Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ya ahahah lohusayken eşimle tartışmaktan korkuyorum ya aramızın kötü olmasına tahammülüm yok bide o duygusallıkla zor başa çıkması
Ay inşallah öyle olmazsınız kızlar ya Bebeğime karşı aşırı sabırlıydım ama eşime tahammülüm çok azalmıştı. Belli bir zaman sonra oyun oynamaya başlıyorlar bağları güçleniyor yükünüzü hafifletiyorlar. Ama ilk aylarda yükün çok çok fazlası annenin üstünde

Kanka mesela en çok ne yormuştu seni

Kuzu çok duyuyorum çocuk olduktan sonra çiftler çok kavga ediyormuş yani tabi hayatın akışı değişiyor çok normal fikir ayrılıkları anlaşmazlıklar ama yinede o huzursuzluk hissi bile beni geriyor eşlerin çok anlayışlı olup yapabileceği diğer işler konusunda yardımcı olması belki annenin yükünü bir miktar hafifletir

Kanka mesela en çok ne yormuştu seni
Uykusuzluk açık ara ilk sırada kuzum. Benim çok uyku düşkünlüğüm olmamasina rağmen sarsıldım. Çünkü sürekli memede duran emzik tutmayan bir bebeğim vardı. İkincisi de ağlaması beni çok panikletiyordu. Gazı mı var ağrısı mi var niye ağlıyor diye elim ayağıma dolaşırdı. Uzaktan bakınca çok zor görünmüyor şu an ama içindeyken çok zorlandığım ağladığım zamanlar oldu açıkçası

Nasıl baş edecez tavsiye ver bize aşko

Bende bundan korkuyorum ya gerçekten, hayatımız 360 derece değişir mi biz normalde çok iyi anlaşıyoruz bebek değiştirirmi acaba

Nasıl baş edecez tavsiye ver bize aşko
kuzum ben yaşamadım hic öyle bişey galiba benim bebeğim cok iyi uyuyordu emziriyordum sonra doyunca gazını alıp emziği veriyordum yada bazen vermiyordum öylece uyuyordu oyüzden eşimle benim aramda öyle bişey yaşamamıştım birde lohusalık depresyonuda olmadım onu yaşıyanlarda var herkezde farklı işte

Aman öyle de saksı gibi yaşanmaz kavgasız evlilik mi olur evliliğin dinamikleri çok değişiyor çocuktan sonra tabi. Sorumluluk kat kat artıyor. Tartismalar da artıyor haliyle. En azindan kendi evliliğim için söyleyebilirim. Eşimin desteğini daha çok görmek isterdim. Ama şu da var ki arada kocaman bir bağ oluyor artık. Birbirinden soğuduğunu koptuğunu hissedip sonra ortak yavrunuza bakıp günün sonunda sarılıyorsunuz birbirinize. Böyle de güzel bisey. İyi kötü gemi yol alıyor işte bi şekilde. İkinciyi de yaptık sonuç olarak demekki çok da kötü değilmişiz

İyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz

En son cümleni tam olarak ben kuracaktım

İşte tek sorun ne hissettiğimi de bilmiyorum eczanede test falan demişlerdi sıvı mı değil mi diye acaba burda eczaneler bilir mi bunları
Canim amnisure testi diye bir test. Ben eczanelerde satilip satilmadigini bilmiyorum ama kadın dogum hastanelerinde oluyor genelde. Istersen bir sansini dene.
Aa o zaman fitil yapıyordur canım. Ben sadece gece kullanıyorum. Ona rağmen gün içinde sürekli bahsettigin kaygan his veren akıntım oluyor. Sen iki tane alıyorsan kesin o yüzdendir. Herşey yolunda
Bende 2 tane kullanıyorum günde dedigin gibi kaygan su gibi seffafa benzeyen akıntı geliyor kuzum. Fitilden olabilir dogru. Fitil zaten artiriyor akıntıyı

Benim eşim çok ağlamıştı bebeğimizi gördüğünde. Gercekten çok kıymetli bir anı
Ay ben eşimi hiç ağlarken görmemiştim ta ki bebek haberini verene dek şimdi bebekle ilgili her şeye ağlıyor hahah benden daha hamile çok duygulanıyorum onu öyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…