- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.641
Sizin yüzünüzden 5 kez cotomoto dedim içimdenBenim etrafımdakilere comotomo dersen o ne der, hepsi avent dedibende alırken comotomo diye bir şey bilmiyordum instada karşıma çıkana kadar, o yüzden avent aldım, sonra öğrendim comotomo olduğunu ama baktım sorun yaşıyorum ve biberonla daha çok zaman geçecek o zaman her türlü getirtiriz
Canım sen değil eşin söyleyecek. Lafı geçen biriyse annesine söylesin uygun bir dille. Şimdi yapmayacaklarsa ne zaman yapacaklar? yani bu kadarını düşünmemeleri de pes.Var kayınvalidem görümcem 5 dk mesafede yaşıyorlar sürecimi biliyorlar kendileri düşünsün istiyorum onlar da düşünmüyor doğrusu söylemek gelmiyor içimden
Bak aklıma ne geldi, lahmacun pide içi hazırlasa eşin ya da annen haftasonu, fırına verseniz, onlar yapıp veriyor ya, atarsın dondurucuya, çıkartıp ısıtır yersiniz arada. Çok pratik olur. Mutlaka vardır etrafında yapan fırın, bir sorun. Kendim yapamazsan kv çağır bir gün o yapsın. Çekinme bence böyle şeylerden. Sonuçta Allah göstermesin bebeğine bir şey olsa kendi oğlu en çok üzülecek.Evet ama yapanım yok ve sürekli dışardan alarak eşimi zora sokuyor gibi hissediyorum daha hızlı şeyler yapmaya çalışıyorum
Eşime aşırı hassaslar yaptırır o onlara eminim teşekkür ederim farklı açıdan bastırdığınız içinCanım sen değil eşin söyleyecek. Lafı geçen biriyse annesine söylesin uygun bir dille. Şimdi yapmayacaklarsa ne zaman yapacaklar? yani bu kadarını düşünmemeleri de pes.
Bu da olabilir yapan var ısıtmak zaman kaybettirmez mantıklı geldi kaynanama söylemem ya annem gelince ona söylerim o hazırlar onlar düşünsün istiyorum yani olan bana olcak orası da doğru ama laf etsinler istemiyorum ona ben baktım falan gibi ondan eşime söylettirme fikri daha mantıklı geldi kendilerine yaptıkları yemekten çok değil 1 tabak verseler yeter geri kalan salatayı falan eşin hazırlayabiliyor bende yaparım kısa sürer zatenBak aklıma ne geldi, lahmacun pide içi hazırlasa eşin ya da annen haftasonu, fırına verseniz, onlar yapıp veriyor ya, atarsın dondurucuya, çıkartıp ısıtır yersiniz arada. Çok pratik olur. Mutlaka vardır etrafında yapan fırın, bir sorun. Kendim yapamazsan kv çağır bir gün o yapsın. Çekinme bence böyle şeylerden. Sonuçta Allah göstermesin bebeğine bir şey olsa kendi oğlu en çok üzülecek.
Protein zaten yemen gerekiyor o yuzden her gune bir protein iyi olur,mesela tavuk mu atcaksin firina 2 günlük hazirlayin yanina pilav da sart degil sebze koy yanina firina oyle yiyin. 2 günlük kofte hazirla mesela. Bi aksam yumurtali bi kahvalti aksami yapin. 1 gunde disardan yersiniz belki. Kv ler de yapsin bir zahmet artik esin soylesin de.Çok haklısın tavuk köfte falan aldık bugün zaten bulgur yaptım ben köfte salata falan eşim yapabiliyor oda onu yapıyor önceden ben yapardım ama korkuttu doktor ya biraz da sabredeyim diyorum dediğin çok doğru hissediyorum az kaldı süreç benim hedef 32 40 bekleyemeyecegim
Eşime bakalım söyliycem söylesin diye arada bile getirse rahat etttirir kahvaltı kolay da diğerleri ne kadar az durucam desemde şunu da yapayım falan derken baya geçiyor zaman
Bulcam artık çözüm az kaldı 20 lere geldim bundan sonra da inşallah gelip geçer fazla yapıp ayırmak kolay oluyor halledicem az kaldı sürecimin dolmasına ama her doktor farklı söylüyor pazartesi detaylım var merak ediyorum o süreç hakkında ne söyleyecek onun alanı sonuçta daha fazla bilgilidirProtein zaten yemen gerekiyor o yuzden her gune bir protein iyi olur,mesela tavuk mu atcaksin firina 2 günlük hazirlayin yanina pilav da sart degil sebze koy yanina firina oyle yiyin. 2 günlük kofte hazirla mesela. Bi aksam yumurtali bi kahvalti aksami yapin. 1 gunde disardan yersiniz belki. Kv ler de yapsin bir zahmet artik esin soylesin de.
