Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
Eşimde ben hissettikten kısa süre sonra elini koyunca hissetti bebeğin hareketlerini solda hissetmemiz normalmiş bu arada. İzlediğim bir doktor eğer hissetmeyip endişelendiyseniz onu hareketlendiren bişeyler yiyip için (siz bilirsiniz ne olduğunu bebekten bebeğe değişir) sola yatın yarım saat demişti. O zaman hareket hissedilirmiş

Kanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
Evet ya benim de öyle aynısı. Herhalde normaldir beni geçen ebe korkuttu ama sizler de öyle deyince rahatladım artık. Zaten arkadaslar doğuma yakın cigerlerimize kaburgalarımıza baskı hissettik derlerdi. Ben ilk bebegimde de hiç o kadar yukarıda hissetmedim. Herkesin rahim yapısı genişliği farklı oluyordur belki de

Kızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
Benim bebe babasına
bende bi iki haftadır takip ediyorum hep aşağılarda dolanıyor sol altta oradan tekme yiyiyorum,bu haftada mesane yerine tekme atıyor yapma oğlum etme oğlum diyorum yok şuan bile oraya doğru tekmeleniyorum Allahtan gece dönüyorda tuvalete 1 kere çıkıyorum şuanlık,ilerleyen sürelerde bu devam ederse vay bizim halimize tuvalete bi yatak yorgan atarız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…