Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Biliyorum o kadar haklısın ki daha dikkat edeceğim daha kısa sürede yapacak şeyler yapmayı planlıyorum eşimi zora sokmak istemiyorum

Bende avent bakmıstım arkadasım bana mamajoo antıkolık bıze cok ıyı geldı dıyınce bı sormak ıstedım tamam canım

Bende avent bakmıstım arkadasım bana mamajoo antıkolık bıze cok ıyı geldı dıyınce bı sormak ıstedım tamam canım
Ben bir avent birde dr.browns antikolik iyi diye okumuştum, ama son zamanlarda takip ettiklerim comotomo övüyor, biberon falan en küçüğünden bir tane al istersen, şimdi belki sürekli memeden emzireceksin, biberonu ek gıdaya geçtiğinde su için falan kullanırsın

Var kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Sen söyleme aşkım boşver eşin söylesin, direk onu sok araya. Hiç sinir gurur yapma, bebeğin daha değerli

Var kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Ah canim keske yakın olsaydık inan hic üşenmeden surekli yemek getirirdim
gercekten ne kadar düşüncesizlermis temizlik yemek surekli gelip yardım etmeleri gerekiyordu sana bu durumda yardım etmeyip ne zaman yardım edicekler yani

Evet cankm alıcam ben bıberon set bakıyorum zaten

Kuzu ben comotomo ile avent arasında kalmıştım. Aslında ikisi de çok güzel sadece önceliğin hangisi diye bakmalısın bence. Ben anne memesine en yakın hissiyatlı yani emzirme öncelikli istedim diye comotomo seçtim. Kolik öncelikliysen mesela avent derdim. Ama kolik olacak mı bilinmez ya o yüzden dedim öyle bir durumda avent alırım. Aventi bulmak daha kolay. Mesela şimdi comotomo bana 1 ayda falan gelecek yurt dışından olunca

Eklentiler

• 1000126645.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 13
Biliyorum o kadar haklısın ki daha dikkat edeceğim daha kısa sürede yapacak şeyler yapmayı planlıyorum eşimi zora sokmak istemiyorum
Dikkat et canım sonradan bunlarin pişmanlığı insana cok ağır yük olur inan ki.. o yüzden cok dikkat et. Basit seyler yapin mesela, kofte yogursun esin aksamlari sen sadece ocaga koyup kizart. Veya mesela tavuk vs hazirlasin tepsiye koyup firina atmasi kalsin sana. Daha pratik şeylere yönel. Sebze mesela al oturdugun yerde kes dogra ayni sekilde at firina. Basinda bekleyecegin yemekler yapma.
Eşin söylesin. Bu zamanda destek olup yemek yapmayacaklar da ne zaman destek olacaklar. Senin demene gerek yok zaten.
Eşin hatta laf sokarak söylesin yani bunca zamandir destek olmadiklari hata zaten

Gerçekten sadece sevmekle olmuyor veya lafla olmuyor bu işler, onların düşünmesi lazım bunu
Allah bebişlerimizi korusun, bizim başımıza böyle bir şey gelse kaynanam görümcelerimi ayağa diker, birini temizlik birini yemek birini bana bakmak için

Vallahi benim görümcem yok ama kayınvalidem tek başına bile her şeye koşar. Bugün bile misafirim gelecekti aradım anne içli köfte yapar mısın yemek hazır olsun diye hemen sabahtan yapmış aradı

e e tabi can karnımizda ki de minnak ya dusunup sevinmeleri bile lazim

Vallahi benim görümcem yok ama kayınvalidem tek başına bile her şeye koşar. Bugün bile misafirim gelecekti aradım anne içli köfte yapar mısın yemek hazır olsun diye hemen sabahtan yapmış aradı
Benimkide kendi hasta olmasa her şeyi yapar ama ona uzun süre ayakta kalmak ağır kaldırmak doktor yasakladı, ama kızlarını seferber eder

Sen söyleme aşkım boşver eşin söylesin, direk onu sok araya. Hiç sinir gurur yapma, bebeğin daha değerli
Bu aklıma gelmedi eşime söyletirmek mantıklı
Ah gözlerim doldu yahu aynen öyle bebek olunca sevmeye geleceklermiş dedim alırsam gelirsiniz hep bana hep banacılar kaynanam rahatsızdı ben sürekli yemek yolluyordum ama neyse eşime söyletiricem bir de öyle deneyeceğim
Gerçekten nasıl insanlar ya sen bu durumdayken onların seferber olması lazım temizliğinden yemeğine
Öyle valla annem yaşlı kaynanama göre ve annem evde yegenıme bakıyor fırsat buldukça gelip temizliğimi yapıyor bunlar burda rahatlar gene de gelmiyor ama bir doğurayım o günü bekliyorum bu kez onlar gelmek isteyecek ben müsait olmayacağım

Benim etrafımdakilere comotomo dersen o ne der, hepsi avent dedi bende alırken comotomo diye bir şey bilmiyordum instada karşıma çıkana kadar, o yüzden avent aldım, sonra öğrendim comotomo olduğunu ama baktım sorun yaşıyorum ve biberonla daha çok zaman geçecek o zaman her türlü getirtiriz

Çok haklısın tavuk köfte falan aldık bugün zaten bulgur yaptım ben köfte salata falan eşim yapabiliyor oda onu yapıyor önceden ben yapardım ama korkuttu doktor ya biraz da sabredeyim diyorum dediğin çok doğru hissediyorum az kaldı süreç benim hedef 32 40 bekleyemeyecegim
Eşime bakalım söyliycem söylesin diye arada bile getirse rahat etttirir kahvaltı kolay da diğerleri ne kadar az durucam desemde şunu da yapayım falan derken baya geçiyor zaman

Canım netten mi alıyorsun benim yaşadığım şehirde mağazası yok
İnternetten alabilirsin canım, burda mağazaları çok ama genelde internetten aldım hep, çoklu paketleri oluyor, kullanışlı oluyor o şekilde. Zıbında tavsiyem kısa kol almak, çünkü üstüne bir şey giydirirken uzun kol sıkıntı oluyor. Bulunsun diye zarf tipi olanlardan uzun kol da alınabilir bir takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…