Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Tüm olumsuz durum yorum ve korkutucu cümlelere rağmen böyle şeyleri duymak nasıl iyi geldi

Çok teşekkür ederim canım ya ben pazartesi yine de doktora bir sorayım canımın içi rahatlattınız beni

Nasıl baş edecez tavsiye ver bize aşko
Bünye alışıyor ya. Sonsuza dek uykusuz kalmayacağız sonuçta Bir de bebeğin kokusu sarılması enerji kaynağı oluyor insana. Harika bişey annelik gözünüz korkmasin birbirimize de destek oluruz çok iyi geliyor insana kendisi gibi çıldırmış annelerle konuşmak

Ya siz ne güzel düşünüyorsunuz gerçekten burası iyi ki var hepiniz iyi ki varsınız güzel anneler

Kanka ama ben bu gün dahada dikkat ettim benimkide baya altlarda oynuyor bazen ya, alt karnımda, mesane yerinde falan hiç göbek deliği üstüne çıkmadı
Oh be konuşun su konuda benide rahatlatın kardeşlerim benim oglumda hem öyle aşağılara vuruyor. Mesaneme vuruyor bagirsaklarima vuruyor. Bagirsak çıkışına vuruyor. Korkuyorum ya gaz kacircam bir anda yada altıma iseyecem diye
24 25 haftadan sonra galiba yukarlara dogru cikacaklarmis

Bende bundan korkuyorum ya gerçekten, hayatımız 360 derece değişir mi biz normalde çok iyi anlaşıyoruz bebek değiştirirmi acaba
Bizde öyleyiz aşko ya inşallah öyle olmaz
Kuzu tabi ki nadiren de olsa tartışma oluyor ama mesela 9 senedir birlikteyiz küs olduğumuz süre 2 saati bile aşmamıştır o da birimiz evden uzaklaşıp sakinleşip gelmiştir ondan 2 saat yoksa daha kısa sürer ben öyle sürekli kavga tartışma olan ortamlardan aşırı irrite oluyorum tamamen huzur üzerine kurulu bir hayatı benimsedim o yüzden şimdi düşününce geriliyorum umarım öyle olmaz

Benim kızım da çok ağlamazdı ama uykusu sorun oldu hep. İlk uykuya emerek geçerdi. Uyutmak çok zorladi beni hep. Uyuduktan sonra uykusu dağılmazdı ama sabaha kadar emer dururdu. Fazla bile uyurdu süre olarak maşallahı vardı da ben çok uykusuz kalırdım emzirmekten. İnşallah kolay olur bebeklerimiz seninki iyiymiş

Belli değil hocam fakat köy okuluyuz meccudumuz 50 yi geçmiyor en fazla 21 22 dersim olur o da çeşitli branş öğretmenlerimiz olmadığı için.Normal şartlarda dört gün dersim oluyordu zaten şimdi birde süt izniyle daha çok evladımın yanında olurum diye düşündüm.Yollarda ondan uzaktan olmaktansa yanıbaşımda olucak inşallah

Bu kadae yorumun üzerine sobadan bir görüntü atarım bu mesajları birlikte anarız artık olur muuuu

25+2 deyim inşallah yukarı çıkar artık aşağıdan darbe yemekten bende mahvoldum bende korkuyorum gaz kaçırcam diye ay aynı şeyleri yaşıyoruz resmen

kız ben emzirirken uyuya kalıyordum belirli bi aydan sonra cünki yeni doğan hemen doyuyor bekliyebiliyorsun da sonradan zor doyuyorlar bide emzik niyetine kullanıyorlar memelerimizi

Giderlerin geçtiği yerde evet rutubet var ama eşim kazıyıp düzelticek oraları deniz kenarı olunca mecburen oluyor bu oda termometrelerinde nem oranı da gösterenler varmış onlarla dengelerim diyorum ama çok nemde de ne yapabilir insan tabi bilemiyorum

Ay ben eşimi hiç ağlarken görmemiştim ta ki bebek haberini verene dek şimdi bebekle ilgili her şeye ağlıyor hahah benden daha hamile çok duygulanıyorum onu öyle görünce
Ben düşük yaptığımda eşim çok sert durmuştu hiç ağlamamıştı. Aylar sonra telefonunda bir şiir buldum bebeğimize yazmış. O kadar ağlamıştım ki. Normalde hiç öyle duygusal durmaz ama evlat söz konusu olunca eriyor babalar da demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…