Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
İki kararın da sorumluluğu o kadar fazla ki. Kaç gündür Allahım biti bemim yerime karar verse diyorum. Niye bu kararı bana yükledi diye sorguluyorum. Doğumda öğrenseydim diyorum bazen
Burada bu arkadaşımıza bazı annelerin sağlıkla büyüteceğine sabırla büyüteceğini İnanıyorum canım Yazması bile kesinlikle fikir beyan etmektir. Arkadaşlar bu konularda fikrinizi beyan etmeyin sınanan siz değilsiniz. çok üzgünüm arkadaşım Allah kalbine ferahlık versin Allah sabır versin

Amin canım arkadaşım amin

Kızlar cybex s eezy twist 2 bebek arabası aldım yanları çok açık gibi geldi bana bebeği kavramayacak gibi ve sırt yaslama kısmı çok sallanıyor beklentimi karşılamadı basit duruyor iade etmeyi düşünüyorum sizce daha sağlam güvenilir ne alabilirim maxi cosi leona 2 düşünüyordum fakat ondada sallanma çok oluyormuş gerçekten hayal kırıklığına uğradım bebek arabasına çok önem veriyorum fakat iyi bir tercih yapamadım önerilerinizi bekliyorum

Canım ben leona 2 alacağım, denedim de hiç sallanma gibi bir şey olmadı. Ki yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim doktor kan sulandırıcı verdi iğne şeklinde siz kolunuzdan mı uyguluyorsun karnınızdan mı?
Sana da mi verdi kan sulandırıcı canım. Bana vermedi doktorum. Gün icinde cok hareketsiz kalma falan dedi ama igne vermedi sana neden verdigini söyledi mi

admin gibi admin ya!!

Sana da mi verdi kan sulandırıcı canım. Bana vermedi doktorum. Gün icinde cok hareketsiz kalma falan dedi ama igne vermedi sana neden verdigini söyledi mi
Valla balım çok doktora gitmekte kötü galiba birinin uygun gördüğünü biri görmüyor şeker ilacı vermişti ameliyat yapan doktor yatacağım diye şimdi devlet deki doktoruma gittim şekerli şeyler yeme gerek yok buna kan sulandırıcı kullanman gerekiyor yatıyorsun sürekli dedi sonra şey ben yemek yapıyordum ya bana ayakta kalma süreni azaltmalısın yapmamaya çalış dedi dinlenmelisin risk devam ediyor dedi bebeğin ağırlaştıkca dikişe baskı yapacak dikiş açılırsa zorunlu doğum yapılır dinlenmelisin dedi ondan kan sulandırıcıda kullan dedi hata hap olarak değil iğne verdi daha etkili diye herhalde artık bilmiyorum sen de gidince hatırlat hareket edeceğin için vermemiş olabilir ama okuduğum da gene ikiye bölünmüştü kullanan da vardı kullanmayan da ama yattığımız için risk faktörü oluşturuyoruz ondan önemli herhalde

Canım zaten bencede bu islemi yapan doktorun ne diyorsa onu yapmak önemli sanki. Bilemedim ama. Mesela şeker ilaci bence de biraz gereksiz olmus ama şahsi fikrim tabi.
Kan sulandırıcı da benim doktorum kullan demedi ama gün icinde kalk ev içinde dolaş sürekli yatma halinde olma damar tıkanıklığı olur dedi. Ben zaten baslar bu leke kanama durumlarindan cok muzdarip oldum simdi kan sulandırıcı verse de ben kullanmak konusunda tereddüt ederim galiba bilmiyorum da..
Kalk çayını suyunu al evin icinde dolaş hareket et dedi. Ama bu kadar dışarı zaten yasak. Hastane falan dışında gerek görmüyor çıkmama.
Ve sende bence fazla kaliyorsun ayakta. Bunu daha once konustugumuzda da demistim sana canım. Sonuçta bir dikiş bebegi icerde tutuyor. Sen kalkip ayakta durdukca baskı artacak o dikişe. Yalnızsan sadece kahvaltini hazirlayacak kadar ayakta kal mesela. Yemek yapmak cok uzun is. Gerekirse doguma kadsr disardan ev yemekleri siparis edin.
Bunca emek ameliyatlar hep bebisler icerde biraz daha uzun kalsin diye bebisin icin dinlenmeye ihtiyacin var kuzum

Canım benim bildiğimde senin dediğin gibi sadece wc birde evin içinde 10 dk dolaşma izni vermişlerdi aynı grupta olduğumuz kıza, yemek en az yapmadım desen 1 saatını alıyor ve dikişli, içerde bebeği büyüyen anne için uzun süre gerçekten S sevdabaks

Kızlar emzık ve bıberon olarak dusuncenız nedır hangı marka bakıyorsunuz

Aynen öyle kuzum. Bak benim doktorum mesela cok beni baskilamiyor ve kendide diyor seni bunaltmak istemiyorum ama dinlenmeni istiyorum diyor. Dedigin gibi en basit yemek 1 saat aliyor. Bide dikisler var mesela otur kalk uzan kalk yaptikca o dikisler hareket ediyor ister istemez. Bide kalkip ayakta durunca agirlik biniyor. Doktorum yatar pozisyonda oldugumu bildigi halde bana ilk hedef 28 hafta dedi mesela.. o yüzden cok cok dikkat etmek lazim

hap daha etkili canım ignenin kesin işe yararyp yaramadıgı konusunda kesin bilgiler yokmus ama tedbir amacli kullniliyor
mesela hap 35.haftada kesiliyor ani dogumda kanama cok olabilir diye ama igne dogumdan 1 gun onceye kadarda kullanılabiliyor

Kızlar emzık ve bıberon olarak dusuncenız nedır hangı marka bakıyorsunuz
Canım valla ben biberon 2 tane avent antikolik aldım, emzikte yine avent aldım, eğer baktım emziği alacak, o zaman pediatri doktoruna sorarım en doğru emzik hangisi diye, zaten kontrollerimiz olacak, şimdiden emziğe kafa yormak istemedim

Evet ama yapanım yok ve sürekli dışardan alarak eşimi zora sokuyor gibi hissediyorum daha hızlı şeyler yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…