Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar haftaya kimlerin randevusu var?
Kuzu ben pazartesi başka bir doktora gideceğim bakalım merak ediyorum kadının tavrı vs tatlı olursa belki doktorumu değiştiririm
difemmm bacım sanada diğer ay yoklama yapcam Pamlok ile beraber aklımdasınız

Ç

Evet ama biz Pamlok bu Aralık annelerinin mide bulantısından yıkılmayan ama ayakta da olmayan anneleriniz
Aynen öyle kus kus bizde mide mi kaldı küçüldü midem artık hemen doyuyorum

G gebesurec canım okudum durumunu, öncelikle arkadaşlarıma katılıyorum sen bebeğini öncelik yaparak zaten şüphesiz sunabileceğin en iyi anneliği sunmaya çalışıyorsun sakın kendini suçlama Beyazyasemin dediği gibi burada çoğumuz sobalı evde büyümüşüzdür ve onun zorluğu olduğu kadar farklı bir tadı da var bence ama tabi ki durumun el verirse klimayla da gayet ısınırsınız bir kaç odayı kullanırsınız diğerlerini kapatırsınız gayet güzel ısınırsınız zaten bebek sizinle uyuyacak. Ben ilk işe başladığımda ev sobalıydı lojmanda kalıyordum ama elektrikli ısıtıcıyla 2 sene idare ettim. Tabi bebekle böyle kolay olmaz ama klima çok iyi bir çözüm olur canını sıkma, üzülme sakın

Selam. Ben de öğretmenim kamuda. İlk doğumdan sonra ücretsiz izne ayrıldım, tam bitmeden, ikinciye hamile kaldım. Ücretsiz izinde çalışmadığımız için sigorta kademe vs vs hiçbiri ilerlemiyor. O yüzden zorunlu hizmetin bitişi uzayacaktır. Kaç gün dersin olur acaba, ders yükü belli mi?

Ayy canım benim saol merak etmişsin ama şükürler olsun bir sıkıntım yok seninde yoktur inşallah banada böyle küçük küçük örnekler vermişti dr. hergün girip bakamıyorum ama 2-3 günde bir muhakkak girip haberdar oluyorum sizlerden yazacağım bişey olmadığı sürece çok giremiyorum muhabbete birde memlekette tatildeyim hala günler çok yoğun geçiyor hepinizi takip ediyorum ama buralardan

He yok kuzum ben 2 li olan tetanoz ve boğmaca .Geçer canım hiç kafana takma yan etkisi olmuyor öyle kolay kolay benim kolumun 2 gün acıması dışında bir şey olmadı
Anladım canım. Bilmiyorum niye ama benim aşı beni bayağı bi çarptı yaa..
durup durup halsizleşiyorum. Ateşim çıkıyor gibi oluyor. Ates basıyor. Bide bugün hava feci sıcak oldu akşama doğru başladı.
Baya parmak uçlarım bile ağrıyor kol ağrısı en hafif etkisi olarak kaldı diyebilirim yani benim için

Teşekkür ederim canım ben de heyeti düşünmüyorum çünkü insan gerçekten etkisinde kalıyor. Amin inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim

Canım alışıyoruz birbirimize tabiki merak edıyoruz bende idare eder moddayım aşı biraz alt üst etti ama toparlanacağıma inanıyorum
Sen detaylıya girmiş miydin unutuyorum çok çabuk

Kuzu kasım annelerinde aşı yaptıranların çoğunda da halsizlik vs olmuş ya. Bugün ankara cidden çok sıcak yaa ben yıllarca izmirde yaşadım sıcaktan böyle bunaldığımı hatırlamıyorum hamilelikten mi yoksa havalar cidden mi sıcak bilmiyorum ama yeto artık havalar soğusun

Ya öyle mi kasım anneleri de mi böyle etkilenmis. Biraz aradım forumda basliklarda ama Kasım grubuna bakmak aklima gelmemişti.
Ayyy feci sıcak feciiiibugün bi degisik sıcak yandık yaa. Benimde ateşim var hava da iyice yaktı beni. Vallahi saat basi elimi kolumu yüzümü yikamaktan bıktım serinlemisti birkac gündür ne güzel yakıcı sicaklar yoktu yaa

Ayy şükürler olsun iyi ki var böyle doktorlar. Gözün aydın canım için rahat olsun artık. Tek bulgu önemli değil diyorlar zaten. Doktorun da öyle söylemiş çok sevindim

Canım bebeği zaten ilk aylarda paketleyip yatiracaksin. Üstüne bir tulum daha giydiriverirsin. Yenidoğan kış bebeği çok iyi oluyor çünkü çok hareket etmiyor zaten Emeklemesi yaza veya sonbahara gelir. Taa sonraki kışa da yürümüş olur. O yüzden hiç kaygılanma bence. Banyo zamanı bir elektrikli soba açarsın. Banyo dışında zaten kalın giydirir üstünü örtersin. Sen kendini üşütmemeye bak bebeğin sapasağlam büyüyecek hiç endisen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…