- 15 Mayıs 2022
- 1.729
- 2.163
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.001
İşte geçen hafta ben köydeydim ayyy nasıl güzel uyanıyordum temiz havaa serinn misssYa öyle mi kasım anneleri de mi böyle etkilenmis. Biraz aradım forumda basliklarda ama Kasım grubuna bakmak aklima gelmemişti.
Ayyy feci sıcak feciiiibugün bi degisik sıcak yandık yaa. Benimde ateşim var hava da iyice yaktı beni. Vallahi saat basi elimi kolumu yüzümü yikamaktan bıktım serinlemisti birkac gündür ne güzel yakıcı sicaklar yoktu yaa
27 sınde benım bar canım kalbındekı delık gecıcı mı kapanmıs mı yoksa kalıcı mı olacak ona bakacaklarKızlar haftaya kimlerin randevusu var?
Evet canım 22. Haftada girdim geçen ayın 29unda . Sabah 9da gittim 14:30da çıktımCanım alışıyoruz birbirimize tabiki merak edıyoruzbende idare eder moddayım aşı biraz alt üst etti ama toparlanacağıma inanıyorum
Sen detaylıya girmiş miydin unutuyorum çok çabuk
hahahahahha hayır kacamazsınız yoklamadan bidaki ay iyi kilolar almış olunEvet ama bizPamlok bu Aralık annelerinin mide bulantısından yıkılmayan ama ayakta da olmayan anneleriniz
Hemen ekliyorum canım sen de adıyla seveceksin artık bebeğini çok sevindim karar vermenize
inanki cok duyuyorum bunu ve bebeklerde cocuklarda olabiliyor ve gecici diye biliyorum korkma canım benim oğlan bi bucuk yaşındayken dediler ve bidaha randevu verdiler yanlış duymuşuz ritimlerini dediler27 sınde benım bar canım kalbındekı delık gecıcı mı kapanmıs mı yoksa kalıcı mı olacak ona bakacaklar
Kuzum ben bunu aldım. Katlanır olanlar beni hep korkutur zaten, arkadaşlarım da sorun yaşamış su falan dökülmüş. Bu direkt silikon fileli daha güvenilir geldi bana ve bunu alan anneler hep tek başına kolaylıkla yıkadığını yazmış.sirinm aşkom banyo seti baktın mı hiç, küvetidir filesidir
Çok şükür canım sonunda karar verdikHemen ekliyorum canım sen de adıyla seveceksin artık bebeğini çok sevindim karar vermenize
ayy cok güzel bi detaylımız daha varmışBenimmm pazartesi detaylım var çok heyecanlıyım
Sen beni bide son aylarda görhahahahahha hayır kacamazsınız yoklamadan bidaki ay iyi kilolar almış olun
Canım ben bununla ilgili acile gitmiştim. Ya idrar kaçırmışsındır veya normal vajinal akıntıdır demişlerdi. Su gelmesinde sürekli olarak akıntı oluyor sanırım. Benimki bir seferlik yoğun akmıştı. Progestan basladigimdan beri kurulugum oldu birkaç gün size de sordum hatta. Ama sonradan yine çok akıntım olmaya başladı son zamanlarda. Galiba normal bunlar. Doktorun sızıntı yok demiş zaten sana da ,Kızlar bir şey sorabilir miyim size saçma gelebilir ama lütfen bilenlerin hepsi cevaplasınben su sızıntısı ya da içeride su hareketi gibi bir şey hissediyorum, bu bebek hareketi mi yoksa keseden su sızıntısı mı arada sırada iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama idrar mı kaçırmışım yoksa su mu sızıyor anlayamıyorum, randevuma daha var en son gittiğimde su sızıntısı yok demişti doktor, kafama takmaya başladım bu hissi deneyimleyen var mı
Aynısını aldım canım geçtiğimiz gün sipariş verdim. Benimde arkadaşım çok memnun bundan o tavsiye etti dediğin gibi katlananlar bencede bi zaman sonra esneme yapıyor bu çok iyiKuzum ben bunu aldım. Katlanır olanlar beni hep korkutur zaten, arkadaşlarım da sorun yaşamış su falan dökülmüş. Bu direkt silikon fileli daha güvenilir geldi bana ve bunu alan anneler hep tek başına kolaylıkla yıkadığını yazmış.
Meleni Baby Soft Bebek Küveti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby Soft Bebek Küveti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim canımCanım ben bununla ilgili acile gitmiştim. Ya idrar kaçırmışsındır veya normal vajinal akıntıdır demişlerdi. Su gelmesinde sürekli olarak akıntı oluyor sanırım. Benimki bir seferlik yoğun akmıştı. Progestan basladigimdan beri kurulugum oldu birkaç gün size de sordum hatta. Ama sonradan yine çok akıntım olmaya başladı son zamanlarda. Galiba normal bunlar. Doktorun sızıntı yok demiş zaten sana da ,
Canım bebek soğuktan hasta olmaz korursun, ki zaten çok yüksek ev sıcaklığı istemiyor doktorlar. Ama evde nem vs olursa o sıkıntı yaratabilir. Yani soğuk olunca gereğinden fazla nem de olabiliyor bazen, ya da rutubetli bir ev mi, onu da süreçte göreceksin. Sobayla yetişen bir nesildeyim ben de, bir zararını görmedim. Sadece daha meşakkatli olur o evde yaşam o kadar.Duvarlar ısınmıyor muhabbeti oluyor sürekli her kafadan bir ses çıkıyor.Özellikle kendi annem bile bir çok yorum yapıyor gerçekten. O zaman çocuk doğna kadar soba ile şu duvar muhabbetini biz halletsek sonrasıda klimp artı ısıtıcı şeklinde devam etsek.zemin kat soğuk çeker diye hep endişem. Giriş katı yani zaten üstündede vir kat var klasik köy evi.birde evin yapısı biraz garip böyle salon gibi bir yere açılıyor mutfaktaki kapı çıkarılmış allahtan odalarınkine göz dikmemişler üç oda üçüde kapısı duruyorinşallah bütün bebekler ve benim oğlumda sağlıklı sıhhatli güçlü olurda vicdan azabı çekmem.Böyle bir hasta olsa algılarım tamamen kendime dönecekmiş gibi hissediyorum
Ayy ne güzelKızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
Ay bilmez miyim o korkuyuTeşekkür ederim canımbirkaç kere farkettim terleme de olabilir ama endişelendim forumda da suyum geldi suyum geldi okuyunca Allah korusun 10 gün önce kadar sızıntı yok demişti daha randevuma da 10 gün var merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?