- 15 Ağustos 2024
- 585
- 909
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.621
Canım emzik bibs, biberon comotomo aldımKızlar emzık ve bıberon olarak dusuncenız nedır hangı marka bakıyorsunuz
Canım mesela yemek işini rica etseniz, yakınlarda var mı birisi anne, kayınvalide yada kardeşEvet ama yapanım yok ve sürekli dışardan alarak eşimi zora sokuyor gibi hissediyorum daha hızlı şeyler yapmaya çalışıyorum
Biliyorum o kadar haklısın ki daha dikkat edeceğim daha kısa sürede yapacak şeyler yapmayı planlıyorum eşimi zora sokmak istemiyorumCanım zaten bencede bu islemi yapan doktorun ne diyorsa onu yapmak önemli sanki. Bilemedim ama. Mesela şeker ilaci bence de biraz gereksiz olmus ama şahsi fikrim tabi.
Kan sulandırıcı da benim doktorum kullan demedi ama gün icinde kalk ev içinde dolaş sürekli yatma halinde olma damar tıkanıklığı olur dedi. Ben zaten baslar bu leke kanama durumlarindan cok muzdarip oldum simdi kan sulandırıcı verse de ben kullanmak konusunda tereddüt ederim galiba bilmiyorum da..
Kalk çayını suyunu al evin icinde dolaş hareket et dedi. Ama bu kadar dışarı zaten yasak. Hastane falan dışında gerek görmüyor çıkmama.
Ve sende bence fazla kaliyorsun ayakta. Bunu daha once konustugumuzda da demistim sana canım. Sonuçta bir dikiş bebegi icerde tutuyor. Sen kalkip ayakta durdukca baskı artacak o dikişe. Yalnızsan sadece kahvaltini hazirlayacak kadar ayakta kal mesela. Yemek yapmak cok uzun is. Gerekirse doguma kadsr disardan ev yemekleri siparis edin.
Bunca emek ameliyatlar hep bebisler icerde biraz daha uzun kalsin diyebebisin icin dinlenmeye ihtiyacin var kuzum
Var kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimdenCanım mesela yemek işini rica etseniz, yakınlarda var mı birisi anne, kayınvalide yada kardeş
Bende avent bakmıstım arkadasım bana mamajoo antıkolık bıze cok ıyı geldı dıyınce bı sormak ıstedım tamam canımCanım valla ben biberon 2 tane avent antikolik aldım, emzikte yine avent aldım, eğer baktım emziği alacak, o zaman pediatri doktoruna sorarım en doğru emzik hangisi diye, zaten kontrollerimiz olacak, şimdiden emziğe kafa yormak istemedim
Ben bir avent birde dr.browns antikolik iyi diye okumuştum, ama son zamanlarda takip ettiklerim comotomo övüyor, biberon falan en küçüğünden bir tane al istersen, şimdi belki sürekli memeden emzireceksin, biberonu ek gıdaya geçtiğinde su için falan kullanırsınBende avent bakmıstım arkadasım bana mamajoo antıkolık bıze cok ıyı geldı dıyınce bı sormak ıstedım tamam canım
Sen söyleme aşkım boşver eşin söylesin, direk onu sok araya. Hiç sinir gurur yapma, bebeğin daha değerliVar kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Ah canim keske yakın olsaydık inan hic üşenmeden surekli yemek getirirdimVar kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Evet cankm alıcam ben bıberon set bakıyorum zatenBen bir avent birde dr.browns antikolik iyi diye okumuştum, ama son zamanlarda takip ettiklerim comotomo övüyor, biberon falan en küçüğünden bir tane al istersen, şimdi belki sürekli memeden emzireceksin, biberonu ek gıdaya geçtiğinde su için falan kullanırsın
Kuzu ben comotomo ile avent arasında kalmıştım. Aslında ikisi de çok güzel sadece önceliğin hangisi diye bakmalısın bence. Ben anne memesine en yakın hissiyatlı yani emzirme öncelikli istedim diye comotomo seçtim. Kolik öncelikliysen mesela avent derdim. Ama kolik olacak mı bilinmez ya o yüzden dedim öyle bir durumda avent alırım. Aventi bulmak daha kolay. Mesela şimdi comotomo bana 1 ayda falan gelecek yurt dışından oluncaBen bir avent birde dr.browns antikolik iyi diye okumuştum, ama son zamanlarda takip ettiklerim comotomo övüyor, biberon falan en küçüğünden bir tane al istersen, şimdi belki sürekli memeden emzireceksin, biberonu ek gıdaya geçtiğinde su için falan kullanırsın
Gerçekten nasıl insanlar ya sen bu durumdayken onların seferber olması lazım temizliğinden yemeğineVar kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Dikkat et canım sonradan bunlarin pişmanlığı insana cok ağır yük olur inan ki.. o yüzden cok dikkat et. Basit seyler yapin mesela, kofte yogursun esin aksamlari sen sadece ocaga koyup kizart. Veya mesela tavuk vs hazirlasin tepsiye koyup firina atmasi kalsin sana. Daha pratik şeylere yönel. Sebze mesela al oturdugun yerde kes dogra ayni sekilde at firina. Basinda bekleyecegin yemekler yapma.Biliyorum o kadar haklısın ki daha dikkat edeceğim daha kısa sürede yapacak şeyler yapmayı planlıyorum eşimi zora sokmak istemiyorum
