Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım Allah kolaylık versin öncelikle. Haliyle alıştığın düzenden cok farkli bir düzene gecmek ister istemez strese sokmustur ama sakin anneligini eleştirme. Imkanlar dahilinde yapilacak en digru seyi yapmışsınız aslinda. Bende cezeryeye katiliyorum ucretsiz izne ayrılabilirdin ilk 1 yıl aslinda henüz düzeninizi bozmadan.
Bir digeri de benim tanıdığım deniz kenari sehirde yasayan cok var mesela kışın sadece klima ile ısınıyorlar ve çocuğu olanlar ek olarak elektrikli ısıtıcı ile.
Sizde bu sekilde yapabilirsiniz. Iki tane falan ısıtıcı alsanız zaten epey katkısı olur klimaya ek olarak birini gezdirirsiniz odadan odaya biri sabit kalır mesela.

Birisi bana yazmıştı ama hatırlayamadım şuan benim bebeğimde de var 16.haftada göründü şuan 20 haftalık olduk haftaya detaylı var. Endişelerim hiç bitmiyo
Çok geçmiş olsun canım sonradan geçiyormuş çoğu gecer inşallah blake kisti mi dediler sanada

Hocam peki sizin nasıl eviniz klima mı ya da doğalgazlı mı bahsettiğiniz yerde
Hocam doğalgaz var deprem konutlarında oturuyoruz klimamiz da var çok şükür ısınmada bı problemimiz yok bzim sorunumuz yolumuzun bile olmaması köy gibi bı ilçe hatta köy bile değil mezra gibi

Recep hoca baya ilgilendi tam 1 saat sürdü geçen hafta yok dedikleri beyindeki vermis varmis kistten şüphelendi vermisi baskilamis normalde bu haftaya kadar geçmesi gerekiyordu dedi normalde 11 mm olması gerekirken 10 mm mis vermis . Bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş onu çok önemli bulmadı bu iyi ihtimal .Bi de kötü ihtimal dandy walker diye bi sendromda olabilir ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum başka bir bulgu yok dedi diğer organları normaldi amniyosentez önerdi ben biraz yaptirma taraftarı değilim çapaya çağırdı heyet görsün filan dedi napicagimi bilmiyorum açıkçası. Plesantada da eski kanama alanları gördü biraz kalın çıktı plesanta bu şekilde yani daha çok kistten şüphelendi.

Kızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız

Duvarlar ısınmıyor muhabbeti oluyor sürekli her kafadan bir ses çıkıyor.Özellikle kendi annem bile bir çok yorum yapıyor gerçekten. O zaman çocuk doğna kadar soba ile şu duvar muhabbetini biz halletsek sonrasıda klimp artı ısıtıcı şeklinde devam etsek.zemin kat soğuk çeker diye hep endişem. Giriş katı yani zaten üstündede vir kat var klasik köy evi.birde evin yapısı biraz garip böyle salon gibi bir yere açılıyor mutfaktaki kapı çıkarılmış allahtan odalarınkine göz dikmemişler üç oda üçüde kapısı duruyor inşallah bütün bebekler ve benim oğlumda sağlıklı sıhhatli güçlü olurda vicdan azabı çekmem.Böyle bir hasta olsa algılarım tamamen kendime dönecekmiş gibi hissediyorum

Çok güzel bir haber çok sevindim kuzum gözünüz aydın inşaallah sağlıklı bir şekilde gelir bebiş

Sözleşmen uza

Ücrersiz izin için sözleşmen uzar dediler

Kuzu 3-6 ay uçlari varmış yeni öğrendim ondan alırsın 0-3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…