- 23 Ekim 2024
- 3.775
- 5.894
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.041
Aşkım bende mesela hep solumda hareket ediyor yada ben öyle hissediyorum çünkü plasenta sağda demişti drPlasenta önde benim belki o yüzdendir yeni yeni sertleşiyor hareketleri
Daha çok yapıyorum gibi gelmiyor. Herşeyi ben yapıyorumanne daha cok şey yapıyor gibimi geliyor
Bende öyle aşkımAllahımm bide kucaklarına alıcakları günleri düşünemiyorumduygulanıyorum bak yine
hahahahaha ayyy bu cok iyidiiDaha çok yapıyorum gibi gelmiyor. Herşeyi ben yapıyorum
Ben de hep solda hissediyorum. Hatta orada toplandığını hissediyorum bazen karnım yamuluyor sola doğruAşkım bende mesela hep solumda hareket ediyor yada ben öyle hissediyorum çünkü plasenta sağda demişti dr
Benim eşim çok ağlamıştı bebeğimizi gördüğünde. Gercekten çok kıymetli bir anıBende öyle aşkımherkesi tembihledim doğum şeklimden dolayı babasının ilk kavuşma anını ben göremezsem herkes foto çeksin dedim
Kanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadıBen de hep solda hissediyorum. Hatta orada toplandığını hissediyorum bazen karnım yamuluyor sola doğru
İnce ruhlu adam yaBenim eşim çok ağlamıştı bebeğimizi gördüğünde. Gercekten çok kıymetli bir anı
Ya ahahahDaha çok yapıyorum gibi gelmiyor. Herşeyi ben yapıyorum
Eşimde ben hissettikten kısa süre sonra elini koyunca hissettiKanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
Evet ya benim de öyle aynısı. Herhalde normaldir beni geçen ebe korkuttu ama sizler de öyle deyince rahatladım artık. Zaten arkadaslar doğuma yakın cigerlerimize kaburgalarımıza baskı hissettik derlerdi. Ben ilk bebegimde de hiç o kadar yukarıda hissetmedim. Herkesin rahim yapısı genişliği farklı oluyordur belki deKanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
Benim bebe babasınaKızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
bende bi iki haftadır takip ediyorum hep aşağılarda dolanıyor sol altta oradan tekme yiyiyorum,bu haftada mesane yerine tekme atıyor yapma oğlum etme oğlum diyorum yok şuan bile oraya doğru tekmeleniyorum Allahtan gece dönüyorda tuvalete 1 kere çıkıyorum şuanlık,ilerleyen sürelerde bu devam ederse vay bizim halimize tuvalete bi yatak yorgan atarız gibiKanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
kız niye göremiyonBende öyle aşkımherkesi tembihledim doğum şeklimden dolayı babasının ilk kavuşma anını ben göremezsem herkes foto çeksin dedim
Öyleymiş ya beni ilk gödüğünde ağlamadı bilmiyordum öyle olduğunuİnce ruhlu adam ya
Benim bebede babasına asla tekme atmıyor ya asla daha demin baya şeftali yedim resmen atağa geçti hemen gittim kocamın yanına tık yok ne zaman hisseder acaba hiç bilmiyorumKızlar benim de eşim bugün bebeğimizin hareketlerini hissetti. Pek bi mutlu bulutlarda geziyor
Kanka ne bileyim daha önce doğum yapmadığım içinkız niye göremiyon
benim içinde cok kıymetli aynı ilk oğlumda olduğu gibi video anısı istiyorum size ekliyorum aşyaya oğlumla babasının ilk karşılaşmasınıBenim eşim çok ağlamıştı bebeğimizi gördüğünde. Gercekten çok kıymetli bir anı
Ben benimkinin ağlayacağını düşünmüyorumÖyleymiş ya beni ilk gödüğünde ağlamadı bilmiyordum öyle olduğunu
Yaa sen nerede yaşıyordun canım buraları bildiğini bilmiyordumİzmir'de yaşarken duymuştum adını çok ünlü bir doktordur. Kesinlikle güvenilir biri. En ufak soru işareti kalmasın aklında mışıl mışıl uyu bugün
Tik tohhumuzz yoh yoh anlasanabenim içinde cok kıymetlü aynı ilk oğlumda olduğu gibi video anısı istiyorum size ekliyorum aşyaya oğlumla babasının ilk karşılaşmasını
TikTok - Make Your Day
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?