiş. Kalan her şey normalken nasıl böyle bir sonuçla karşılaştım inanın o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim dualarınız için
cok sagol canım basladim bugun icmeyeEvet canım ben günde bir bardak içiyorum, fazlası bağırsaklarını bozar
ne denir hic bilmiyorum canımArkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitifdestekleriniz için teşekkür ederim
fetal yaptirmismiydin sen canimAklım mantığım almıyor. Ultrasonda yalnızca ve yalnızca kalpte parlaklık ve beyinde kist vardı ve şuan onlar da geçmiş. Kalan her şey normalken nasıl böyle bir sonuçla karşılaştım inanın o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim dualarınız için
Evet canım yaptırmış, dün okumuştum fetaldede pozitif geldiği için amniyosentez yaptırmıştıfetal yaptirmismiydin sen canim
Onlar da geçmişse bu nasıl bir sonuçAklım mantığım almıyor. Ultrasonda yalnızca ve yalnızca kalpte parlaklık ve beyinde kist vardı ve şuan onlar da geçmiş. Kalan her şey normalken nasıl böyle bir sonuçla karşılaştım inanın o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim dualarınız için
Amin kuzumm cok teşekkür ederim
Ne denir nasıl bir süreç olduğunu bilmiyorum ama çok üzüldümArkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitifdestekleriniz için teşekkür ederim
Ah canım çok üzüldüm gerçektenArkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitifdestekleriniz için teşekkür ederim
Arkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitifdestekleriniz için teşekkür ederim
Canım ne desem bilemiyorum inan kiAklım mantığım almıyor. Ultrasonda yalnızca ve yalnızca kalpte parlaklık ve beyinde kist vardı ve şuan onlar da geçmiş. Kalan her şey normalken nasıl böyle bir sonuçla karşılaştım inanın o kadar üzgünüm ki. Teşekkür ederim dualarınız için
Canım sen en doğru kararı vereceksinTeşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok çok zor bir süreç. Doğursam zor doğurmasam zor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Ne denir nasıl bir süreç olduğunu bilmiyorum ama çok üzüldümRabbim işini kolaylaştırsın doktorunun bilgisi var mı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?