Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Arkadaşım sözün bittiği yer, ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sabır versin, inşallah bir mucize olur

Arkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitif destekleriniz için teşekkür ederim
Canım çok üzgünüm çok, gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum bu öyle bir şeyki sebebide belli değil, ben tüp bebek yaptırdığım zaman eşimle genetik test verdik ikimizinde sonucu gayet temiz çıktı ama gör bak ki ilk kaybettiğim bebeklerim trizomi 12 idi. Şu an kafanda çok bir sürü soru, kalbinde endişe var biliyorum ama bu yolculukta yanlız değilsin. Özel eğitim tıp imkanları sayesinde bebeğini sevgiyle büyüteceğine inanıyorum, sen çok güçlü bir annesin ve bebeğin için en iyisini yapacaksın

fetal yaptirmismiydin sen canim

Onlar da geçmişse bu nasıl bir sonuç ( bir çok kişiye parlaklık var diyorlar ve sağlıklı doğuyor. Çok çok üzgünüm, keşke yanında olup destek olabilsek Allah sana sabır ve gönlüne ferahlık versin canım

babylovee sanada şifa olsun canım özeldemi oldun aşıyı, yoksa asm?
Amin kuzumm cok teşekkür ederim şifa olsun hepimize
Asm de oldum kuzum. Bu aşı her yerde bulunmama durumu olan bir aşıymış bu arada. Bende asm de bulamasaydim disardan alip vurduracaktim. Aklınızda olsun kızlar

Arkadaşlar amniyosentez tam sonucum çıktı . Malesef Trizomi 21 pozitif destekleriniz için teşekkür ederim
Ah canım çok üzüldüm gerçekten down sendromlu bi abim var burda hepimizin bebeği bir melek gibi ama senin bebeğin her zaman melek kalacak her zaman sevgi dolu olacak. Çok sabır isteyen bişey Allahım sana sabırlar versin ama günümüzde artık o kadar herşey gelişti etrafımda da görüyorum güzel bi eğitimle neler neler başarıyor hepsi ki senin bebeğinin ne güzel organlarında da bir problem gözükmüyor sağlıklı bir bebek şu an rabbim gönlüne ferahlık versin canım

Canım ne desem bilemiyorum inan ki Allahım size güç kuvvet versin. Her ne karar alırsanız alın kalbinize yüreğinize ferahlık versin Allahım..
Yine de dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…