- 23 Ekim 2024
- 3.775
- 5.897
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.021
Kanka benimki çok daha erken hissetti yaKızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
Serinler merak etme bitmek üzere sicaklarİşte geçen hafta ben köydeydim ayyy nasıl güzel uyanıyordum temiz havaa serinn missssıcaklar bitmişyir dedim buraya bi geldim aynı tas aynı hamam neyse eylül geliyor çok şükür
ozaman son 3 ayımızı güzel değerlendirioruz kızlar full beslenelimSen beni bide son aylarda görbu kadar almamanın bedeli olacak kesin
Sese dokunmaya tepki verdiğinden ben de pek emin değilimAyy ne güzelbenimki o kadar sesleniyor dokunuyor ben içerden hissediyorum ama o dışardan henüz hissedemedi
Canım su gibi akıntı bende de oluyor bazen. Camasirim normal islak oluyor yani su gibi. Az miktar oluyor ama asiri fazla degil. Seninde az miktarlarda oluyorsa takılma.Kızlar bir şey sorabilir miyim size saçma gelebilir ama lütfen bilenlerin hepsi cevaplasınben su sızıntısı ya da içeride su hareketi gibi bir şey hissediyorum, bu bebek hareketi mi yoksa keseden su sızıntısı mı arada sırada iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama idrar mı kaçırmışım yoksa su mu sızıyor anlayamıyorum, randevuma daha var en son gittiğimde su sızıntısı yok demişti doktor, kafama takmaya başladım bu hissi deneyimleyen var mı
Allahımm bide kucaklarına alıcakları günleri düşünemiyorumKızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
İnşallah canımAy bilmez miyim o korkuyuForumda neler neler yazılıyor canım kafana takmamaya çalış. Bence terlemeyle falan karısmaz ya daha ciddi şekilde hissedilir diye düşünüyorum
Plasenta önde benim belki o yüzdendir yeni yeni sertleşiyor hareketleriKanka benimki çok daha erken hissetti ya10 gün önce falan, elini koyunca basıyor tekmeyi
Tuhaf oldu oda
Evet canım az miktarlarda oluyor içerden su kayması gibi bir histe var diye korktum aklıma takıldıCanım su gibi akıntı bende de oluyor bazen. Camasirim normal islak oluyor yani su gibi. Az miktar oluyor ama asiri fazla degil. Seninde az miktarlarda oluyorsa takılma.
Ben lohusayken eşime gram sempati duyamıyorum ya. Büyük haksızlık anne ve baba asla aynı olmuyor. Belki ikinci bebek olunca farklı hissederimAllahımm bide kucaklarına alıcakları günleri düşünemiyorumduygulanıyorum bak yine
Evet ya çok sağol canım ve çok şükür ki bu doktorla yolumuz kesişti izmirde yaşayan herkese sonsuz tavsiye edebilirim doç dr barış bükeAyy şükürler olsun iyi ki var böyle doktorlar. Gözün aydın canım için rahat olsun artık. Tek bulgu önemli değil diyorlar zaten. Doktorun da öyle söylemiş çok sevindim
Icine sinmiyorsa bi hastane aciline gidip test yaptirabilirsin canım.Evet canım az miktarlarda oluyor içerden su kayması gibi bir histe var diye korktum aklıma takıldı
Bana Progestan yapıyor bunu bu sıralar. Yağlı bir akıntı kaygan bir his oluyor. Sen kullanmıyorsun ama dimiEvet canım az miktarlarda oluyor içerden su kayması gibi bir histe var diye korktum aklıma takıldı
Ay maşallah daha nicelerini hissetsinlerSese dokunmaya tepki verdiğinden ben de pek emin değilimDaha dün bile mesela tek tük hissettim hareketlerini. Dün çok uyudu herhlade bugün aşırı hareketliydi. Elini koy dedim eşime denk geldi o da hissetmis oldu
İzmir'de yaşarken duymuştum adını çok ünlü bir doktordur. Kesinlikle güvenilir biri. En ufak soru işareti kalmasın aklında mışıl mışıl uyu bugünEvet ya çok sağol canım ve çok şükür ki bu doktorla yolumuz kesişti izmirde yaşayan herkese sonsuz tavsiye edebilirim doç dr barış büke
İşte tek sorun ne hissettiğimi de bilmiyorumIcine sinmiyorsa bi hastane aciline gidip test yaptirabilirsin canım.
Doktorun suyu yeterli diyorsa o zamanda cok strese gerek yok sanki ama önemli olan senin ne hissettigin
Evet canım günde 2 kullanıyorum fitil olarakBana Progestan yapıyor bunu bu sıralar. Yağlı bir akıntı kaygan bir his oluyor. Sen kullanmıyorsun ama dimi
Aa o zaman fitil yapıyordur canım. Ben sadece gece kullanıyorum. Ona rağmen gün içinde sürekli bahsettigin kaygan his veren akıntım oluyor. Sen iki tane alıyorsan kesin o yüzdendir. Herşey yolundaEvet canım günde 2 kullanıyorum fitil olarak
Aşkım tenk yuKuzum ben bunu aldım. Katlanır olanlar beni hep korkutur zaten, arkadaşlarım da sorun yaşamış su falan dökülmüş. Bu direkt silikon fileli daha güvenilir geldi bana ve bunu alan anneler hep tek başına kolaylıkla yıkadığını yazmış.
Meleni Baby Soft Bebek Küveti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby Soft Bebek Küveti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
anne daha cok şey yapıyor gibimi geliyorBen lohusayken eşime gram sempati duyamıyorum ya. Büyük haksızlık anne ve baba asla aynı olmuyor. Belki ikinci bebek olunca farklı hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?