Eşin söylesin. Bu zamanda destek olup yemek yapmayacaklar da ne zaman destek olacaklar. Senin demene gerek yok zaten.Var kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Gerçekten sadece sevmekle olmuyor veya lafla olmuyor bu işler, onların düşünmesi lazım bunuAh canim keske yakın olsaydık inan hic üşenmeden surekli yemek getirirdim
gercekten ne kadar düşüncesizlermis temizlik yemek surekli gelip yardım etmeleri gerekiyordu sana bu durumda yardım etmeyip ne zaman yardım edicekler yani
Vallahi benim görümcem yok ama kayınvalidem tek başına bile her şeye koşar. Bugün bile misafirim gelecekti aradım anne içli köfte yapar mısın yemek hazır olsun diye hemen sabahtan yapmış aradıGerçekten sadece sevmekle olmuyor veya lafla olmuyor bu işler, onların düşünmesi lazım bunu
Allah bebişlerimizi korusun, bizim başımıza böyle bir şey gelse kaynanam görümcelerimi ayağa diker, birini temizlik birini yemek birini bana bakmak için
e e tabi can karnımizda ki de minnak ya dusunup sevinmeleri bile lazimGerçekten sadece sevmekle olmuyor veya lafla olmuyor bu işler, onların düşünmesi lazım bunu
Allah bebişlerimizi korusun, bizim başımıza böyle bir şey gelse kaynanam görümcelerimi ayağa diker, birini temizlik birini yemek birini bana bakmak için
Benimkide kendi hasta olmasa her şeyi yapar ama ona uzun süre ayakta kalmak ağır kaldırmak doktor yasakladı, ama kızlarını seferber ederVallahi benim görümcem yok ama kayınvalidem tek başına bile her şeye koşar. Bugün bile misafirim gelecekti aradım anne içli köfte yapar mısın yemek hazır olsun diye hemen sabahtan yapmış aradı
Bu aklıma gelmedi eşime söyletirmek mantıklıSen söyleme aşkım boşver eşin söylesin, direk onu sok araya. Hiç sinir gurur yapma, bebeğin daha değerli
Ah gözlerim doldu yahuAh canim keske yakın olsaydık inan hic üşenmeden surekli yemek getirirdim
gercekten ne kadar düşüncesizlermis temizlik yemek surekli gelip yardım etmeleri gerekiyordu sana bu durumda yardım etmeyip ne zaman yardım edicekler yani
Öyle valla annem yaşlı kaynanama göre ve annem evde yegenıme bakıyor fırsat buldukça gelip temizliğimi yapıyor bunlar burda rahatlar gene de gelmiyor ama bir doğurayım o günü bekliyorum bu kez onlar gelmek isteyecek ben müsait olmayacağımGerçekten nasıl insanlar ya sen bu durumdayken onların seferber olması lazım temizliğinden yemeğine
Benim etrafımdakilere comotomo dersen o ne der, hepsi avent dediKuzu ben comotomo ile avent arasında kalmıştım. Aslında ikisi de çok güzel sadece önceliğin hangisi diye bakmalısın bence. Ben anne memesine en yakın hissiyatlı yani emzirme öncelikli istedim diye comotomo seçtim. Kolik öncelikliysen mesela avent derdim. Ama kolik olacak mı bilinmez ya o yüzden dedim öyle bir durumda avent alırım. Aventi bulmak daha kolay. Mesela şimdi comotomo bana 1 ayda falan gelecek yurt dışından olunca
Çok haklısın tavuk köfte falan aldık bugün zaten bulgur yaptım ben köfte salata falan eşim yapabiliyor oda onu yapıyor önceden ben yapardım ama korkuttu doktor ya biraz da sabredeyim diyorum dediğin çok doğru hissediyorum az kaldı süreç benim hedef 32 40 bekleyemeyecegimDikkat et canım sonradan bunlarin pişmanlığı insana cok ağır yük olur inan ki.. o yüzden cok dikkat et. Basit seyler yapin mesela, kofte yogursun esin aksamlari sen sadece ocaga koyup kizart. Veya mesela tavuk vs hazirlasin tepsiye koyup firina atmasi kalsin sana. Daha pratik şeylere yönel. Sebze mesela al oturdugun yerde kes dogra ayni sekilde at firina. Basinda bekleyecegin yemekler yapma.
Eşin söylesin. Bu zamanda destek olup yemek yapmayacaklar da ne zaman destek olacaklar. Senin demene gerek yok zaten.
Eşin hatta laf sokarak söylesin yani bunca zamandir destek olmadiklari hata zaten
İnternetten alabilirsin canım, burda mağazaları çok ama genelde internetten aldım hep, çoklu paketleri oluyor, kullanışlı oluyor o şekilde. Zıbında tavsiyem kısa kol almak, çünkü üstüne bir şey giydirirken uzun kol sıkıntı oluyor. Bulunsun diye zarf tipi olanlardan uzun kol da alınabilir bir takım.Canım netten mi alıyorsun benim yaşadığım şehirde mağazası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?