- 18 Temmuz 2022
- 6.325
- 10.616
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.061
Ay inşallah öyle olmazsınız kızlar yaYa ahahahlohusayken eşimle tartışmaktan korkuyorum ya aramızın kötü olmasına tahammülüm yok bide o duygusallıkla zor başa çıkması
Kanka mesela en çok ne yormuştu seniAy inşallah öyle olmazsınız kızlar yaBebeğime karşı aşırı sabırlıydım ama eşime tahammülüm çok azalmıştı. Belli bir zaman sonra oyun oynamaya başlıyorlar bağları güçleniyor yükünüzü hafifletiyorlar. Ama ilk aylarda yükün çok çok fazlası annenin üstünde
durun sizi duygulandırmam lazımTik tohhumuzz yoh yoh anlasana
Ay tutarken bile sakınıyordurun sizi duygulandırmam lazım
burdan bahhh
Kuzu çok duyuyorum çocuk olduktan sonra çiftler çok kavga ediyormuşAy inşallah öyle olmazsınız kızlar yaBebeğime karşı aşırı sabırlıydım ama eşime tahammülüm çok azalmıştı. Belli bir zaman sonra oyun oynamaya başlıyorlar bağları güçleniyor yükünüzü hafifletiyorlar. Ama ilk aylarda yükün çok çok fazlası annenin üstünde
Uykusuzluk açık ara ilk sırada kuzum. Benim çok uyku düşkünlüğüm olmamasina rağmen sarsıldım. Çünkü sürekli memede duran emzik tutmayan bir bebeğim vardı. İkincisi de ağlaması beni çok panikletiyordu. Gazı mı var ağrısı mi var niye ağlıyor diye elim ayağıma dolaşırdı. Uzaktan bakınca çok zor görünmüyor şu an ama içindeyken çok zorlandığım ağladığım zamanlar oldu açıkçasıKanka mesela en çok ne yormuştu seni
cok duygusal bi an gözleriniz dolcak kız o günAy tutarken bile sakınıyor
Nasıl baş edecez tavsiye ver bize aşkoUykusuzluk açık ara ilk sırada kuzum. Benim çok uyku düşkünlüğüm olmamasina rağmen sarsıldım. Çünkü sürekli memede duran emzik tutmayan bir bebeğim vardı. İkincisi de ağlaması beni çok panikletiyordu. Gazı mı var ağrısı mi var niye ağlıyor diye elim ayağıma dolaşırdı. Uzaktan bakınca çok zor görünmüyor şu an ama içindeyken çok zorlandığım ağladığım zamanlar oldu açıkçası
Bende bundan korkuyorum ya gerçekten,Kuzu çok duyuyorum çocuk olduktan sonra çiftler çok kavga ediyormuşyani tabi hayatın akışı değişiyor çok normal fikir ayrılıkları anlaşmazlıklar ama yinede o huzursuzluk hissi bile beni geriyor eşlerin çok anlayışlı olup yapabileceği diğer işler konusunda yardımcı olması belki annenin yükünü bir miktar hafifletir
kuzum ben yaşamadım hic öyle bişey galiba benim bebeğim cok iyi uyuyordu emziriyordum sonra doyunca gazını alıp emziği veriyordum yada bazen vermiyordum öylece uyuyordu oyüzden eşimle benim aramda öyle bişey yaşamamıştım birde lohusalık depresyonuda olmadım onu yaşıyanlarda var herkezde farklı işteNasıl baş edecez tavsiye ver bize aşko
Aman öyle de saksı gibi yaşanmaz kavgasız evlilik mi olurKuzu çok duyuyorum çocuk olduktan sonra çiftler çok kavga ediyormuşyani tabi hayatın akışı değişiyor çok normal fikir ayrılıkları anlaşmazlıklar ama yinede o huzursuzluk hissi bile beni geriyor eşlerin çok anlayışlı olup yapabileceği diğer işler konusunda yardımcı olması belki annenin yükünü bir miktar hafifletir
İyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruzkuzum ben yaşamadım hic öyle bişey galiba benim bebeğim cok iyi uyuyordu emziriyordum sonra doyunca gazını alıp emziği veriyordum yada bazen vermiyordum öylece uyuyordu oyüzden eşimle benim aramda öyle bişey yaşamamıştım bşde lohusalık depresyonuda olmadım onu yaşıyanlarda var herkezde farklı işte
En son cümleni tam olarak ben kuracaktımAman öyle de saksı gibi yaşanmaz kavgasız evlilik mi olurevliliğin dinamikleri çok değişiyor çocuktan sonra tabi. Sorumluluk kat kat artıyor. Tartismalar da artıyor haliyle. En azindan kendi evliliğim için söyleyebilirim. Eşimin desteğini daha çok görmek isterdim. Ama şu da var ki arada kocaman bir bağ oluyor artık. Birbirinden soğuduğunu koptuğunu hissedip sonra ortak yavrunuza bakıp günün sonunda sarılıyorsunuz birbirinize. Böyle de güzel bisey. İyi kötü gemi yol alıyor işte bi şekilde. İkinciyi de yaptık sonuç olarak demekki çok da kötü değilmişiz
evet öyle yap mutlakaİyi düşünüyoruz iyiyi çağırıyoruz
Benimki kız olunca babaya bir düşkünlük oluyor tabiBenim bebede babasına asla tekme atmıyor ya asla daha demin baya şeftali yedim resmen atağa geçti hemen gittim kocamın yanına tık yok ne zaman hisseder acaba hiç bilmiyorum
Siz önden gideceğiniz için seve seve dinleyeceğimevet öyle yap mutlakaher bebek farklı aralıkda görcez tek tek kimin bebesi az uyuyor cok uyuyor gazlı bebek mi değil mi ohoo neler görcez
Canim amnisure testi diye bir test. Ben eczanelerde satilip satilmadigini bilmiyorum ama kadın dogum hastanelerinde oluyor genelde. Istersen bir sansini dene.İşte tek sorun ne hissettiğimi de bilmiyorumeczanede test falan demişlerdi sıvı mı değil mi diye acaba burda eczaneler bilir mi bunları
Bende 2 tane kullanıyorum günde dedigin gibi kaygan su gibi seffafa benzeyen akıntı geliyor kuzum. Fitilden olabilir dogru. Fitil zaten artiriyor akıntıyıAa o zaman fitil yapıyordur canım. Ben sadece gece kullanıyorum. Ona rağmen gün içinde sürekli bahsettigin kaygan his veren akıntım oluyor. Sen iki tane alıyorsan kesin o yüzdendir. Herşey yolunda
Ben de asla tahmin etmezdim. Çok sert duruşlu biri normalde. Pamuk oldu adam bebeğini görünceBen benimkinin ağlayacağını düşünmüyorum
benim bebem 1 veya 2 aralık gelicek kızlar hesap yaptım öyle hissediyorum birdeSiz önden gideceğiniz için seve seve dinleyeceğim
Ay ben eşimi hiç ağlarken görmemiştim ta ki bebek haberini verene dekBenim eşim çok ağlamıştı bebeğimizi gördüğünde. Gercekten çok kıymetli bir anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?