Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Keske başka bir çözüm sunabilsek hocam ya valla o kdar iyi anlıyorum ki seni Allah yardımcınız olsun
Hocam bu atama konusunda çok talihsizlik yaşadım ben gerçekten ya. Kendi memleketimde önceki 3-4 sene hep düşük puanlarla bile atanmışlardı ben derece yaptım o sene açmadı.bir sınırımızda küçğk bir şehir vardı en yakın bir istanbul birde doğu daki bölgeler. Sonrasında yakındaki il merkezine atandım merkeze dedik af gelir doğu göreci vs problem olmaz pat bir dönem sonra okulu ikiye ayırdılar kız erkek olarak ben norm fazlası olup zorunlu bu köye geldim diğerleri hep daha uzaktı.Hadi tamam dedim deniz kenarı vs iyidir olur burası sonra bebekle bu durumlara girdim.tüm bunlar yaşanırken bir yandan nişan ve düğün telaşelrri vardı şimdi bebek ne bir yerde kalabildim ne bir yere yerleşebildim allah hayretsin ne diyeyim

Canım çok çok geçmiş olsun ne kadar güzel haberler verdin bize Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Nasip böyleymiş hocam çok dha kötü durumda olan personeller var inan ki onu düşünüp halimize şükredelim her gecenin bı sabahı var belki bebişin ayağı uğurlu gelir

Canım şunu unutma ki yenidoğan bebeğinin bu süreçte en çok ihtiyacı olan şey annesi olacak. O kadar saatini yollarda geçirip bebeğinden ayrı kalacağına arada yanına uğrayabilceğin yerde olması çok daha iyi. Bence taşınmanız çok daha doğru olmuş. Zaten ders programları 36aydan küçük çocuğu olan öğretmenlerin istekleri öncelik alınarak yapılır. Bu yasal hakkımız. Alırsın 15 saat ders, maksimum 21 çocuğunun yanında olursun bol bol.
Soba konusuna gelince de burada çoğumuz sobalı evde büyümüştür. Klima falan da olursa hallolur bence sen bunu kafana takarak stres olma. Ev sahibiniz ile konuşup anlaşabilirseniz taşınmadan eve doğal gaz çektirip kiradan da düşebilirsiniz aslında. Olmazsa da çok dertlenecek bir durum değil bence. Önemli olan güvenli bağlanma için senin bebeğinle daha yakın olman. Sen her şeye olumlu yanından bak. İyi düşün iyi olsun

Canım sadece kumaş ve tasarım farkları var ben dümdüz en sade olanı alırım otomatik uygun bulmadığım için araştırmadım açıkçası

Arkadaşım, 3 sene önce evlenirken yaşadığımız şehirde merkeze yakın bir köyde arsamız var oraya ev yaptırıp temelli orada yaşamayı hayal etmiştik, çünkü ikimizin de hayali çocuğumuzu doğada büyütmekti. Sonra nasip olmadı, zaten benim tayinim de merkeze çıkınca git gel zor olacaktı mecbur merkezde kaldık. Ama düşünüyorum da iyi yönünden bakarsak çocuğunu köyde büyütmek mis gibi bence, doğada her şey doğal. Ben senin yerinde olsam bunca sene sobayla uğraşmamış biri olarak yardımcı olsalar bile bebekle zor olabileceğini düşünüyorum o yüzden gücün elverirse temiz temiz bir klima alıp otursam sanki daha güzel olur. İlerleyen zamanda baktın sobaya alıştın istersen yakarsın. Ama ayaklanınca sanki daha zor olur gibi. Bu arada bence çok doğru bir karar vermişsiniz

$
Şükürler olsun kuzum o kadar sevindim ki. Boşuna canını sıkmışsın aman neyse giden üç gün olsun
sagol canım çok sükür iyiz
Ya ben daha hic bisey almadim siz çocukların çeyizini dizdiniz valla toplu fotiler atsaniza neler neler aldınız. Bende baslayayim mı artik napayim
bende almadım canım merak etme evdekiler var sadece aldıkca paylasalm fikir olsun herkeze
yarın çarşıya gitmeye niyetim var bakalım
çook guzel haberler cok sevindim canim seninde icin rahat etmistir simdi

