Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
İşte geçen hafta ben köydeydim ayyy nasıl güzel uyanıyordum temiz havaa serinn misss sıcaklar bitmişyir dedim buraya bi geldim aynı tas aynı hamam neyse eylül geliyor çok şükür
Serinler merak etme bitmek üzere sicaklar son sicaklsr bunlar. Sadece bugun ekstra bir sicak vardi. Eee tabi köy gibi olur muuu orasi serindir tabi mis gibiii

Ayy ne güzel benimki o kadar sesleniyor dokunuyor ben içerden hissediyorum ama o dışardan henüz hissedemedi
Sese dokunmaya tepki verdiğinden ben de pek emin değilim Daha dün bile mesela tek tük hissettim hareketlerini. Dün çok uyudu herhlade bugün aşırı hareketliydi. Elini koy dedim eşime denk geldi o da hissetmis oldu

Canım su gibi akıntı bende de oluyor bazen. Camasirim normal islak oluyor yani su gibi. Az miktar oluyor ama asiri fazla degil. Seninde az miktarlarda oluyorsa takılma.

Canım su gibi akıntı bende de oluyor bazen. Camasirim normal islak oluyor yani su gibi. Az miktar oluyor ama asiri fazla degil. Seninde az miktarlarda oluyorsa takılma.
Evet canım az miktarlarda oluyor içerden su kayması gibi bir histe var diye korktum aklıma takıldı

Ayy şükürler olsun iyi ki var böyle doktorlar. Gözün aydın canım için rahat olsun artık. Tek bulgu önemli değil diyorlar zaten. Doktorun da öyle söylemiş çok sevindim
Evet ya çok sağol canım ve çok şükür ki bu doktorla yolumuz kesişti izmirde yaşayan herkese sonsuz tavsiye edebilirim doç dr barış büke

Evet canım az miktarlarda oluyor içerden su kayması gibi bir histe var diye korktum aklıma takıldı
Icine sinmiyorsa bi hastane aciline gidip test yaptirabilirsin canım.
Doktorun suyu yeterli diyorsa o zamanda cok strese gerek yok sanki ama önemli olan senin ne hissettigin

Evet ya çok sağol canım ve çok şükür ki bu doktorla yolumuz kesişti izmirde yaşayan herkese sonsuz tavsiye edebilirim doç dr barış büke
İzmir'de yaşarken duymuştum adını çok ünlü bir doktordur. Kesinlikle güvenilir biri. En ufak soru işareti kalmasın aklında mışıl mışıl uyu bugün

Icine sinmiyorsa bi hastane aciline gidip test yaptirabilirsin canım.
Doktorun suyu yeterli diyorsa o zamanda cok strese gerek yok sanki ama önemli olan senin ne hissettigin
İşte tek sorun ne hissettiğimi de bilmiyorum eczanede test falan demişlerdi sıvı mı değil mi diye acaba burda eczaneler bilir mi bunları

Evet canım günde 2 kullanıyorum fitil olarak
Aa o zaman fitil yapıyordur canım. Ben sadece gece kullanıyorum. Ona rağmen gün içinde sürekli bahsettigin kaygan his veren akıntım oluyor. Sen iki tane alıyorsan kesin o yüzdendir. Herşey yolunda

Aşkım tenk yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…