Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Tamam canım çok sağol

Canım netten mi alıyorsun benim yaşadığım şehirde mağazası yok

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok çok zor bir süreç. Doğursam zor doğurmasam zor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canım gerçekten bu sizin vereceğiniz bir karar, kimsenin bir şey demesine izin vermeyin, kimsenin yargılamasına. İnsanlara sınanmadığı şeylerle ilgilş konuşmak kolay oluyor, ama tüm bu süreci yaşayacak olan sizsiniz

İki kararın da sorumluluğu o kadar fazla ki. Kaç gündür Allahım biti bemim yerime karar verse diyorum. Niye bu kararı bana yükledi diye sorguluyorum. Doğumda öğrenseydim diyorum bazen

İki kararın da sorumluluğu o kadar fazla ki. Kaç gündür Allahım biti bemim yerime karar verse diyorum. Niye bu kararı bana yükledi diye sorguluyorum. Doğumda öğrenseydim diyorum bazen
Canım o kadar haklısın ki, ama doğumda öğrenseydin daha bir ağır darbe olurdu senin için, lohusalıkla beraber daha kötü bir psikolojiye girebilirdin. En azından şimdi yanlış anlama doğurmamaya karar verebiliyorsun, yada doğurmaya karar versende kabullenmiş sindirmiş , daha özel hazırlıkla beklemiş olacaksın bebeğini

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim doktor kan sulandırıcı verdi iğne şeklinde siz kolunuzdan mı uyguluyorsun karnınızdan mı?

Ne desem bilemedim Allah yardımcınız olsun en doğru en hayırlı kararı vermek nasip olsun inşallah

gobek 2 kol dönüşümlü olarak kullanıyorum ben canım
Göbekte sıkıntı olmuyor değil mi ya hemşireye yaptırdım koldan yap dedi ama baktığımda göbekten de yapanları gördüm emin olamadim sormak istedim teşekkür ederim yarın kendim yapmaya başlayacağım şifa olsun hepimize

hiçç sorun olmuyor canım genel olarak gobekten yapiliyor zaten
ben hayatta kendim yapamam o yuzden eşim yapıyor sagolsun oda bir turlu dogru yapimi tuttutamadigi icim morluk şişlik ilerliyorz
o yuzden arada kola geciyoruz doktorum bacaga bile vurabilirsin dedi ama arka kısma degil on taraftan bacaga
gobegimn halinide gordugu icin
1 gun gobegin sagı bir gun sol sonra sag kol sonra sol kol o zaman kadar şişlik iyilesir dönüşümlü yap dedi
insallah anlatabilmisimdir

vurulan igneleri saklıyorum dogumdan sonra fotograf cekicem minigimle
sanada fikir olsun saklamak istersen canim

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok çok zor bir süreç. Doğursam zor doğurmasam zor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
ne desek boş kuzum. Senin kararın tabiiki de içinden geleni yap. Dediğin gibi her türlüsü zor her türlü sorumluluğu var. Kimseyi dinlemeden eşin ve sen nasıl istiyorsanız öyle olsun. Zor bir karar. Allah içine ferahlık versin inşallah.

Anladım balım teşekkür ederim bilgi için benim eşim vuramaz benden kan alınırken eşim kötü oluyor iğne hiç yapamaz ben yaparım havasını mı alıyorsunuz acaba ondan mı veya hareket mi ediliyor ondan mı morarma oldu çünkü yüzeyi toplayıp vurduktan sonra bırakınca morarma olmaması lazım

havasinı alip oyle yapiyor bazen morariyor bazen morarmiyor iyi kotu ilerliyoruz

havasinı alip oyle yapiyor bazen morariyor bazen morarmiyor iyi kotu ilerliyoruz
Benim bildiğim dik tutuyoruz ya 90 dereceyle giriş yapıldığı için iğneyi uyguladıktan sonra hava olan kısmıyla ilacın yukarı çıkmasını önlüyoruz işe yarasında morarmalar bir şekilde düzelir teşekkür ederim dönüş sağladığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…