Hemde nasıl.. Eve gelip bir güzel uyudum inşallah sağlıkla doğar oğluşum hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım

Ya herkes böyle konularda konuşur cok düşünme, ısıtıcılar ne ise yariyor birsey olmaz alırsınız güzel güzel ısıtır. Yapacak birsey yok duvarlar da zamanla ısınır siz yaktikca. Ihtiyac halinde de sobayi yakarsınız. Mesela tavsiyem gündüz soba da yakarsınız aksam da yakarsiniz ama gece sadece klima ile ısınırsınız. Gündüz uyku halinde olunsada kısa süreli uykular olur ya strese de girmezsiniz hem. Gecede klima acik kalir rahatca ısıyı korursunuz. Sobayi yakmaya da alışırsınız. Nelere alismiyor ki insan. Hic sıkma canını bence. En azindan islerinizi kolaylastiracak bir konuma taşınmış olmanin artilarini düşün diger türlü cok daha zor olacakti canım

Hemde nasıl.. Eve gelip bir güzel uyudum inşallah sağlıkla doğar oğluşum hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım
Canım senin için cok sevindim. Sıkı takiple yine devam edersin bu kontrollerini yaptirmaya hem daha rahat olursun. Saglikla gelsin yavrularımız

Canım çok geçmiş olsun vermisi var olması güzel haber çok sevindim .Bence içini ferah tut bir şeyi olduğunu düşünmüyorum ben bebeğinin Allah’ın izniyle .Dandy Walker vb .gibi sendromlar zaten tek bulguyla kalmaz doktorun dediği gibi .Bence 2 seçeneğin var ya amniyosentez yaptıracaksın ya da yaptırmayacaksın .Heyete çıkmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum orası tam bir psikoloji bozukluğu maalesef .Eğer sonlandırma ihtimali düşünmüyorsan zaten heyet ekstra bir şey demeyecek sana .Şimdi karar senin kuzum ya amniyosentez yaptıracaksın ya da bu şekilde doğumu bekleyeceksin .

He şöyle bir şey amniyosentezi heyet isteyecek ve yapılacaksa onu bilemiyorum canım karar senin tabi

Heyeti oradaki doktorlar da görsün diye dedi ama bana pek mantıklı gelmedi zaten recep hoca kendi profesör ve işinde ehil bir doktor. Amniyosentez de yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası sanırım beklicem sadece inşallah kisttir ve geçer

Ya zaten Recep hoca onların başı canım .Dediğin gibi heyete çıkman aşırı gereksiz .Çıksan bile onlar bir dünya olumsuz ihtimallerden bahsedip sonlandırmanı teklif edecekler emin ol .Bence için rahat olsun ya yine Rabbim bilir Rahmin içindekini .Bence o kist diğer arkadaşların gibi geçen bir şey ve vermis de bir tık küçük olması gelişiminin geri olmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum .Ya da baskılandıysa bile kis geçip normal gelişimini devam ettirir inşaallah .Bu işler çok zor işler gerçekten insanın aklına binbir türlü şey geliyor , korkuyor ,endişeleniyor ister istemez .Rabbim şifa versin bebeğine inşallah hiç bir şeyi yoktur .

Kızlar bu aşıdan sonra halsizlik falan yaşayan oldu muuu.
Kol ağrısı falan da var ama özellikle halsizlik hali beni yordu ya. Atesim var gibi hissediyorum 37.3 çıktı ölçtüm.

Kızlar bu aşıdan sonra halsizlik falan yaşayan oldu muuu.
Kol ağrısı falan da var ama özellikle halsizlik hali beni yordu ya. Atesim var gibi hissediyorum 37.3 çıktı ölçtüm.
aşılar yapabiliyor ateş ve halsizlik canım .Ben de yapmadı ama

Aynen öyle onlarda vaka olarak çıkarmak istiyorlar ama boşuna. Amniyosentezi zaten o yuzden kabul etmedim Allah korusun bisey çıksa bile aldıramam dua etmekten başka bir şey yok recep hoca da dedi dandy walker olduğunu sanmıyorum diye

Çok şükür o zaman bekleyeceksin inşaallah her şey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…