Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
İşte geçen hafta ben köydeydim ayyy nasıl güzel uyanıyordum temiz havaa serinn misss sıcaklar bitmişyir dedim buraya bi geldim aynı tas aynı hamam neyse eylül geliyor çok şükür

Canım alışıyoruz birbirimize tabiki merak edıyoruz bende idare eder moddayım aşı biraz alt üst etti ama toparlanacağıma inanıyorum
Sen detaylıya girmiş miydin unutuyorum çok çabuk
Evet canım 22. Haftada girdim geçen ayın 29unda . Sabah 9da gittim 14:30da çıktım tam 5 kez girip çıktım git gez bişeyler ye gel dedi ama şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı senin sonuçların iyi gelmişti. Sen detaylıya girdin mi

27 sınde benım bar canım kalbındekı delık gecıcı mı kapanmıs mı yoksa kalıcı mı olacak ona bakacaklar
inanki cok duyuyorum bunu ve bebeklerde cocuklarda olabiliyor ve gecici diye biliyorum korkma canım benim oğlan bi bucuk yaşındayken dediler ve bidaha randevu verdiler yanlış duymuşuz ritimlerini dediler

Kızlar bir şey sorabilir miyim size saçma gelebilir ama lütfen bilenlerin hepsi cevaplasın ben su sızıntısı ya da içeride su hareketi gibi bir şey hissediyorum, bu bebek hareketi mi yoksa keseden su sızıntısı mı arada sırada iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama idrar mı kaçırmışım yoksa su mu sızıyor anlayamıyorum, randevuma daha var en son gittiğimde su sızıntısı yok demişti doktor, kafama takmaya başladım bu hissi deneyimleyen var mı

sirinm aşkom banyo seti baktın mı hiç, küvetidir filesidir
Kuzum ben bunu aldım. Katlanır olanlar beni hep korkutur zaten, arkadaşlarım da sorun yaşamış su falan dökülmüş. Bu direkt silikon fileli daha güvenilir geldi bana ve bunu alan anneler hep tek başına kolaylıkla yıkadığını yazmış.

Canım ben bununla ilgili acile gitmiştim. Ya idrar kaçırmışsındır veya normal vajinal akıntıdır demişlerdi. Su gelmesinde sürekli olarak akıntı oluyor sanırım. Benimki bir seferlik yoğun akmıştı. Progestan basladigimdan beri kurulugum oldu birkaç gün size de sordum hatta. Ama sonradan yine çok akıntım olmaya başladı son zamanlarda. Galiba normal bunlar. Doktorun sızıntı yok demiş zaten sana da ,

Kızlar bu isme özel hastane çıkışları var yaptıran var mı yada yaptırmayı düşünen ?? Hoşuma gidiyo fotolarda anı kalsın kızıma diyorum ama bi sürü site var bilemedim.

Aynısını aldım canım geçtiğimiz gün sipariş verdim. Benimde arkadaşım çok memnun bundan o tavsiye etti dediğin gibi katlananlar bencede bi zaman sonra esneme yapıyor bu çok iyi

Teşekkür ederim canımbirkaç kere farkettim terleme de olabilir ama endişelendim forumda da suyum geldi suyum geldi okuyunca Allah korusun 10 gün önce kadar sızıntı yok demişti daha randevuma da 10 gün var merak ettim

Canım bebek soğuktan hasta olmaz korursun, ki zaten çok yüksek ev sıcaklığı istemiyor doktorlar. Ama evde nem vs olursa o sıkıntı yaratabilir. Yani soğuk olunca gereğinden fazla nem de olabiliyor bazen, ya da rutubetli bir ev mi, onu da süreçte göreceksin. Sobayla yetişen bir nesildeyim ben de, bir zararını görmedim. Sadece daha meşakkatli olur o evde yaşam o kadar.

Ay bilmez miyim o korkuyu Forumda neler neler yazılıyor canım kafana takmamaya çalış. Bence terlemeyle falan karısmaz ya daha ciddi şekilde hissedilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…