Lutfen ayakta kalma kendini yorma canim benim. Gercekten birak yani yemek falan cok boş isler.
Benimde öncelik 30 hafta demisti doktorum ama sonra ilk önce 28 i görelim saglikla gelelim oralara sonra 30 sonra 32 hafta dedi mesela. Söylemese de senin doktorunda aynını düşünüyordur.
Hepsinden once ameliyattan sonraki 4 hafta çok önemli dedi benim doktorum. Lutfen buna ekstra dikkat et canim benim
Su an kac haftaliksin sen kuzum. İdare edersiniz canim esinle birlikte. Merak etme hersey güzel güzel ilerleyecekBulcam artık çözüm az kaldı 20 lere geldim bundan sonra da inşallah gelip geçer fazla yapıp ayırmak kolay oluyor halledicem az kaldı sürecimin dolmasına ama her doktor farklı söylüyor pazartesi detaylım var merak ediyorum o süreç hakkında ne söyleyecek onun alanı sonuçta daha fazla bilgilidir
Ben magnimore plus kullanıyorum canımKızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz. Venatura kalsiyum magnezyum cinko icerigi olan şase aldim ben aşırı sekerli geliyorseker diyeti yaptigimdan heralde iyice sogumusum.
Kuzu kasım ya da ekim annelerinde okudum biri eve gelince hiç beğenmedim sallanıyor bide kemerleri bebeğe zarar verir gibi geldi iade edicem yazmıştı. Arkadaşında kullanıyormuş sende araştırdın zaten ama bu konuyu görünce paylaşayım istedimCanım ben leona 2 alacağım, denedim de hiç sallanma gibi bir şey olmadı. Ki yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun
Valla kuzum arkadaşım da çok pimpirikli o 1 senedir kullanıyor, ben de her buluştuğumuzda denemek için sürüyorum hem çok hafif hem de hiç sallanma vs görmedim benBen magnimore plus kullanıyorum canım
Kuzu kasım ya da ekim annelerinde okudum biri eve gelince hiç beğenmedim sallanıyor bide kemerleri bebeğe zarar verir gibi geldi iade edicem yazmıştı. Arkadaşında kullanıyormuş sende araştırdın zaten ama bu konuyu görünce paylaşayım istedim
Canım diş fırçanı değiştirebilirsin benimde son zamanlarda kanıyor en iyi fırçayla, en kötü fırçayla küçükle fırçalıyorum o zaman kanamıyorKızlar 2 haftadır diş etlerim inanılmaz kötü 25. haftaya girdik fırçaladığım anda şakır şakır kan boşalıyor inanılmaz derecede kaşıntı ve kanama var doğuma kadar devam edecek mi bu durum acaba?
Ben günde 1 kez canım. Olur da çok ağrım vs. olursa 2.yi kullanabileceğimi söylemişti doktorumKızlar dün doktorum bana iki tane magnezyum ilacı verdi, birini sabah birini akşam kullanacaksın dedi, siz de günde 2 defa mı kullanıyorsunuz ?
Ben günde 1 kez canım. Olur da çok ağrım vs. olursa 2.yi kullanabileceğimi söylemişti doktorum
Canım çok sağol bakıyorum şimdiKuzum son siparişlerin hepsini trendyoldan aldım orada sitesine göre daha uygundu. Sana direkt Trendyol mağazasının linkini atıyorum
Bende son bir haftadır 2 adet kullanıyorum canım, bacaklarımın arka bağı ağrıdığı için ama ben sabah akşam değil ikisinide akşam aynı anda alıyorumKızlar dün doktorum bana iki tane magnezyum ilacı verdi, birini sabah birini akşam kullanacaksın dedi, siz de günde 2 defa mı kullanıyorsunuz ?
Canım kısa kollu zıbından kaç adet almalıyım ? Askılı ve uzun kollu olanlar var birde onlardan da alayım mı ?İnternetten alabilirsin canım, burda mağazaları çok ama genelde internetten aldım hep, çoklu paketleri oluyor, kullanışlı oluyor o şekilde. Zıbında tavsiyem kısa kol almak, çünkü üstüne bir şey giydirirken uzun kol sıkıntı oluyor. Bulunsun diye zarf tipi olanlardan uzun kol da alınabilir bir takım.
Canım ben bu kadını takip ediyorum, bunda her şeyin listesi oluyor geneldeKızlar yenidoğan alışveriş listesi atmıştı birisi buraya ama bulamıyorum. O listeyi atar mısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?